تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 502 از 942 اولاول ... 2402452492498499500501502503504505506512552602 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,011 به 5,020 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

با سلام!
    آقا من سيم كارتمو عيد خريدم! ( به اين خاطر گفتم چون فكر كنم با جديدا فرق داره! )
    حالا چند روزه كه اس ام اس از كار افتاده و تنظيمات Mms هم مينويسه " متاسفانه .... "!
    حالا بايد چه كار كنم؟؟
    راه حلي داره؟ ضمنا برگه ثبت نام رو هم گم كردم!
    با تشكر از شما
    Last edited by p30time; 31-07-2007 at 23:42.

داره خودمونی میشه sha2ow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

در ادامه جشنواره ایرانسل، مشتریان سیم کارتهای دائمی و اعتباری در سراسر کشور تا 20 شهریور ماه 86 فرصت دارند تا با خریداری سیم کارتهای ایرانسل، از هدایای این جشنواره بهره مند شوند.

مشترکین به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری هدیه گرفته و به ازای خریداری هر سیم کارت دائمی می توانند به میزان 500 هزار ريال از کلیه سرویس های داخل و خارج شبکه، به صورت رایگان استفاده کنند. شرایط و توضیحات بیشتر در مورد هر یک از این هدایا به شرح زیر است:
    شماره طلائی هم جز سیم کارت های معمولی (20 شهریور ) حساب میشه دیگه؟
    چون بعید می دونم تا 12 مرداد سیم کارت به دستم برسه

داره خودمونی میشه 1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من الان تقریبا 6ماهه که سیم کارت ایرانسل دائمی گرفتم یعنی از همون هفته های اولی که ایرانسل به شیراز اومد . من با خودم گفتم که با این همه سرعت عمل و قولهای ایرانسل که میگفت تا آخر سال، 70 شهر بزرگ رو زیر پوشش میبره حتما دیگه کل شیراز و مرودشت که بزرگترین شهر فارس بعد از شیرازه و 40 کیلومتر با شیراز فاصله داره هم آنتن میده.
    اما حالا که 6 ماه گذشته ، مرودشت و شهرای دیگه که هیچ ، شیراز هم درست وحسابی آنتن نمیده و برای همینه که خیلی از دارندگان ایرانسل توی شیراز موبایلشون آنچنان کاربردی براشون نداره .
    مشکل اساسی من اینه که از مهرماه باید دائم به مرودشت برم که مشکل من 2 تا میشه یکی شیراز و دومی مرودشت که طبق لیست قراره از شهریور آنتن بده.
    اگه میدونستم که آنتن دهی تو مرودشت کامله مشکلم کمتر بود ولی حدس خودم اینه اگه از شهریور مرودشت رو راه اندازی هم کنن تخت جمشید که همش 5دقیقه با شهر فاصله داره زیر پوشش نره .
    الان دوستام تو شیراز با 34000تومن موبایل اعتباری دولتی گرفتن که اون جدای از مشکلات خاص خودش همه جا آنتن دهی ظاهری رو داره!!
    با خودم گفتم از شما راهنمایی بخوام که بهم بگین با این همه توصیفی که کردم میصرفه تا آخر شهریور صبر کنم و به امید ایرانسل تو شیراز و مرودشت باشم یا اینکه من هم برم از همین حالا تا مهر نشده به فکر یه اعتباری دولتی باشم؟؟ چون برای کارم هم که شده باید دائم در تماس باشم.

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه اعتباری دولتی بگیر (ثبت نام کن).... تا وقتی پوشش کامل شد...بعد بفروشش....خیلی که ضرر نمیکنی.

پروفشنال nimamani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا شاهين بهتون خسته نباشيد ميگم
    واقعا ما اگه شما رو نداشتيم بايد چيكار ميكرديم ؟!

راستي ! يك دوستي گفت كه با شماره 09350000157 اگه پيامك بزني و درخواست وضعيت كارت هديه را بدي ، در جواب وضعيت فعلي را برات مي فرستند. درسته يا نه؟
    فعلا ما فرستاديم ولي هنوز كه خبري نشده.
    از سيم كارت ايرانسل به 138 اس ام اس بزن

با سلام!
    آقا من سيم كارتمو عيد خريدم! ( به اين خاطر گفتم چون فكر كنم با جديدا فرق داره! )
    حالا چند روزه كه اس ام اس از كار افتاده و تنظيمات Mms هم مينويسه " متاسفانه .... "!
    حالا بايد چه كار كنم؟؟
    راه حلي داره؟ ضمنا برگه ثبت نام رو هم گم كردم!
    با تشكر از شما

