تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 503 از 616 اولاول ... 3403453493499500501502503504505506507513553603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,021 به 5,030 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

مهلت معرفي مشمولان متولد سال هاي 72 و قبل آن گروه ناجـا
    متولدين ماههاي فروردين تا آبان 1372 كه تا شهريور ماه 90 موفق به اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي شده اند تا پايان شهريورماه سال 91 مهلت دارند، وضعيت خدمتي خود را مشخص كنند به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، سرهنگ ”محمد رضا اكبر حلوايي“ معاون مشمولان و امور معافيت هاي اين سازمان درباره مهلت معرفي مشمولان متولد سال هاي 72 و قبل آن، اظهار داشت : با توجه به اينكه در قانون وظيفه عمومي تغييراتي در مورد سن مشموليت و يا مهلت معرفي مشمولان ايجاد شده لذا ممكن است برخي ازمشمولان متولد 72 و قبل آن به علت عدم آگاهي ازاين تغييرات، وضعيت خدمتي خود را تاكنون تطبيق نداده اند و وارد غيبت شوند.
    وي افزود: با تدابير صورت گرفته متولدين ماههاي فروردين تا آبانماه 1372كه تا شهريور ماه 90 موفق به اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي شده اند تا پايان شهريورماه سال 91 مهلت دارند، وضعيت خدمتي خود را از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) مشخص نمايند و تا اين زمان غايب محسوب نمي شوند.
    معاون مشمولان و امور معافيت هاي سازمان وظيفه عمومي ناجا ادامه داد: همچنين آن دسته ازمشمولان متولد آبانماه 1372 به بعد و كساني كه بعد از شهريورماه 90 فارغ التحصيل شده اند نيز از تاريخ فراغت از تحصيل به مدت يكسال مهلت معرفي خواهند داشت .
    سرهنگ حلوايي تصريح كرد: متولدين سال هاي قبل از 72 كه در خرداد ماه سال 90 در مقطع متوسطه فارغ التحصيل شده اند چنانچه تا خرداد ماه سال 91 خود را معرفي نكرده باشند وارد غيبت شده و مجاز به ادامه تحصيل در دانشگاه نمي باشند اما كساني كه بعداز خرداد ماه 90 فارغ التحصيل شده اند بدليل انطباق با قانون خدمت وظيفه عمومي مصوب 22/8/90 تا مهلت يكساله معرفي خود پس از فراغت از تحصيل، غايب محسوب نمي شوند.

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

سلام , میگم من چپ دست هستم,بعد الان انگشت شصت دست چپم تاندونش پاره شده,توشم پلاتین هست,احتمالش هست معاف شم؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام , میگم من چپ دست هستم,بعد الان انگشت شصت دست چپم تاندونش پاره شده,توشم پلاتین هست,احتمالش هست معاف شم؟
    سلام
    خیر به هیچ وجه معاف نمیشید
    البته شاید به احتمال 40% معاف از رزم بشید

.

4. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RezaPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم اگه یکی مثلا از رشته مهندسی ازاد بره پزشکی سراسری اون وقت سنوات تحصیلی اون رشته مهندسیه برای این رشته پزشکیه حساب میشه یا مثه یه دانشجو سال اوله پزشکی؟

با این توضیح که من فقط یه ساله تو این دانشگاه(ازاد) هستم و همه شم مرخصی بودم و امسال کنکور دادم و پزشکی سراسری قبول شدم

ممنون میشم اگه جوابمو بدین با تشکر
    اقا خدایی یکی جوابه مارو بده خواهشا فوریه

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم اگه یکی مثلا از رشته مهندسی ازاد بره پزشکی سراسری اون وقت سنوات تحصیلی اون رشته مهندسیه برای این رشته پزشکیه حساب میشه یا مثه یه دانشجو سال اوله پزشکی؟

