با برنامه MyPhoneExplorer میتونید
تا حالا گوشیت رو فلش کردی؟ آخه من یه بار فلش کردم بعد از اینکه فارسیش رو نصب کرد اینطوری شد چون درست فارسی سازیش نکرده بود حال شما هم باید بدی یه نفر که بلده فارسیش کنه.البته فکر کنم قبلش باید فلش بشه.
دوستان کسی درباره فلاش کا810 چیزی میدونه؟یعنی فلاشش کی روشن میشه؟ من هر وقت می خوام روشن بشه نمیشه و هر وقت نمی خوام روشن میشه!!!!!! منظور اون نور قرمز و یه ثانیه فلاششه....
من فریمور گوشیم r8ba024 هستش......
الف که داره نه؟! پچ چی؟ دوستان میشه یه راهنمایی بکنن که فایلهای الف های این سری کجاس؟!
و اینکه ایا پچ خاصی مثل بلوتوث دیگه جواب نخواد و خودش برسه یا مثلا جاوا سوال نپرسه از پچ های کا 750 منظورمه؟!
داره اینجور پچ ها رو؟!
گرافیکش چی عوض میشه؟
سلام.
وقتی دوربین رو حالت عکس برداریه هر بار که دکمه ستاره(آخرین دکمه پایین سمت چپ) رو بزنی حالت
فلاش عوض میشه یعنی اگه خاموش باشه روشن میشه فلاشش و اگه فلاشش روشن باشه و دکمه رو بزنی هم فلاش و هم نور قرمز روشن میشه.
یاعلی
عجب غلطی کردم k810 خریدم.....
اقا ببخشید یه راهنمایی خدایی نگو برو کلوپ هک واینا!!!!!
کلوپ هک و پچ این سری رو 24 صفحه رفتم جلو هیچی حالیم نشد!!!!
اقا من گوشیم می خوام مثل 750 یه صدای خوب داشته باشه+همون منوی نوکیا که رو 750 نصب بود رو روی این بندازم+گرافیکش رو عوض کنم+الف(چی نمی خوام؟!!)
برای منو شدنیه؟! یعنی میشه اون منو کوچیک رو نصب کرد؟!بجز اینکه برای صفحه کوچیک نمایش داده میشه مشکل دیگه ای نخواهد داشت؟! یا خواهد داشت!!!!
برای پچ می گن سیتول 1.10 رو باید اپگرید کنم به 1.11 منم این کارو می کنم و گفتن از جی دی اف اس باید یه بکاپ بگیرم و بکشمش رو فایل ece که داخل پوشه qamaker هست. اما این پوشه فقط یه read me داره با یه فایل متنی دیگه!!!!
2-من اصلا مین گوشیمو ندارم+امکان دانلودش برای سرعت کم اینترنتم وجود نداره و همینطور فلشم خرابه نمی تونم دانلود کنم و همینطور باز تو این شهر جدیدم و کسی نمیشناسم ازش فلش قرض بگیرم!(هیچ راهی هست؟!)
برای الف،می تونم همین الف های k750 رو که روش نصب می کردم رو استفاده کنم یا اینا الف خودشونو دارن؟!
درایور صدا رو اینا چی نصب کنم؟!
خداییش نگید برو کلوپ های مربوطه که 30 صفحه و 24 صفحه از هر کدومو رفتم و هیچی نفهمیدم و اومدم اینجا
می خواستم بدونم پچی وجود داره یه راهی هست که بشه اطلاعات مدل رو عوضش کنی منظورم همون مدل گوشیه مثلا خودت یه چیزه دیگه بنویسی
فلشش هميشه روشن نميشه
بلكه يا خاموشه و يا اتوماتيك
كه در نورهاي كم حتما فلش ميزنه
نور قرمز هم جهت فوكوس در تاريكي استفاده ميشه
بعدا ميتوني با يك برنامه به اسم Torch k800 بعنوان چراغ قوه استفاده كني
الف ها واسه همه تقريبا يكي هستند
فقط راه اندازيشون فرق ميكنه
و 810 هم مثل بقيه گوشيها الف و پچ زيادي داره
برو بهقسمت هك گوشيها
كا810 نميتونه صداش مثل كا750 باشه
فقط ميتوني درايو صداي x800 را بريزي كه نهايت صدا در كا810 ميشه
منو هم يكي خودم ساختم محشره توصيه ميكنم حتما بريزيش اسمش هم X Menu هست
هر دو اينا را ميتوني از اينجا پيدا كني :در مورد گرافيك هم پچهاي گرافيكي زيادي وجود داره ميتوني نصب كنيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته نه با setool
الف هم كه كلي هست
عزيز بكاپ gdfs را ميگيري و نگهش ميداري براي موارد حساس كه گوشي به هيچوقت بالا نمياد
quick_access_K810_R8BA024.vkp را هم يه بار نصب ميكني
منظورت از فلش چيه ؟
بايد فايل مين را داشته باشي تا بتوني هك كني
بله
يه پچي هست كه مدل گوشي را با اسم بلوتوث يكي ميكنه
مثلا اسم بلوتوث اگه xman باشه بري مشخصات نام گوشي هم xman ميشه
شما بايستي كاستومايز ديگه اي بريزينوشته شده توسط juventuss
سلام
من یه گوشی K800 دارم وبا اینکه زبان منو و نوشتن فارسی داره و تمام منوهاش فارسی هست اما در قسمت اس ام اس ها اسامی افراد را به صورت لاتین واز چپ به راست نمایش می دهد مثلا " امیر " را "ر ی م ا " نمایش می دهد !
می خواستم بدونم چطور می تونم این مشکل رو حل کنم !
از راهنمایی شما پیشا پیش سپاسگزارم ! !
به كلوپ تبديل كا800 به كا810 سر بزن
اونجا همه چي يافت ميشه
درسته كه خريدين
ولي من خيلي وقت پيش خريده بودم
و خيلي راحت هم ساپورت ميكنه
قيمتش هم همونه كه خريدي تا 20 تومنه
چندين راه وجود داره
يكي از قسمت كنتاكتها
options advanced
يه جايي بكاپ داره
بكاپ را ميگيره و در مموري ضخيره ميكنه
و ديگيري هم با استفاده از برنامه هايي كه در كامپيوتر نصب ميشند
خیلی ممنون که جواب همه رو می دی بخاطر کمکت ممنون اگه ادرس اون پچی که می گی اسم بلوتوث رو با مدل یکی میکنه بدی ممنون میشم منتظرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)