اولی به این دلیل درسته که اگر منادایی تنوین نصب داشته باشه در صورتی درسته که بعدش جمله یا شبه جمله بیاد که در این جا صدق میکنه
دومی هم به این دلیل غلطه که اسم العین مونث معنویه و به جای ایها باید ایتها بیاد. موفق باشی
اولی به این دلیل درسته که اگر منادایی تنوین نصب داشته باشه در صورتی درسته که بعدش جمله یا شبه جمله بیاد که در این جا صدق میکنه
دومی هم به این دلیل غلطه که اسم العین مونث معنویه و به جای ایها باید ایتها بیاد. موفق باشی
عجب استرسی منو گرفته حالا من فردا کنکورمه.شب درست نخوابیدم .
واسه سراسری انقدر استرس نداشتم که واسه آزاد دارم..وااای الان نوبت صبح دارن امتحاااااان میدن
خب 15% سوالای شیمی که جوابشون معلومه ...
چند درصد سوالا هم که قطعا غلط هستن ....
عربی هم که یه جور میدن که بشه توی 7-10 دقیقه زد.(دوستم عربیش ضعیف بود.کنکور آزاد رو 70 زد!!!!!)
اگه یکی از کنکورهای آزاد رو زده باشین میبینید که 15 دقه وقت اضاف میارید توی عمومی ...
خب این کجاش استرس داره؟
واسه ریاضی و فیزیکش میترسم... عمومیارو خوب میزنم شیمیم بد نیست.ای وای شما همه هی میگن آزاد راحته و اینا ولی من چون تهران زدم تراز 6300 اینا میخواد میترسم.گرچه اگه بخوام برم دیگه تکمیل ظرفیتش قبولم
من خیلی استرس دارم به نظرتون با تراز 6100 میشه مکانیک تهران قبول شد (جنوب)؟
من یه شوال دارم من تو انتخاب پاره وقتم کامپیوتر پرندو زدم میخواستم بدونم اگه ترازم به اندازه عمران پرند باشه میتونم تغیرش بدم یا نه؟
لابد!واسه ریاضی و فیزیکش میترسم... عمومیارو خوب میزنم شیمیم بد نیست.ای وای شما همه هی میگن آزاد راحته و اینا ولی من چون تهران زدم تراز 6300 اینا میخواد میترسم.گرچه اگه بخوام برم دیگه تکمیل ظرفیتش قبولم
یادگار ماندگار 89 ،کاملش،نمیدونید کی میاد؟
ممنون از peidayepenhan
-----
یه مورد دیگه هم هست که تو سوال 29 نوشته:
وقد نسیت ان...: بعد ترجمه کرده: وفراموش کرده بودم...
این درسته؟ آخه تا اونجا من میدونم میشه فراموش کردم یا فراموش کرده ام.
و اگه "کنت" داشت میشد فراموش کرده بودم.
سلام بچه ها من تالان از کنکور آزاد بر می گردم
ادبیات خیلی آسون بود... بجز این سوالای چرت مفهوم شعر البته من هر 20 تاشو زدم...فکر کنم بالای 80 بشه درصدم
عربیشم آسونبود... فقط دو تا سوال معنی کلمه داده بود که یکم چرند بودن....
سوالای دین و زندگیش هم هیچ نکته مفهومی خاصی نداشت و من به طراح فحش میدادم همش... همشو زدم البته
زبانش نسبتا خوب بود متنش هم استاندارد بود و چرت و پرت نبود
سوالای ریاضیش به نسبت سخت و چرند بودن...
10 سوال اول ریاضی آشون بودن و اکثرا با یکی دو تا نکته مفهومی حل می شدن... اما یکی از سوالای حدش خیلی چرت بود...
در کل تو درس ریاضیش اکثر سوالا نیاز به نکته حفظی داشت و خیلی سخت بود... البته از نظر من... سوالای انتگرالش مثل همیشه غیر استادندارد بودن.
سوالای فیزیک خیلی آسون بود... طوری که من توی 20 دقیقه از هر 10 سوال 7 تاشو زدم...
شیمیش هم بجز 2-3 تا سوال که وقت گیر بود و حوصله نداشتم همه رو جواب دادم
توی شیمی یه سوال محلول ها هم داده بود که جوابش مثل همیشه هر 3 مورد بود.......
واسه من فرقی نمی کرد جواب دادن به سوالا... چون رشته شهری که من زدم به اختصاصی های زیر 10 درصد هم قبولم(it بوشهر) ولی خب نفر اول رشته شهر بودن کلاس داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)