بازی های 1و 2 سال پیش همشون اجرا میشن
بازیهای جدید مثل fifa 11 هم با این فریمور تست کردن جواب داده
احتمالا اکثر بازیهای دیگه هم جواب میده
ولی pes 2011 رو مطمئن نیستم
بازی های 1و 2 سال پیش همشون اجرا میشن
بازیهای جدید مثل fifa 11 هم با این فریمور تست کردن جواب داده
احتمالا اکثر بازیهای دیگه هم جواب میده
ولی pes 2011 رو مطمئن نیستم
من تقریبا مطمنم که گراند توریسما پنج فریم ور 3.50 می خواد !
فکر میکنم بازی هایی که از move و 3D پشتیبانی میکنند فریمور 3.50 رو مخوان.....![]()
دوستان لطفا اگه قبلا راجع به این موضوع مفصل بحث شده منو نزنید میخواستم بدونم PS3 فک شده ؟یعن دیگه به راحتی میشه بازیهای کپی رو باهاش انجام داد ؟
اصلا ربطی نداره به جدید و قدیم.شما با آخرین فریم ور عرضه شده میتونی قدیمی ترین بازی رو هم اجرا کنی
کلا هرچی بازی تا به حال اومده رو میتونی رو 3.41 اجرا کنی
بله کرک شده.هنوز این کرک عمومی نشده که بشه با اطمینان جواب داد.ولی کسانی که این کرک رو ساختن
ادعا میکنن که با این کرک میشه همه بازی های عرضه شده رو اجرا کرد.
واسه اینکه اطلاعاتت بروز بشه اینجارو مطالعه کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا اطلاع رساني غلط ميكني؟فيفا11 دقيقا 9626 MB
اينم يك نگاه كن
در ضمن گرانتوريسمو از 40 گيگ كمتر نيستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور ایشون فکر میکنم بازیهای جدید بود که مثلا سونی فریم ور جدید نده بیرون بازیها فقط رو اون اجرا بشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونید از این آدرس هم فرم ور دلخواه رو دانلود کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- هارد 120 خودش که فکر کنم روز اولم بری خالیشو ببینی 111 گیگ باشه ، مثه همه . احتمالا یه سری فایل نصب از بعضی بازی هایی که تا حالا کردین تو قسمت
Game>>>> Ps3 Saved Data مونده ، جز این دوتا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
2-عجب گیر باحالی دادی![]()
وقتی که اپدیتو رو فلش میریزی و وصل میکنی به PS3 تا قبل از اون ضربدر اخری که میزنی و نصب شروع میشه کلی بساط داره User agreement و Accept و ... ازین چیزای تکراری دیگه ، اون وسط مسطا خودش فکر کنم ورژن اپدیت رو مینویسه (من تا حالا 5،6 بار اپدیت کردم اینجوری بوده)نهایتا اگه ننوشت ورژنو شما بگو موافق اپدیت نیستم .![]()
3-فکر میکنم 500 گیگش حدود 75 اینا باشه
به احتمال 99 درصد جناب AliPsp منظورشون اون فایلی بوده که خودمون Install میکنیم تو منوی بازی تا به Loading بازی کمک کنه ، من Pes 2010 رو Install کردم حجم فایلش شد 3700 مگ (خوردش دقیق یادم نیس) .فکر نمیکنم کسی فکر کنه Fifa 11 حجمش 4 گیگه یا به عبارتی 1DVD![]()
Last edited by foxyjanam; 30-09-2010 at 01:57.
دقیقا جواب سوال این دوستمون همونه که من گفتم.
ایشون پرسیدن چقدر از فضای هارد رو اشغال میکنه نه چقدر از فضای دیسک رو
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)