سلام بچه ها می گم بریم به شرکتش بگیم این چیه ساختی ولی باحال هستا
ولیمن این قدر بازیش کردم رفتم سراغ بعدی هاش خیلی جالب تر هستن البته نه به اون گستردیگ ولی خوبه آقا کسی تبدیل کننده ps2 نمی شناسد
ممنون می شوم کمکم کنید
بچه ها خوش می گذره ؟![]()
سلام بچه ها می گم بریم به شرکتش بگیم این چیه ساختی ولی باحال هستا
ولیمن این قدر بازیش کردم رفتم سراغ بعدی هاش خیلی جالب تر هستن البته نه به اون گستردیگ ولی خوبه آقا کسی تبدیل کننده ps2 نمی شناسد
ممنون می شوم کمکم کنید
بچه ها خوش می گذره ؟![]()
اره.خوش برگشتی
باید گزینه دوم رو انتخاب کنی
دومین کسی که این دمو رو می بینه توی ها![]()
گزینه اولو زدم.یکی شاکی شد.بعد رفتم پیش doug رستوراندار اونم گفت چیز خوبی نگفتی
گزینه دومم زدم یکی دیگه شاکی شد و دوباره doug به عنوان فرد بی طرف که اونور وایساده گفت چیزی بدی گفتی.
اما گزینه 3 رو که زدم کسی ناراحت نشد و خوشحالم شدن.و doug هم کلی حال کرد.
من برم گزینه 3 رو بزنم؟
اصلا این دمو رو دید؟!!!!بعله بعله به نظر من هم بهتره فوضولی(کنجکاوی) کنیم![]()
مبدل پلی 2 رو هر سیستمی جواب نمیده.باید سیستم غولی داشته بای.ما که از سیستم شما خبر نداریم.ولیمن این قدر بازیش کردم رفتم سراغ بعدی هاش خیلی جالب تر هستن البته نه به اون گستردیگ ولی خوبه آقا کسی تبدیل کننده ps2 نمی شناسد
ممنون می شوم کمکم کنید
بهر حال.psx 2 بهترین مبدل ps2 هست.که از خیلی جاها میتونی بگیریش
آقا این بازی شهر نداره من تمام کارارو بدون کد تقلب انجام دادم و حدود 5 بار بازی رو تمام کردم(3سال بازی رو) و هر کی میگه سر کار گذاشته.
نه بابا چه شهری من چند سال پیش بازیش کردم بدون تقلب 2 بار رفتم اخرش .اما هیچی نشد بار دوم 10 سال بازی کردم .![]()
400 صفحه داشتیم میگفتیم شهر هست نیست شما خواب موندی![]()
اقا این قضیه پلاگین و بایوس چیه و از کجا میشه دانلود کرد؟
سلام.من دوباره برگشتم!
ببخشيد،كسي 12 سال بازي رو رفته؟
منظورت 15 سال هست دیگه؟
شبیه سازها در واقع کپی رایت شرکت سازنده رو نقض می کنن. (یعنی شما به جایی که بری پلی استیشن بخری می ری شبیه ساز دانلود می کنی و سود شرکت میاد پایین که ...) . به همین علت بایوس (دستورالعمل اجرای بازی در پلی استیشن) رو داخل خودشون ندارن و شما باید بری اول یه پلی1 بخری بعد بایوسش رو استخراج کنی و بریزی تو هارد و ... .
پلاگین هم برای اجرای بازی توی حالت گرافیکیه و توسط اشخاصی نوشته میشه و جدا از خود برنامه شبیه ساز هست. پلاگین مجانیه.
لینک دانلود بایوس پلی1 و پلاگین گرافیکی:
به خاطر نقض قانون کپی رایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو صدمه زدن به سود سونی
خودم رو نمی بخشم
اولی رو بعد از باز کردن زیپش بریزید توی پوشه Biosکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دومی رو هم ایضا بریزید توی پوشه Plugin
در تنظیمات بایوس هم باید از آدرسش این بایوس رو انتخاب کنید.
در تنظیمات گرافیک هم حالت Nice رو انتخاب کنید تا حالش رو ببرید.
بله.منظورم اينه كه كسي بازي رو به آخر رسونده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)