با این توضیح که من فقط یه ساله تو این دانشگاه(ازاد) هستم و همه شم مرخصی بودم و امسال کنکور دادم و پزشکی سراسری قبول شدم

ممنون میشم اگه جوابمو بدین با تشکر
    اقا خدایی یکی جوابه مارو بده خواهشا فوریه

سنوات قبلی هم حساب میشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad2407's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان من برای معافیت پزشکی اقدام کردم و سه روز هم در بیمارستان برای فشار خون بالا بستری شدم

داخل اون سه روز فشار بالا بود یعنی کمترین فشار 16 و بیشترین فشار 20 بود

به نظر شما معاف میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    من حدودا 1-2 ماهی میشه که برای این قضیه نظام وظیفه و اینحرفا دارم دوندگی میکنم .والا چند بار رفتیم خود نظام وظیفه راجبه "شرکت در کنکور برای بار دوم" سوال کردیم طرف اصلا نمیدونست کنکور چی هست!پلیس +10 که جای خودش. حالا شرایط من :
    -1من متولد بهمن 1372 هستم (نیمه دوم) که امسال از پیش دانشگاهی فارق التحصیل شدم کنکور هم دادم حالا میخوام برای بار دوم تو کنکور شرکت کنم , چیکار کنم که از نظر سربازی به مشکل بر نخورم ؟
    2-حالا جدیدا این قانون که میگه "تا یکسال بعد از تاریخ فارق التحصیلی مدت معرفیه "مثلا من خرداد فارق التحصیل شدم اگه قبل خرداد دفترچه پست کنم از کجا معلوم که تاریخ اعزامم قبل کنکور نمی افته؟
    از دوستانی که کامل از قضیه خبر دارن ممنون میشم که این سوالو جواب بدید چون میدونم سوال خیلی های دیگم هست .

داره خودمونی میشه eshkene's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شما چه الان دفترچه پست کنید چه بعدا تاریخ اعزامتون ثابت هستش تاریخ اعزام متولیدن ماهای مختلف سال را توی دفترچه نوشته و بعد کنکور هستش به احتمال زیاد چون جز 4نیم سال آخر هستید میشد 18 بهمن92
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

1-خب حالا فرض میکنیم که من همون 18 بهمن 92 پست کردم از کجا معلوم که تاریخ اعزام من قبل کنکور نیفته ؟(حتی 1 روز بعذ کنکور هم باشه من راضیم )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

1-خب حالا فرض میکنیم که من همون 18 بهمن 92 پست کردم از کجا معلوم که تاریخ اعزام من قبل کنکور نیفته ؟(حتی 1 روز بعذ کنکور هم باشه من راضیم )
    نه متولد 72 و نه 73 نمی‌تونن برای بار دوم کنکور بدن.
    براساس قانون جدید نظام وظیفه، حداکثر تا یک سال پس از فارغ التحصیلی (یعنی اگر فارغ التحصیل خرداد 91 هستید ، تا خرداد 92) فرصت دارند در یکی از دانشگاه‌های کشور قبولی قطعی شوند. و با گذشت حتی یک روز پس از فارغ التحصیلی اجازه‌ی ورود به دانشگاه را ندارند (و همینطور هم که میدونید نتیجه قطعی کنکور شهریور ماه میاد) این رو هم توی سایت police.ir و هم توی دفترچه اعزام به خدمت نوشته و هم از یکی از کارکنان سازمان نظام وظیفه پرسیده شده.
    ضمناً قبولی در دانشگاه در حین خدمت یا بین بازه‌ی پایان یک سال معافیت تحصیلی تا زمان اعزام به خدمت فقط برای کارشناسی و کارشناسی ارشد مجازه.
    لطفاً فریب حرف‌های دیگران را نخورید! اینهایی که میان اینجا میگن میتونید برای بار دوم کنکور بدید قانون زمان رییس جمهوری آقای خاتمی رو دارند براتون میگند!
    Last edited by afshin-434; 19-08-2012 at 11:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •