ظاهراً PES2011 با گزارش فارسی اومده.
کسی فایل گزارش فارسیش رو داره آپلود کنه؟
من توی PES2010 از فایل گزارش فارسی استفاده میکردم و اونو جایگزین فایل گزارش اصلی بازی میکردم.
ظاهراً PES2011 با گزارش فارسی اومده.
کسی فایل گزارش فارسیش رو داره آپلود کنه؟
من توی PES2010 از فایل گزارش فارسی استفاده میکردم و اونو جایگزین فایل گزارش اصلی بازی میکردم.
سلام خسته نباشید
میشه روش خرید بازیکن رو توضیح بدین تو این بازی به چه صورت هستش؟
مرسی.
احتمالا تیم خفنی داری و تو هر پستی ستاره زیاد داری. دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه!
چطور میشه پنالتی گرفت و زد؟ نه دروازبان حرکت میکنه نه بازیکن گوش میزنه؟
چی شد پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال
با نصب پچPESEdit 2011 Patch 1.0
علاوه بر تغییرات جدیدی که خودش گفته اون نقل و انتقالات جدید تیم ها هم انجام میشه ؟
برای زدن پنالتی اصلا جهت پایین رو نگیرید چون به سمت بالا میزنه و میره بیرون .اول شوت رو بزنید بعد کمی جهت رو بگیرید .گرفتن پنالتی:اگه میخواید دروازهبان پرش کنه جهت و شوت رو با هم بگیرید
فکر نکنم چون چیزی در موردش ننوشته بودیه سوال
با نصب پچPESEdit 2011 Patch 1.0
علاوه بر تغییرات جدیدی که خودش گفته اون نقل و انتقالات جدید تیم ها هم انجام میشه ؟
واسه پنالتي به همون صورتي كه تصوير نمايش ميده جهت بده
يعني از سمت دروازبان بخواي چپ جهش كنه فلش بالا و راست جهش كنه فلش پايين
زدن ضربه هم به همين صورت
به جرات ميتونم بگم توي دوران بازي فوتبالم از پلي استيشن 1 گرفته تا الان كه همه كنسول هارو بازي كردم به درد نخور ترين PES همين 2011 هست خداييش
فقط گرافيك و حركاتشون طيبعي شده بقيه همه چرت و بي مصرف واقعا متاسفم واسه كونامي![]()
میفهممت!!به جرات ميتونم بگم توي دوران بازي فوتبالم از پلي استيشن 1 گرفته تا الان كه همه كنسول هارو بازي كردم به درد نخور ترين PES همين 2011 هست خداييش
فقط گرافيك و حركاتشون طيبعي شده بقيه همه چرت و بي مصرف واقعا متاسفم واسه كونامي![]()
راستش من نزدیک 8 ساله pes بازی میکنم، وقتی 2011 اومد دیدم حال نمیده رفتم سراغ فیفا 11، واقعا اولش خیلی به من حال داد ولی خدایی فیفا خیلی آسونه، اصلاً تاکتیک و ترکیب زیاد تاثیری نداره!! هر کی 2 ماه بازی کنه میتونه مدعی بشه، من بعد از یک هفته فیفا بازی کردن رفتم آنلاین بازی کردم و غیر از 2 نفر همه رو بردم!!!!
، راستش اونایی رو که بردم همه مدعی بودن چند ساله فیفا بازن!!!
ولی در مورد pes اینطوری نیست، امکاناتی که بازی برای تاکتیک و ترکیب در اختیار بازیکن قرار میده بیشتر از فیفا هستش و به این زودی ها هم نمیشه pes باز شد، الان دیگه فیفا بازی نمیکنم و چند هفته است دوباره اومدم سراغ pes 2011، یک پچ هم نصب کردم فکر کنم پاس ها بهتر شده، ولی الان که چند هفته است دارم بازیش میکنم واقعا عاشقش شدم، خدایی فشنگه و خیلی هم حال میده، بهت توصیه میکنم که از دستش نده و pes رو ول نکن.
با احترام به همه ی فیفا بازهای عزیز و همه ی pes بازهای گرامی![]()
pes 2011 با این خاطر کمی واستون ممکنه مسخره به نظر بیاد که سختر شده و اون حرکات فردی رو که شما بهش علاقه داشتین دیگه نمیبیند با یک بازیکن دریبل بزنی مثل بنز بری جلو یکی هم از این دفاع ها جلودار نباشه واسه همین ممکنه با pes جدید زیاد حال نکنی
برعکس شما میتونم بگم بهترین pes عمرم همین شماره 2011 بوده واقعا تازه میفهمی گل زدن یعنی ترکیب یعنی پس کاری همکاری تیمی که واقعا دلچسبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)