من هم همیشه با همین موضوع مشکل دارم!مهم ترین چیز در عکس های x10 نوره که اگه نور کافی نباشه عکس به فناست
![]()
من هم همیشه با همین موضوع مشکل دارم!مهم ترین چیز در عکس های x10 نوره که اگه نور کافی نباشه عکس به فناست
![]()
نه بابا رمز چیه اصلا کلا فک مک چسبیده خدایی اگخ برای این کار جایزه میزاشتن فکر کنم من نفر اول میشدم نهاز جالب هم رد شده
نمیدونم والا
تو گوشی رمزی چیزی نذاشتی؟![]()
یرچسب محافظ lcd من خراب شده می خوام یکی نوع بگیرم بهترین مارکش کدوم هست اخه انواع مارک ها در بازار هست درضمن از نوع براقش رو می خوام ؟
دوستان ROOT یک کلیکی اومد؟
کوووووووووووووووووووووووو وو اون روت یک کلیکیدوستان ROOT یک کلیکی اومد؟
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
مارک کدومه بابا اینها همش راه کلا برداری همشون مثل همن هیچ فرقی نمی کنه من که میرم بازار دونه ای 180 تومان می خرم و الان اینی که رو گوشیم هست 3 ماه که داره کار میکنه هنوز هم خراب نشده حتی خش هم ن.....یرچسب محافظ lcd من خراب شده می خوام یکی نوع بگیرم بهترین مارکش کدوم هست اخه انواع مارک ها در بازار هست درضمن از نوع براقش رو می خوام ؟![]()
اخه اینیکه که روی گوشیم بود خیلی شفاف بود ولی امدم تمیز کنم که دستم خورد و از جاش بلند شد الان هم زیرش خاک رفته خیلی بد شده
این رو گفتم چون گوشی دوستم x8 هست براش برچسب lcd خریده زده شیشش خیلی مات شده
یه سر به دوربین دیجیتال فروشی ها بزنید.معمولا نوع با کیفیتش رو دارن.اگه نه که از موبایل فروشی ها بگید از روی پک بردارن.من پک گوشی خودم 2 تا توش بود.
ولف سرعتش عالیه . من وولف می خام.
حالا که ولف رو دیدم دیگه این 2.1 نمی چسپه.
استاد یه راهی پیدا کردی واسه ما؟
واسه مموری کارت؟نه والا.پیگیرش نشدم.نمیدونم راهش چیه:(
استاد این گوشی من باهاش بازی که میکنی ریست میکنه دلیلش چی بیده است؟
خدایی اگه من بودم میرفتم یه رم 32 میگرفتم میزاشتم رو گوشی تا روشو کم کنمولف سرعتش عالیه . من وولف می خام.
حالا که ولف رو دیدم دیگه این 2.1 نمی چسپه.
استاد یه راهی پیدا کردی واسه ما؟![]()
Last edited by mohsen_sajjadi; 01-09-2011 at 19:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)