نه اونا رو که با کد تقلب میشه انجام داد . این Bashed patch تنظیماتی مثل Timescale و Crime Distance و Bounty و ... رو تغییر میده .
نه اونا رو که با کد تقلب میشه انجام داد . این Bashed patch تنظیماتی مثل Timescale و Crime Distance و Bounty و ... رو تغییر میده .
خیلی ممنون از راهنماییت راستی میگم شما HDT نصب کردین داغون شدم تا بالاخره یاد گرفتم ولی آخر نفهمیدم tbbp چیه
HDT اون زمان که من هنوز بازی میکردم تو نسخه ازمایشی بود و نصبش نکردم .
سلم.دوستان بیایم برای ترویج اسلام مد بسازیم که قابلیت نماز خوندن به بازی بده.یا مثلا NPCهارو زنارو محجبه کنه واسه مرها هم همه یک ته ریش بزاره.شب های جمعه تو محفل Companions دعای کمیل خونده بشه و...نظرتون چیه
؟
ساخت مود که راحت نیست اون هم همچین مودی . وگرنه جالب میشه. شما چیزی میدونی از ساخت مود ؟
به لحاظ ایده زن محجبه که کاری نداره . واسه همه زنها Cloak میزاریم با ارمور پوشیده اما باید این رو در نظر بگیریم که زن ها نباید بتونن لباسهاشون رو unequip کنن که فکر نکنم همچین قابلیتی رو بشه قرار داد تو بازی . کلا اصلا باید قابلیت جنگیدن رو از زنها بگیریم و فقط بشور بساب و خانه داری کنن .
نماز هم جالبه . مثلا مسجد بسازی تو بازی بعد بری توش عبادت کنی و مثلا یه افکت خوبی بگیری با نماز خوندن . هر چند جالب نیست چون ارزش نماز به این چیزا نیست و نباید توی بازی وجود داشته باشه .
دعای کمیل رو خوب اومدی . میشه حتی وقتی یه نفر میمیره عزاداری هم کردیک Bard رو بیاری واسش نوحه بخونه .
سلام به شما من با ساخت چنین مودی مخالفم چون نه تنها باعث ترویج اسلام نمیشه و باعث توهین هم میشه راستش من ایده دیگه دارم تنها خدایی که تو بازی مثل خدا خودمون هست all-maker هست اگه بشه یک quest به بازی اضافه کرد و ...... مثلا براش یه معبد ساخت البته خیلی سخته اینو باید modder ها بسازن اونم حرفه ای هاشون مثلا سازنده مود helgen reborn
موندم اونوقت Dragonborn چه شخصیتی میتونه باشه ؟ Talos رو هم خودتون تصور کنید، یا گریبیردز
الدویین هم skin جدید واسش بزارن با فلگ آمریکای جهان خوار ؟![]()
بابا حالا من همینجوری به شوخی در جواب دوستمون یه چیزی گفتم شما چه جدی میگیرین . مگه میشه با ساخت مود واسه یه بازی که اساسش ضد دین هست اسلام رو ترویج داد . معلومه که توهین میشه .
بازی باید از اساس مذهبی باشه اگه بخواد در راستای تبلیغ دین باشه . مود فقط جنبه سرگرمی بیشتری به بازی اضافه میکنه نه چیز دیگه .
هر چند میشه فرهنگ رو اضافه کرد . مثلا اضافه کردن سلاح های ایرانی قدیم . یا داستان ها و افسانه های قدیمی ایرانی رو به صورت کوئست تو بازی بیاری یا ... . اوردن مسائل دینی به صورت مود یه جور توهین حساب میشه .
شما فکر کن مثلا بیایم شمشیر حضرت علی رو بسازیم تو بازی . خوب به دست گرفتن این شمشیر توسط فرد دیگه ای که چه بسا ممکنه دشمن هم باشه توهین حساب میشه .
فکر کن مثل بازی ارباب حلقه ها یه ارک باشه که شمشیر دو لبه حضرت علی دستشه . خوب توهینه خودش دیگه .
یا همین قضیه نماز که باعث میشه نماز رو یه کار ظاهری و تصنعی نشون بده پس توهین حساب میشه این هم .
پس اگه تبلیغی هم باشه باید تو خود بازی باشه نه مود و این حرفا .
بابا مایه شوخی کردیم نمیدونستیم اینقدر بیخ پیدا میکنه.ولی در هر حال همیشه شوخی شوخی جدی میشه
.وای یه لحظه آدم که بهش فکر میکنه میخواد از پنجره اتاق بپره بیرون.
آدم نمیتونه همچین چیزیو هضم کنه.من فقط خواستم همینجوری دورهم باشیم
و الا اینجور مسایل جای شوخی نداره حالا لپو بده بیاد روبوسی کنیم قضیه بیخ پیدا نکنه فردا وزارت اطلاعات بیاد کیسه سرما بکشه ورداره ببره
!ولی درکل اسکایریم یک بازیه به تمام معنا آزاده.فقط من دنبال یک مد میگردم که به بازی فن و ضربه combo و...جدید اضافه کنه.خیلی خشک میجنگه
.
درسته کاملا شما درست میگید اما اگه دقت کنید میبینید که تمام این داستان ها اورک ها الف ها و غیره از j.r.r Tolkien هست و اون در زمان جنگ جهانی کتاب های ارباب حلقه ها و هابیت رو نوشته من یادم میاد به گفته خود تولکین میگفت دورف ها همون یهودی ها هستن اونا خیلی با حوصله مسائل دینی و تاریخی خودشون رو تو داستان ها قرار میدن اما نظر من در مورد اسکایریم اینه که talos شبیه حضرت مسیح از نگاه مسیحی هاست این موضوع یه تاپیک در فروم های خارجی بود من کلا از داستان اسکایرم خیلی خوشم میاد ادیان و مذاهب تو بازی خیلی جالب هستن daedra ها و خدایان نه گانه خیلی حرفه ای داستان نویسی شدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)