سرعت که ماله من همون 115 ثابت هست (128 حجمی 3 گیگی)
ولی در مورد پینگ اره حق با شماست این چندروزه خیلی بیشتر شده
ولی قبلنا این مین نت رکورد میزد![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت که ماله من همون 115 ثابت هست (128 حجمی 3 گیگی)
ولی در مورد پینگ اره حق با شماست این چندروزه خیلی بیشتر شده
ولی قبلنا این مین نت رکورد میزد![]()
حالا من زنگ بزنم پشتیبانی یه چندتا حرف خوب باحشون بزنم سرعتمم برمیگردونن اخه سرعت 17 کیلوبایت به کجای دلم بزنم
ما که یه بار زنگ زدیم گفتیم پینگ زیاده یارو یا نفهمید چی گفتم یا فهمید نخواست یه جواب بده گفت داریم تجهیزات رو عوض میکنیم
حالا شاید با زنگ زدن شما یه فرجی بشه![]()
عزیزم یه کاری بکن . برو همون صفحه ی 192.168.1.1 یوزر و پس رو admin بزن . بعد از صفحه ی اول یه عکس بگیر . بخش ip و dns رو سیاه کن و آپلود کن . بگذار اینجا ما ببینیم . در ضمن به پشتیبانی هم زنگ بزن . الان شمارش رو پیدا می کنم و می گذارم اینجا . اگه تو شهرستان باشی بگو پشتیبانی Adsl شهران لطفا اونا وصل می کنن ولی اگه تبریز باشی بگو پشتیبانی adsl . بعد مشکلت رو بگو و نام کاربریت رو بده طرف . درست نشد حضوری برو و بگو که فلان سرویس رو به من دادین این سرعت رو بهم می دین . اگه درست نشد بهشون بگو که تجهیزاتو دربیارین . من میرم همارا . الان دو حالت داره . یا طرف اعصاب نداره . می گه به جهنم . یه فرم می ده پر می کنی فردای اون روز جدا می کنه. یا هم که اگه دفتر مرکزی بری خیلی امکان داره درست کنن . در ضمن عکس یادت نره
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
تلفن ماکس نت : 0411 - 3368500 ( 16 خط )
امروز ساعت 1:30 زنگ زدم انقدر تو مغزش رفتم نمیدونی هی می گفت خدا حافظ انشا ال... کارت درست میشهمنم میگفتم صبر کن کارت دارم
بهش میگم پینگم زیاده میگه پینگ چی دو ساعت براش فلسفه بریدم
اخرسر گفت برو برات درست کردم رفت امتحان کردم دیدم اره سرعتم دانلود پرید روی125 کیلوبایت اما پینگم هنوز داره رکورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه شما هم یه تستی بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Line Rate - Upstream (Kbps): 383
Line Rate - Downstream (Kbps): 811
![]()
سلام بچه ها
پیش شماره من عوض شده ( 333 ) میخواستم بدونم مرکز مخابراتیش ولیعصره یا یاغچیان ؟؟؟
اگه ممکن یه توضیح کوچولو هم در مورد مبین نت بدین ممنون میشم ؟؟؟ و هنوز تردید دارم در گرفتن ADSL or Wireless ؟؟؟
راستی یه مودم هم معرفی کنین ؟؟؟؟
مرسی
رزمجو وضیعت تو چطوره ؟پینگ زیاد نشده ؟
کم کم داره مین نت ما گند میزنه به اینترنتمون
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
دیگه واقعا این تست افتضاحه
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
با سلام
والا اگه راستشو بخوای تو کل پی سی ورلد فقط 2 نفر مبین نت گرفتن
پس نمیشه نظر قطعی داد
adsl هم به نظر من بهتره ولی باید دقت کنی چون ما 3 هفته پیش گفتیم مکس نت رکورد پینگ مزنه الان مین نت شده
333 هم مال ولیعصره
بابا قبل ها ( تا وقتی که صبانت گند نزده بود ) پینگم حدود 150 بود نه بالا می رفت نه پایین . الان میبینی که حتی همارایی ها هم می گن بد شده وضعشون . الان پینگ من افتضاحه . تست می گیرم می گذارم . در ضمن سرعتم با قبل فرقی نکرده . دارم ثابت با 116 دانلود می کنم . 116 * 8 = 928 کیلوبایت که اونم میشه 928 / 1024 = 0.90 مگابایت . ولی speedtest قاطی کرده و کم نشون می ده . از این به بعد برا پینگ و تست سرعت اینترنت به سایت های زیر برین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تست سرعتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تست من هست در ساعت غیر رایگانفکر کنم خودتان ساعت رایگانش حدس بزنید.
بعد دوستان چطور میگن مکس نت سرعتش تغییر نکرده و هنوز با 116 دانلود میکنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)