چطوری میشه مراحل مخفیش رو بازی کرد.
کسی تا حالا بازی کرده؟
سخته یا آسونه؟
چطوری میشه مراحل مخفیش رو بازی کرد.
کسی تا حالا بازی کرده؟
سخته یا آسونه؟
میگم: چطوری میشه مراحل مخفیش رو بازی کرد؟
اصلا کسی تا حالا بازی کرده؟
سخته یا آسونه؟
برای برداشتن اجسام از روی زمین باید بری کنارشون و e رو بزنی.البته فقط چیزهایی رو بر می داره که تو دستش جا می شه. مثلا سیگار یا لیوان یا سس یا آجر یا خیلی چیزهای دیگه.ولی استفاده ی خاصی نمی شه ازشون کرد.فقط می شه پرتشون کرد به طرف مردم. (البته واسه پرت کردن من فقط آجر رو امتحان کردم)
موفق باشی
بهتره به جای مراحل مخفی، بگیم مراحل فرعی.چون واقعا این مراحل بارز هستن.
مثلا مراحلی که بعضی مردم تو خیابون (که تو نقشه عکس آدمک آبی دارن) بهتون می دن یا مراحل غیر داستانی که می تونید از دوستانتون بگیرید و ...
موفق باشی
در مورد سانسور بازی اون دوستمون که گفته بود بازی اون نسخه امریکایی هست یعنی وقتی با gf میری خونه چیزی نشون میده که تو نسخه معمولی نشون نمیده
و آیا این حقیقت داره ؟؟؟؟؟
و من الان اونجایی هستم که با قایق یک قایق دیگه ای را اسکورت میکنی بعد باید هلی کوپتر را با آرپیچی بزنی
چند درصد بازی را گذراندم ؟؟؟؟
از کجا باید فهمید چقدر بازی رفته ؟؟؟؟
و اینکه آیا میشه با زنهایی که تو پیاده رو و..... قدم میزنن پیشنهادداد
چطوری؟؟؟؟
krauser عزیز من از اول با بازی مشکلی نداشتم و به راحتی بازی نصب شد
magas-vizz عزیز بابت راهنمایی ممنون
گرافیک واقعا خوبه . ولی از یک بازی open World انتضار گرافیک یک بازی Action رو نداشته باش. همینطوری به زور اجرا میشه.من شنیدم این بازی روی سیستمهای مختلف با مشکلات زیادی اجرا میشه فقط می خواستم بدونم گرافیکش چجوریه اصلا شاخ هست(منظورم در مقابل بازیهایی مثل call of duty یا crysis هستش) یا مشکل از خود بازیه؟
من تو یک سایت دیدم قیمت نسخه ی آمریکایی 20 دلار گرون تر بود. فکر کنم فرقی میکنه که گرون تره.در مورد سانسور بازی اون دوستمون که گفته بود بازی اون نسخه امریکایی هست یعنی وقتی با gf میری خونه چیزی نشون میده که تو نسخه معمولی نشون نمیده
و آیا این حقیقت داره ؟؟؟؟؟
و من الان اونجایی هستم که با قایق یک قایق دیگه ای را اسکورت میکنی بعد باید هلی کوپتر را با آرپیچی بزنی
چند درصد بازی را گذراندم ؟؟؟؟
از کجا باید فهمید چقدر بازی رفته ؟؟؟؟
و اینکه آیا میشه با زنهایی که تو پیاده رو و..... قدم میزنن پیشنهادداد
چطوری؟؟؟؟
برای پیشنهاد برو جلوشون. یعنی کنارشون. یه بوق بزن. میاد کنار ماشینت یکم MC میزنه. بعد E رو بزن.
بعد ببرش یه جای خلوت. بعد یه گزینه میاد. E میزنی تا پول رو 70 دلار بکنی. (کمتر فایده نداره)
بعد Enter بزن تا یه صفایی به نیکو بده.
قبلش ببری محضر عقدش کنی که گناه نکنی. میتونی صیغش هم بکنی. دو تا شاهد هم میتونی Jcobe و PlayboyX رو ببری.
ابی خیلی باحال بود ولی رومن رو نبر چون تو محظر بجای امضای شاهد اول از تو میخواد دختره رو واسه خودش عقد کنه!!!![]()
من با 45 فریم در ثانیه بازی کردم سریع و بی درسر
با این سیستم
CPU: Intel Core 2 Due E8400 3.00 GHz
VGA: Geforce 8600 GTS 256 Mb Gddr3
RAM: 2*1 Gig Bus 800
![]()
واقعا حال میده , خوردم به طرف موبایلشو از زمین ورداشتم پرت کردم تو صورتش)
كاملا ميدونم كه جو گرفتت و اين شايعات رو مي گي...نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ادعاي امريكايي بودن نسخه بازيت رو داري 2 تا اسكرين شات بزار از فرقاش با نسخه به قول خودت معمولي رو نشون بده !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)