بهتره سر کیسه رو یکم شل کنیاین بهتره تا اینکه گوشیتو به فنا بدی
![]()
بهتره سر کیسه رو یکم شل کنیاین بهتره تا اینکه گوشیتو به فنا بدی
![]()
چششششممممم.
ولی تا حالا این لذت رو تجربه نکردی که چقد حال میده ادم با دستای خودش یه کاری یا برنامه ای یا هرچیز سخت رو خودش روی گوشیش انجام بده....های های که چه حالی داره مثل یخ در بهشت خوردن توی سنا وجکوزی........(البته من تا حالا نخوردم......)
چرا نا سلامتی خودم زمانی ( سه ماه پیش) ان82 داشتم سرش هم هر بلایی لازم بود آوردم و لذت خوردن یخ در بهشت توی سنا وجکوزی رو احساس کردم........( البته قبلا نمیدونستم این چه احساسیه)
![]()
دوستان سلام من دالدم بیرون واسم به ورزن جدید اپ کردن گفتم ان گیج هخم رو روش راه اندازی کن.....
حالا فقط تو منو گوشبم یه فایل به نام games اضافه شده و تو فایل منر تو قسمت مموری هم که میرم یه پوشه ان گیج هست...تازه بازیهای تریال اورجینال خود گوشی هم باز نمیشن....
حالا شما میگید ان گیج روش راه اندازی شده؟؟؟؟یعنی بازیهاشو دان کنم وبریزم روشس حله؟؟؟؟یا کلاینت و ....رو بازم میخواد؟؟؟؟؟
با تشکر
دوست عزیز چون NGage پولی هستش شما برای اجرای بازیهای اون باید از بازیهای کرک شده استفاده کنید و بعد از نصب 100% اجرا می شن
البته نصبش کمی فرق داره چون باید فایلهای قابل نصب را در یک مسیر خواصی تو گوشیت کپی کنی و بعد وارد انگیج بشی و از طریق همون نصب کنی تا در منوی انگیج نشون داده بشن
موفق باشی
من درب پشت گوشی رو ورداشتم و با همون باطری پف (!) کرده از گوشی برای رفتن به اینترنت استفاده میکنم ... فقط میخواستم ببینم برای گوشی مشکلی ایجاد نکنه این باطریه ؟؟
پف کردن باتري به خاطر اينه که همش باتري کامل خالي نشده زود ميذارين توو شارژ و مثلا شب تا صب ميذارين توو شارژ باشه ... بايد گوشيو تا شارژ شد از شارژر بکشي وگرنه بعد از مدتي باتري پف ميکنه ...
مشکلی ایجاد نمی کنه جز یه مشکل کوچیک؛ امکان داره هنگامی که گوشی توی دستته و گرم مکالمه با دوست گرامیت هستی، جداره درونی باطری دووم نیاره و یهو باطری + گوشی توی دستت منفجر بشه که به احتمال قوی می تونه خدایی نکرده موجب سوختگی صورت یا حتی نابینایی هم بشه... همین!
شاد باشین![]()
سلام
امروز دوباره ال سی دی گوشیم مثل تابستون سال قبل شد!
دیگه خسته شدم ازش![]()
مگه تابستون سال قبل چش شده بود ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)