تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 503 از 2550 اولاول ... 340345349349950050150250350450550650751355360310031503 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,021 به 5,030 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

اقا این ماکس نت پکید منی که روز اول بین 70 تا 120 دانلود می کردم الا سه روزه روی18 قفل شده
    راستی میگفتن ماکس نت رکوردار پینگ تو تبریز من بخاطر پینگش گرفته بودم اما
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرعت که ماله من همون 115 ثابت هست (128 حجمی 3 گیگی)
    ولی در مورد پینگ اره حق با شماست این چندروزه خیلی بیشتر شده
    ولی قبلنا این مین نت رکورد میزد

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حالا من زنگ بزنم پشتیبانی یه چندتا حرف خوب باحشون بزنم سرعتمم برمیگردونن اخه سرعت 17 کیلوبایت به کجای دلم بزنم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

حالا من زنگ بزنم پشتیبانی یه چندتا حرف خوب باحشون بزنم سرعتمم برمیگردونن اخه سرعت 17 کیلوبایت به کجای دلم بزنم
    ما که یه بار زنگ زدیم گفتیم پینگ زیاده یارو یا نفهمید چی گفتم یا فهمید نخواست یه جواب بده گفت داریم تجهیزات رو عوض میکنیم
    حالا شاید با زنگ زدن شما یه فرجی بشه

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

عزیزم یه کاری بکن . برو همون صفحه ی 192.168.1.1 یوزر و پس رو admin بزن . بعد از صفحه ی اول یه عکس بگیر . بخش ip و dns رو سیاه کن و آپلود کن . بگذار اینجا ما ببینیم . در ضمن به پشتیبانی هم زنگ بزن . الان شمارش رو پیدا می کنم و می گذارم اینجا . اگه تو شهرستان باشی بگو پشتیبانی Adsl شهران لطفا اونا وصل می کنن ولی اگه تبریز باشی بگو پشتیبانی adsl . بعد مشکلت رو بگو و نام کاربریت رو بده طرف . درست نشد حضوری برو و بگو که فلان سرویس رو به من دادین این سرعت رو بهم می دین . اگه درست نشد بهشون بگو که تجهیزاتو دربیارین . من میرم همارا . الان دو حالت داره . یا طرف اعصاب نداره . می گه به جهنم . یه فرم می ده پر می کنی فردای اون روز جدا می کنه . یا هم که اگه دفتر مرکزی بری خیلی امکان داره درست کنن . در ضمن عکس یادت نره

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------

تلفن ماکس نت : 0411 - 3368500 ( 16 خط )

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

امروز ساعت 1:30 زنگ زدم انقدر تو مغزش رفتم نمیدونی هی می گفت خدا حافظ انشا ال... کارت درست میشه منم میگفتم صبر کن کارت دارمبهش میگم پینگم زیاده میگه پینگ چی دو ساعت براش فلسفه بریدم اخرسر گفت برو برات درست کردم رفت امتحان کردم دیدم اره سرعتم دانلود پرید روی125 کیلوبایت اما پینگم هنوز داره رکورد
    میشه شما هم یه تستی بزنید

تاريخ عضويت
    Dec 2008

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام بچه ها

پیش شماره من عوض شده ( 333 ) میخواستم بدونم مرکز مخابراتیش ولیعصره یا یاغچیان ؟؟؟

اگه ممکن یه توضیح کوچولو هم در مورد مبین نت بدین ممنون میشم ؟؟؟ و هنوز تردید دارم در گرفتن ADSL or Wireless ؟؟؟

راستی یه مودم هم معرفی کنین ؟؟؟؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

عزیزم یه کاری بکن . برو همون صفحه ی 192.168.1.1 یوزر و پس رو admin بزن . بعد از صفحه ی اول یه عکس بگیر . بخش ip و dns رو سیاه کن و آپلود کن . بگذار اینجا ما ببینیم . در ضمن به پشتیبانی هم زنگ بزن . الان شمارش رو پیدا می کنم و می گذارم اینجا . اگه تو شهرستان باشی بگو پشتیبانی Adsl شهران لطفا اونا وصل می کنن ولی اگه تبریز باشی بگو پشتیبانی adsl . بعد مشکلت رو بگو و نام کاربریت رو بده طرف . درست نشد حضوری برو و بگو که فلان سرویس رو به من دادین این سرعت رو بهم می دین . اگه درست نشد بهشون بگو که تجهیزاتو دربیارین . من میرم همارا . الان دو حالت داره . یا طرف اعصاب نداره . می گه به جهنم . یه فرم می ده پر می کنی فردای اون روز جدا می کنه . یا هم که اگه دفتر مرکزی بری خیلی امکان داره درست کنن . در ضمن عکس یادت نره

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------

تلفن ماکس نت : 0411 - 3368500 ( 16 خط )
    رزمجو وضیعت تو چطوره ؟پینگ زیاد نشده ؟
    کم کم داره مین نت ما گند میزنه به اینترنتمون

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

دیگه واقعا این تست افتضاحه

---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------

سلام بچه ها

پیش شماره من عوض شده ( 333 ) میخواستم بدونم مرکز مخابراتیش ولیعصره یا یاغچیان ؟؟؟

اگه ممکن یه توضیح کوچولو هم در مورد مبین نت بدین ممنون میشم ؟؟؟ و هنوز تردید دارم در گرفتن ADSL or Wireless ؟؟؟

راستی یه مودم هم معرفی کنین ؟؟؟؟

مرسی
    با سلام
    والا اگه راستشو بخوای تو کل پی سی ورلد فقط 2 نفر مبین نت گرفتن
    پس نمیشه نظر قطعی داد
    adsl هم به نظر من بهتره ولی باید دقت کنی چون ما 3 هفته پیش گفتیم مکس نت رکورد پینگ مزنه الان مین نت شده
    333 هم مال ولیعصره

9. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

رزمجو وضیعت تو چطوره ؟پینگ زیاد نشده ؟
    کم کم داره مین نت ما گند میزنه به اینترنتمون
    بابا قبل ها ( تا وقتی که صبانت گند نزده بود ) پینگم حدود 150 بود نه بالا می رفت نه پایین . الان میبینی که حتی همارایی ها هم می گن بد شده وضعشون . الان پینگ من افتضاحه . تست می گیرم می گذارم . در ضمن سرعتم با قبل فرقی نکرده . دارم ثابت با 116 دانلود می کنم . 116 * 8 = 928 کیلوبایت که اونم میشه 928 / 1024 = 0.90 مگابایت . ولی speedtest قاطی کرده و کم نشون می ده . از این به بعد برا پینگ و تست سرعت اینترنت به سایت های زیر برین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    اینم تست سرعتم:
    کد:

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این تست من هست در ساعت غیر رایگانفکر کنم خودتان ساعت رایگانش حدس بزنید.

بعد دوستان چطور میگن مکس نت سرعتش تغییر نکرده و هنوز با 116 دانلود میکنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •