چند نفر از دوستان الان از اون اولی و سومی گرفتن ولی میگن تو شبکه 4g ریجیستر نمیشه ؟ یعنی 4g نیستن ؟ ادعا دارن فقط اونی که روش نوشته lte usim از 4g پشتیبانی میکنه و تو این شبکه ریجیستر میشه .
چند نفر از دوستان الان از اون اولی و سومی گرفتن ولی میگن تو شبکه 4g ریجیستر نمیشه ؟ یعنی 4g نیستن ؟ ادعا دارن فقط اونی که روش نوشته lte usim از 4g پشتیبانی میکنه و تو این شبکه ریجیستر میشه .
با سلام و عرض ادب
شما که از 4g همراه اول استفاده می کنید آیا سرعت وبگردیش در حد قبل سال 88 هست یا نه ؟ سرعت دان شبانش چقدره ؟ آیا از مودم های بالای 400 ت استفاده می کنید ؟ چون بنظرم فعلا خریدنش غیر معقوله . سپاس فراوان
سلام دوست عزیز شما تو سال 88 چرا گیر کردین؟ [شوخی!]
بسته شبانه نامحدود همراه اول روی 4G رجیستر نمیشه سرعت دانلود در 3G هم مطمئنا نیاز های کاربر عادی رو برطرف میکنه و بسته به ساعت و تعداد مشترک متغییره حداقل 4 مگابیت
اینترنت همراه اول پینگ خیلی پایینی نسبت به ایرانسل داره و سرعت پیج بازکردنش فوق العاده است [تبلیغ نشه!!]
مودم هم یه E3372 دست دوم 70 تومانی حتی دیده شده بهتر از 400 تومانی ها عمل میکنه 70 تومان الان پول 5 کیلو برنجه ، برنج تو یه ماه خورده میشه این مودم تا 10 سال دیگه باقی می مونه
همه چيزايي كه گفتي تاييد ميشه به غير اينكه پينگ همراه اول ار ايرانسل بهتره!
ايرانسل از لحاظ پينگ واقعا خوبه
همراه اول پينگ خوبي نداره زياد
سلام دوست عزیز من هنوزم 128 دارم ولی با 128 پیشگامان قبل سال 88 که سرعت کلی بالا بود احساس می کردم پرواز می کنم
منظورتون از e3372 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
منطقه به منطقه متفاوته
واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید
داخل شهرمون من هرجا تست کردم پینگ همراه اول کم تر بود
اگر شد یه تست میزارم اینجا
بله همین Irancel E3372s-153
قابلیت و انعطاف پذیری نرم افزاری که این مودم داره TP Link Archer Mr-200 پونصد تومانی نداره
Last edited by adreno; 19-09-2016 at 14:11.
با سلام
منظورتون از سه پانچ جیه ؟
به من قیمت سیم کارت 4g رو 30 ت قیمت دادن بالا نگفتن ؟ من از یکی از بچه های همین تاپیک شنیدم 5 ت هستش.
Last edited by omid7000; 19-09-2016 at 15:03.
به علت گستردگی بیشتر شبکه 3G و 4G در شهرستانها و تنوع بسته ها و پایین بودن هزینه بسته در نهایت کاربرهای زیادی برای دیتا به سمت ایرانسل میرن و پینک اصلا خوب نیست و شبکه خیلی شلوغه به زور تو ساعات های کم مصرف با 4G ایرانسل میتونی به سرعت 3G همراه اول برسی . در عوض همراه اول بیشتر جاها 4G نداره و 3G هم کمتر مورد استفاده و استقبال قرار میگیره و خلوتره و پینک هم خوبه ولی بسته های انچنانی بجز شبهای رویایی نداره برای دیتا .
منم دارم همینجا اینو میپرسم بچه های تهرانی یا شهرهایی که 4G همراه اول فعاله تا به حال با کدوم نوع از این سیم کارتها به شبکه وصل شدن کدوم نوع 4G هستش ؟ الان قیمت همون 5 یا 10 هزار تومان هستش با توجه به رند بودن و شماره خوبی بودن 10 تومن تا 15 تومن هم میدن ولی در اصل 5000 تومن شده همون سه پانچ ها همونی که روشون نوشته : 4G - 3G - WIFI
سیم کارت سه پانچ هم میکرو هم نانو و هم سایز استاندارد داره
همراه اول سیم کارت 4G اونایی که روش LTE USIM یا 4G نوشته باشه
در ضمن پوشش 4G همراه اول افتضاحه و با وجود محدودیت حجم همون سرعت 3G کافیه
مثلا 1 گیگ رو با 3G همراه اول تو 10دقیقه میشه گرفت اما چه فایده ای داره وقتی 3 گیگ ترافیک بیشتر نداری؟؟؟؟؟
زیاد دنبال 4G نباشین تا وقتی محدودیت حجم است همون 3G هم سرعتش فوق العاده بالا محسوب میشه هر وقت نامحدود واقعی ارائه کردن برید 4G بخرید
Last edited by adreno; 19-09-2016 at 15:38.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)