تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 503 از 1404 اولاول ... 34034534934995005015025035045055065075135536031003 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,021 به 5,030 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

لینک این بازیو میخوام
    بفرما :
    این لینک ها از سایت خودمونه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    یا :

کد:
    کد:
    پسورد :
    کد:

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1 سلام

سلام دوستان من اگه بخوام پی اس پی بخرم باید به چی دقت کنم اصلا مدل داره چه جوری هست نمی دونم یکی به من توضیح بده

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

تم ها واسه psp مشکل ایجاد نمیکنه؟

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام ممنون از کمکت .
    ولی نمیدونم چطور روی ستون پرچم دار برم؟؟!!!
    هر کاری میکنم نمیره!!!
    خواهش.
    شما وقتی اون لوح را از زیر درخته برداشتید.یک مرحله باز میشه که یک ازدهای قرمز هست اونم میکشید.وقتی میتونید برین روی اون ستونه پرچم داره که رنگش پرنگ تر شده باشه و اون قسمت براتون باز شده باشه.
    شما همه مرحله های قبل بیابان را انجام بده.

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

خواهش.
    شما وقتی اون لوح را از زیر درخته برداشتید.یک مرحله باز میشه که یک ازدهای قرمز هست اونم میکشید.وقتی میتونید برین روی اون ستونه پرچم داره که رنگش پرنگ تر شده باشه و اون قسمت براتون باز شده باشه.
    شما همه مرحله های قبل بیابان را انجام بده.
    ُلام مشکلم حل شد حالا بازم یه مشکل جدید .
    وقتی می خوای ریتمو تمرین کنی اون قسمت زردشو رد میکنم ولی وقتی پشت سرشون آبی میشه رو نمیدونم باید چه کار کنم.
    هی مینویسه pat pat pat pat

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان من اگه بخوام پی اس پی بخرم باید به چی دقت کنم اصلا مدل داره چه جوری هست نمی دونم یکی به من توضیح بده
    سلام.
    psp دو مدل بیشتر نداره.یکی fat و یکی دیگه slim که تفاوتش همین طور که از اسمش پیدا هست توی ضخامت و وزنش هست.(توی تاپیک بگردی دوستان بیشتر توضیح دادند.من به دلیل تکراری شدن این موضوع دیگه توضیح نمیدم.)
    تمامی psp های slim ساخت چین هستند.و مدل زاپنی گیرت نمیاد.تعداد محدودی از fat ها ساخت ژاپن هستند.البته هیچ فرقی بین ژاپن و چینی وجود نداره.
    بعد هر کدوم از این دو مدل پک های مختلفی داره که فقط توی محتویات جعبه(لوازم جانبی با هم متفاوت هستند.)در کل پک ساده پیشنهاد میشه وخرید لوازم جانبی به صورت جداگانه که در این صورت قیمت تمام شده کم تر در میاد و تنوع بیشتری وجود داره.
    به نظر من اصلا طرف پک هایی که روش بازی به صورت umd هست نرو چون خیلی گرون تر از psp های معمولی باید پول بدی به دلیل اینکه یک بازی ارجینال داره.که همون بازی 30-40 تومنی را میتونی با پرداخت 500 الی 1000 تومن به صورت کپی تهیه کنی.
    شما به یم مموری 2 یا 4 یا 8 هم نیاز دارید.زیر 2 اصلا پیشنهاد نمیشه چون همه بازی های جدید حجم هاشون بالای 1 گیگ هست پس با خرید مموری 1 از باری کردن بازی های جدید عملا محروم میشید.
    نرمال ترین حجم همون 4 گیگ هست.(اگه بالای 4 خواستید بخرید 2 عدد 4 توصیه میشه چون هم ارزان تر در میاد هم سرعتش بالا تره)
    توی خرید مموری توجه کنید که از magicgate تا در آینده به مشکلی برای اجرا کردن بازی ها بر نخورید.
    برای اینکه بفهمید مموری از magicgate پشتیبانی میکنه یا نه به حرف فروشنده یا نوشته روی مموری اکتفا نکنید به فروشنده بگید مموری را بزاره توی psp روی قسمت memory stick رفته کلید مثلث را بزنید از صفحه باز شده گزینه information را انتخاب کرده جلوی قسمت magicgate باید گزینه ساپورت نوشته شده باشه.

