سلام
بچه ها یه راهی لطفاگ بهم بگین که بشه در حالت silent که عکس میگیری صدا و نور فلش زدن گوشی نیاد
فوریه عجله دارم
سلام
بچه ها یه راهی لطفاگ بهم بگین که بشه در حالت silent که عکس میگیری صدا و نور فلش زدن گوشی نیاد
فوریه عجله دارم
در حالت سایلنت بدون صدا عکس بگیرید
گوشی رو در وضعیت هک قرار بدید.
در برنامه ی xplore ، به قسمت تنظیمات رفته ( با زدن کلید صفر در محیط برنامه ) و سپس گزینه های Show Rom Drives و Show system files/folders رو تیک بزنید.
حال، به مسیر زیر برید :
Z:\Private\10202be9
فایل 101F8809.txt رو از مسیر فوق کپی کرده و در مسیر زیر ، Paste نمایید.
C:\Private\10202be9
سپس این فایل متنی رو با برنامه ی xplore باز کنید ( برای ویرایش ). برای ویرایش کردن فایل، میتونید، روی این فایل متنی، کلید 8 رو بزنید.
سپس به خط آخر این فایل مراجعه کنید.
در خط آخر، متن زیر رو باید ویرایش نمایید
0x7 int 1 0 cap_rd=alwayspass
cap_wr=alwaysfail
در خط فوق، تنها باید، عدد یکی که رنگ سبز نوشته شده را، به صفر تغییر بدید.
یعنی متن به این صورت در میاد.
0x7 int 0 0 cap_rd=alwayspass
cap_wr=alwaysfail
تغییرات را Save کنید و از xplore خارج بشید.
حالا گوشی رو Restart کنید.
البته یه راه دیگه هم هست یه پچ هست که وقتی استفاده کنی همین اتفاق میافته (البته با باطری این گوشی اون کار اصلا پیشنهاد نمیشه چون همیشه باید رو پچر ران باشه و اون پچ هم در حالته اپلای)
Last edited by hovo; 21-07-2009 at 17:29.
ehsankhorami
برای کسی که گوشیشو هک نکرده و تازه کار هست این راه به نظر شما یکم پرپیچو خم نمیاد ...؟![]()
دوست خوبم هک کردن چیز بدی نیست (کاشکی اسم این هک رو بر میداشتن میگذاشتن بهینه سازی)البته یه راه دیگه هم هست یه پچ هست که وقتی استفاده کنی همین اتفاق میافته (البته با باطری این گوشی اون کار اصلا پیشنهاد نمیشه چون همیشه باید رو پچر ران باشه و اون پچ هم در حالته اپلای)
سخت هم نیست یه سری بزن اینجا بیشتر از دو ساعت وقتت رو نمیگیره اگه از صفر شروع کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه همه رفتن تعطیلات![]()
راه راحت
راه یکم سختکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر تو یعنی من نمیدونم هک چیه ...؟؟؟دوست خوبم هک کردن چیز بدی نیست (کاشکی اسم این هک رو بر میداشتن میگذاشتن بهینه سازی)
سخت هم نیست یه سری بزن اینجا بیشتر از دو ساعت وقتت رو نمیگیره اگه از صفر شروع کنی
عزیز میگم دوستانی که مبتدی هستند با نرم افزار های جانبی مثل C_CaM می تونن این کارا رو انجام بدن ...
آقا میلاد من برای شما نگفتم شما که خودت آخر فرم بازی
واسه یه تازه کار گفتم.
منم خودم هنوزم تازه کارم
گوشیتون از فول شارژ تا خاموش با باطری bl-5f (باطری خودش) تقریبا 5 ساعت و چهل دقیقه با صدای 100% میتونه موزیک پلی کنه(شاید تو گوشی شما بیشتر باشه اگه هست زمانتون رو بزارید)
و بعد خاموش میشه
گوشی هنوز شارژ داره گوشی رو روشن کنید و دوباره پلی کنید 31 دقیقه دیگه با ولوم 100% میتونید موزیک گوش کنید
نکته:توی این 30 دقیقه تقریبا هر پنج دقیقه یه بار آلرت لو باطری میده که یکم اذیت میکنه البته میشه با پچ اون رو هم برداشت
حالا گوشیتون از فول شارژ تاباطری بدون شارژ 6 ساعت و 10 دقیقه دوام میاره
باید توجه داشت که در حالته استند بای اون زمان دوم خیلی بیشتر خواهد شد
در ضمن گوشی ورژن30 هست و حتما تو ورژن 31 خیلی باید بیشتر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)