فقط حواست باشه پارس آنلاین حجم دزدی شدید داره من هر موقع گیگ اضافه تو جشنواره و اینا میخریدم حجم دزدی بیشترم میشد، 20 درصد حجم اضافه نسبت به حالت عادی میفروخت از اون طرف 60 درصد میدزدید.
فقط حواست باشه پارس آنلاین حجم دزدی شدید داره من هر موقع گیگ اضافه تو جشنواره و اینا میخریدم حجم دزدی بیشترم میشد، 20 درصد حجم اضافه نسبت به حالت عادی میفروخت از اون طرف 60 درصد میدزدید.
یه سوال دیگه
من برام پیام اومد که بیا سرویس جدید با تخفیف خوب بگیر
ولی قراردادم فعلی ام 8 شهریور تموم میشه
اگر این سرویس های جدیدی که پیشنهاد داده رو بگیرم ،1 ماه خورده ای که از قرار داد فعلی ام مونده میسوزه؟؟
بله آقا حجم دزدی که زیاد داره.
از این طرف تخفیف میده به نسبت استفاده ی آدم غافل از اینکه قبلش سر حجم دزدیاش همین تخفیف رو درآوورده بوده
برای من هم همون پیام اومده
قرارداد فعلی من هم 13 شهریور تموم میشه
اینو میدونستم و امروز که زنگ زدم هم کارشناسشون توضیح داد. به این صورته که الان که تمدید کنی میره توی رزرو تا این 1 ماه و خورده ای تموم شه و بعدش اون قرارداد جدید فعال میشه.
Last edited by Mehran14233; 15-07-2017 at 19:09.
آقا حواستون باشه که این سرویسی که پیشنهاد داده شبانه رایگان نداره
بلکه شبانه 1/3 داره
قیمت سرویسش هم 2 مگ،6 ماه 100 گیگ 160 هزارتومان
اگر این سرویس باشه که به درد من نمیخوره
Last edited by محمد7966; 15-07-2017 at 20:05.
برای من 2 مگ 12 ماه 42 گیگ 88 هزار تومن اومده
من دیگه باورم شد پارس انلاین حجم خوری باورنکردنی داره به طوری که تو15دقیقه وصل شدن 260مگا بایت کم کرد باچند بارصفحه بازکردن یبارم دیروز45دقیقه متصل شدم نیم گیک رفت 3برابراستفادحجم کم میکنه
پس فقط خوش بحال خودم هر سه روز 500 مگ مصرفمه ، آرزو به دل موندم این عدد گیگم کم شه
البته نا گفته نماند تو این وضع مصرف خیلی زیاد برق در تابستون ؛ یک سیستم خیلی پر مصرف بدلیل قطع و وصل برق پاورش چند روزه سوخته خخخخ
اگه نه روزی یک گیگ رو اون دستگاه زحمتش رو میکشید
از من گفتن شما هم مثل من یک کنتور بگذارین سر خروجی شیر آب اینترنت خودتون ، بعد هرکی زیاد مصرف کرد با چماق بزنین تو سرش![]()
آقا ما یه بار نیومدیم تاپیک پارس آنلاین صحبت دزدی این ملعون ها نباشه![]()
مشکل اینجاس که ملت میدونن داره ازشون حجم الکی کم میشه اما نمیرن یه شکایت بکنن به 195 که تعداد شکایتا بره بالا. همون 195 هم درسته وقتی شکایت کنی هیچ کاری نمیکنه اما وقتی تعداد شکایتا بالا بره پارس یه تکونی به خودش میده. خیلی راحت هم میشه با wireshark که فقط خود شرکت این برنامه رو قبول داره تفاوت حجم رو نشون داد.
چند شب پیش من یه حدود 100 مگ مونده بود از سرویسم و مودم رو خاموش کردم و دقیق سر 2:01 روشن کردم که دانلود شبانه رایگان بزارم. دیدم بعد 15 دقیقه نت قطع شد و زد حجم تموم شده و من گفتم چجوری تو تایم رایگان که نباید حجم کم بشه 100 مگ تموم شده. تو 195 شکایت کردم جوابشون این بود که اون 100 مگ که سرویس نشون میداده اشتباه بوده عملا هیچی نداشتی اما سرویس وصل بوده![]()
دیگه همین مونده بود یه چیزی هم به پارس آنلاین بدهکار بشیم!!
دقیقا این اتفاق برای منم افتاد! ساعت ۲ گذاشتم دانلود و رفتم خوابیدم، صبح که بیدار شدم دیدم بعد از ۱ ساعت دانلود اینترنت به دلیل اتمام ترافیک قطع شده!
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)