با سلام خدمت همه دوستان
من الان تقریبا 6ماهه که سیم کارت ایرانسل دائمی گرفتم یعنی از همون هفته های اولی که ایرانسل به شیراز اومد . من با خودم گفتم که با این همه سرعت عمل و قولهای ایرانسل که میگفت تا آخر سال، 70 شهر بزرگ رو زیر پوشش میبره حتما دیگه کل شیراز و مرودشت که بزرگترین شهر فارس بعد از شیرازه و 40 کیلومتر با شیراز فاصله داره هم آنتن میده.
اما حالا که 6 ماه گذشته ، مرودشت و شهرای دیگه که هیچ ، شیراز هم درست وحسابی آنتن نمیده و برای همینه که خیلی از دارندگان ایرانسل توی شیراز موبایلشون آنچنان کاربردی براشون نداره .
مشکل اساسی من اینه که از مهرماه باید دائم به مرودشت برم که مشکل من 2 تا میشه یکی شیراز و دومی مرودشت که طبق لیست قراره از شهریور آنتن بده.
اگه میدونستم که آنتن دهی تو مرودشت کامله مشکلم کمتر بود ولی حدس خودم اینه اگه از شهریور مرودشت رو راه اندازی هم کنن تخت جمشید که همش 5دقیقه با شهر فاصله داره زیر پوشش نره .
الان دوستام تو شیراز با 34000تومن موبایل اعتباری دولتی گرفتن که اون جدای از مشکلات خاص خودش همه جا آنتن دهی ظاهری رو داره!!
با خودم گفتم از شما راهنمایی بخوام که بهم بگین با این همه توصیفی که کردم میصرفه تا آخر شهریور صبر کنم و به امید ایرانسل تو شیراز و مرودشت باشم یا اینکه من هم برم از همین حالا تا مهر نشده به فکر یه اعتباری دولتی باشم؟؟ چون برای کارم هم که شده باید دائم در تماس باشم.