بابا ايول مثل خودمون قديميي

قطع شدن اس ام اس كه ديگه بايد برات طبيعي شده باشه
    آخه براي ما كه عادت شده

بايد بدوني كه ام ام اس هم خيلي وقته قطعه و حالا حالا ها درست نميشه

براي مشكلاتت بايد با 130 يا 140 تماس بگيري

برگه ثبت نام هم زياد مهم نيست فقط به نام خودت باشه و پوكشو داشته باشي به
    مشكل نمي خوري

پروفشنال navid_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    جایی که عاشقاش زنده ان....

پيش فرض

مثله من مسيج سنترو عوض کنين درست ميه.....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

دوستان اين تاپيك مربوط به اس ام اس بازان ايرانسل كجاست ؟
    من هر چي ميگردم تو سايت نيست

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من الان تقریبا 6ماهه که سیم کارت ایرانسل دائمی گرفتم یعنی از همون هفته های اولی که ایرانسل به شیراز اومد . من با خودم گفتم که با این همه سرعت عمل و قولهای ایرانسل که میگفت تا آخر سال، 70 شهر بزرگ رو زیر پوشش میبره حتما دیگه کل شیراز و مرودشت که بزرگترین شهر فارس بعد از شیرازه و 40 کیلومتر با شیراز فاصله داره هم آنتن میده.
    اما حالا که 6 ماه گذشته ، مرودشت و شهرای دیگه که هیچ ، شیراز هم درست وحسابی آنتن نمیده و برای همینه که خیلی از دارندگان ایرانسل توی شیراز موبایلشون آنچنان کاربردی براشون نداره .
    مشکل اساسی من اینه که از مهرماه باید دائم به مرودشت برم که مشکل من 2 تا میشه یکی شیراز و دومی مرودشت که طبق لیست قراره از شهریور آنتن بده.
    اگه میدونستم که آنتن دهی تو مرودشت کامله مشکلم کمتر بود ولی حدس خودم اینه اگه از شهریور مرودشت رو راه اندازی هم کنن تخت جمشید که همش 5دقیقه با شهر فاصله داره زیر پوشش نره .
    الان دوستام تو شیراز با 34000تومن موبایل اعتباری دولتی گرفتن که اون جدای از مشکلات خاص خودش همه جا آنتن دهی ظاهری رو داره!!
    با خودم گفتم از شما راهنمایی بخوام که بهم بگین با این همه توصیفی که کردم میصرفه تا آخر شهریور صبر کنم و به امید ایرانسل تو شیراز و مرودشت باشم یا اینکه من هم برم از همین حالا تا مهر نشده به فکر یه اعتباری دولتی باشم؟؟ چون برای کارم هم که شده باید دائم در تماس باشم.
    به نظر من صبر کن
    آخه یکی از دوستام شیرازه سیم اعتباری دولتی داره الانم آخرهای شارژشه میگه هرچی میگردم کارت شارژ سیم دولتی پیدا نمی کنم توی شیراز
    یکی دیگه از دوستانم هم توی اهواز همین مشکل رو داره
    مثل اینکه فقط تهران یافت میشه اونم به تعداد محدودی
    این نظر من بود انتخاب و تصمیم گیری با خودت

داره خودمونی میشه nima_divone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایرانسل آشغاله کلی پول دادم از حسابم کم شد واسه این طرح تابستانه شبکم الان 2 هفته ریده اصلا نه اس ام اس میشه بدم نه زنگ میتونم بزنم اهههههههههههه به ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از سيم كارت ايرانسل به 138 اس ام اس بزن
    به اين شماره پيامك زدم ولي در جواب گفته كه يا شماره شما صحيح نيست يا واجد شرايط نيستيد و بايد در زمان مقرر سيم كارت را فعال و ثبت نام را كامل كنيد.
    الان بيشتر از دو هفته هستش كه خريدم و تمام مداركم را هم به فروشنده دادم و خودش هم همون لحظه كه سيم كارت را وارد گوشيم كرد با مغازه خودش چند ثانيه تماس گرفت و گفتش كه فعال شد و حتما هم تا حالا ثبت نام كرده . ديگه نمي دونم مشكل از كجاست.
    اتفاقا من يك سيم كارت اعتباري دست دوم قيمت مناسب سراغ داشتم ولي گول هديه را خوردم و رفتم گرفتم. اگه برام نياد ميشه گفت ضرر كردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •