سلام اگه میشه مد برف رو بزارین استفاده کنیم.
سلام اگه میشه مد برف رو بزارین استفاده کنیم.
سلام لطف میکنی مد برف رو واسم ایمیل کنی ممنون.karel_benz@yahoo.com
سلام دوستان. بعد از طراحی تریلر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصمیم گرفتم تریلر مارال صنعت رو برای بازی یورو تراک ادیت کنم. این تریلر در دو رنگ آبی و زرد در دو شرکت متفاوت قرار دارد. امیدوارم از این تریلر خوشتون بیاد.آموزش نصب:
پس از دانلود محتوای فایل را لز حالت فشرده خارج کنید و تمام فایل های SCS را در آدرس Documents/EuroTruckSimulator2/mod کپی کنید.
تصاویر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
اقایون اساتید
من ورژن بازیم 1.2.5 هستش .
حالا میخوام به 1.3.1 آپدیتش کنم.
رفتم تو سایت خوده بازی ولی اونجا کلی لینک هستش
کدوم یکی رو دانلود کنم ؟
ممنون میشم لینک کرک رو هم برام بذارید .
لینک دانلود آپدیت :
لینک کرک هم توی امضاء من هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به بچه های گل ایرونی بچه ها شما میدونید چرا تو فولدر موزیک بازی آهنگ میریزم نمیخونه اون آهنگ هارو برای خوندن آهنگ ها باید چیکار کنم یا چه فرمتی باید بریزم ممنون میشم کمکم کنید با تشکر از شما دوستای گلم .![]()
درود دوستان،آقا تاپیک خیلی زیاده تعداد صفحاتش،یه جوانمردی اگه لطف کنه لینک دانلود بازی و چند تا مودهای بدرد بخور رو بزاره اینجا ازش ممنون میشم
ویرایش:خیلی ممنون خودم پیدا کردم
Last edited by ferrarienzo; 11-04-2013 at 01:05.
برای این که فایل های موزیک رو بتونی توی بازی گوش بدی باید فرمت ogg.* داشته باشه. با ی سرچ جزیی نرم افزار all convertor رو دانلود کن و فایل هات رو تبدیل کن.![]()
سلام؛
فایلهای من که mp3 هستند و بدون مشکل اجرا میشن...
مسئله ogg مربوط به نسخه 1 بود فکر کنم..!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)