گند بزنن هر سایتی میزنی هیلتره!!!
بفرما به زور یکی پیدا شد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گند بزنن هر سایتی میزنی هیلتره!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينو دانلود كن
البته ميتوني فقط اين دو مرحله اضافي رو دانلود مني و تزريق كني تو فلشت.حجمشون خدودا 1.5 گيگه خيلي به صرفه تره من لينك تورنتشو ندارم فقط رپيدشر دارم بگردي گير مياد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فكر كنم توي راهروها فرار كنه بهتره.خوده وسكر ميگه كه 8 دقيقه (چند دقيقشو درست يادم نيست) ديگه بايد بره و فقط كافيه 8 دقيقه اونو توي راهروهاي پيچ در پيچ الاف كنيد.حواستون به نقشه باشه وقتي اون يا جيل رو ديديد جيم بزنيد.از درگيري باهاشون پرهيز كنيد كه فقط جون خودتون كم ميشه.در ضمن توي راهروها يه عالمه طلا و جواهر ريخته كه ميتونيد جمش كنيد.
اگه دو نفري بازي ميكنيد كه كارتون راحته ولي اگه تكي هستيد و شوا رو هوش مصنوعي كنترل ميكنه بايد هي بهش بگيد كه كنارتون وايسه.چون اون هي علاقه داره بره با وسكر اينا درگير شه.اگه دو تا دسته داريد بهتره اين قسمتو دو نفره بريد يا اين كه تو اينترنت با يه نفر ديگه بازي كنيد.البته رو درجه هاي سختي كمتر از dvance تك نفري هم راحته ولي روي advance دو نفره خيلي كارتون راحتتره
-------------
اي بابا دابل پست شد ببخشيد.چه جوري بايد پست قبليمو پاك كنم
Last edited by hassanmirabi; 03-08-2010 at 11:03.
آره اینم میشه ، ولی جنگ با وسکر خیلی جذاب تر میشه ، مخصوصا زمانی که مشت و لگد میزنی بهش.
من خودم شیوا رو گفتم Attack ، حواسش بود با وسکر درگیر نشه![]()
دوستان واقعا چرا سایتای بازیو و ترینر رو ظیلتر میکنن..................گند بزنن هر سایتی میزنی هیلتره!!!
منم خیلی مشکل واسم پیش اومده
با هیلتر شکن هم که سرعت خیلی پایین میاد
شما مرورگر AOL 9.5 رو دانلود و نصب کن...بعد از اون همه سایت های برای شما بازهدوستان واقعا چرا سایتای بازیو و ترینر رو ظیلتر میکنن..................
منم خیلی مشکل واسم پیش اومده
با هیلتر شکن هم که سرعت خیلی پایین میاد
محتوای مخفی:
با سلام
من ای بازیو بگیرم قشنگه اونایی که بازی کردند ؟بازی معمایی که نیست هی ندونی باید چی کار کنی ؟؟؟
بازی قشنگیه. کمترین معما رو داره اگه با بازیهای قبلیش مقایسه بشه. از این بابت به مشکل برنمیخورین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)