متاسفانه خودم موقع خرید این موضوع را نمیدونستم و مموریم از magicgate پشتیبانی نمیکنه.اما خدا را شکر تا حالا مشکلی نداشته.
    موقع خرید توجه کنید که psp کپی خور شده باشه.برای اینکه بفهمید کپی خور هست با نه باید یکی از نوشته های m33 یا gen جلوی ورژن فریمور دستگاه باشه.سعی کن m33 چون گروه قوی تری هست.هرچند اگه هم gen باشه قابلیت تغیر به m33 هست.الان آخرین ورژن هک شده 4.01m33-2 هست.که موقع خرید یا این ورژن هست یا پایین تر.به احتمال زیاد پایین تر هست.که به راحتی خودتون میتونید آپدیت کنید.
    برای دیدن فریمور دستگاه مسیر زیر را دنبال کنید.
    settings سپس system setting بعد system information جل.ی گزینه sestem software یک عدد نوشته که اون ورژن دستگاه هست.مثل عکس زیر:

بازم سوالی بود در خدمتیم.
    موفق باشید.

تم ها واسه psp مشکل ایجاد نمیکنه؟
    من خودم از تم با پسوند ptf استفاده میکنم تا حالا مشکلی نداشتم.یک سرس از تم ها هست که با flash 0 دستگاه کار داره اونها مثل اینکه خطرناک هستند.

ُلام مشکلم حل شد حالا بازم یه مشکل جدید .
    وقتی می خوای ریتمو تمرین کنی اون قسمت زردشو رد میکنم ولی وقتی پشت سرشون آبی میشه رو نمیدونم باید چه کار کنم.
    هی مینویسه pat pat pat pat
    منظورتون اون قسمت هست که با حالت فیور میرسم و بعد میزنیم دون.دودون.دودون بعد میره توی یک صفحه دیگه؟
    اگه منظورت اونجاست باید به فاصله pata توجه کنی یک جا یکم فاصله داره باید با مکث بزنی یک جا چسبیده هست به هم باید پشت سر هم بزنی.
    امید وارم تونسته باشم کمکت کرده باشم.
    Last edited by choory; 19-07-2008 at 17:22.

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    psp بخام بخرم از كجا تو تهران بگيرم بهتره

داره خودمونی میشه mike6787's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ُسلام . تو بازی پاتاپون چطوری میشه بارون ساخت.لطفا هر کسی که بلده بگه...........مرسی

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام
    psp بخام بخرم از كجا تو تهران بگيرم بهتره
    توپخونه بهترین جاست!

درباره ی تم های فلش 0 هم بگم بهتره نصبشون نکنید چون من خودم یه بار semi brick کردم به خاطر تم X360 !!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ُسلام . تو بازی پاتاپون چطوری میشه بارون ساخت.لطفا هر کسی که بلده بگه...........مرسی.
    دوست عزیز قبل از پرسیدن سوال سعی کنید چند صفحه قبل را مطالعه کنید.
    بفرمایید.
    سلام.
    همونجایی که توی بیابان هستی و نیروهات آتیش میگیرند؟
    شما وقتی که کلید مثلث را آزاد کردی باید بری توی مرحله شکار اونجا اول مرحله یک چیزی مثل درخت هست که روش علامت مثلث دایره مثلث دایره هست نزدیکش وایسا و نوشته روش را یک دور بزن بعد یک پله میاد بالا یک چرخ میزنه بعد دوباره بزن تا باز یک پله دیگه بیاد بالا 4 -5 بار باید بزنی تا از زیره ریشش یک لوح بهت بده.مرحله را تمام کن و بیا برو توی مرحله بیابان.

اونجایی که سپاهت را منظم میکنی اون ستونه که پرچمداره وایساده روش کلیک کن و لوح را انتخاب کن.و برو توی مرحله اول مرحله بهت یاد میده که چه شکلی بارون بیاد.
    اول باید به حالت فیور برسی و بعد بزنی x.xx.xx دون.دودون.دودون

توپخونه بهترین جاست!

درباره ی تم های فلش 0 هم بگم بهتره نصبشون نکنید چون من خودم یه بار semi brick کردم به خاطر تم X360 !!
    علی آقا درجه جدید مبارک باشه.تبریک میگم.
    Last edited by choory; 19-07-2008 at 21:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •