پس بدک نیست.با یه حساب سرانگشتی میشه فهمید که توی ساعات رایگان که 240 دقیقه هستش میشه حدود 2.5 گیگ دانلود داشت.عالیه.تصمیمم قطعی شد.بازم برمیگردم به سرویس محدود با کیفیت بالاتر.
پس بدک نیست.با یه حساب سرانگشتی میشه فهمید که توی ساعات رایگان که 240 دقیقه هستش میشه حدود 2.5 گیگ دانلود داشت.عالیه.تصمیمم قطعی شد.بازم برمیگردم به سرویس محدود با کیفیت بالاتر.
جالبه ، میشه بگید چطور ضرب و تقسیم کردید که به عدد 2.5 گیگ رسیدید![]()
با سلام
دوستان من اینترنت مخابرات از شرکت پاس مانا ماد دارم خواستم بدونم ترافیک رایگان شبانه از ساعت چند تا چنده؟؟؟؟
با تشکر فراوان
تقريبا تنها انتخاب موجوده. هر چند واقعا آدم زورش مياد ولي چاره چيه با سرعت 30 كه نميشه سر كرد.
512 نامحدود براي من زده 26.5 و يه مگ 8 گيگ هم 30 تومن! براي ما كه سه ماه 256 داديم 41 تومن يعني ماهي 14 تومن حالا بشه ماهي 26 يا 30 تومن خيلي زياده!
به نوع مصرفت بستگي داره!
نكته رو داشته باش
اينم ميشه!
ولي دقت كن به نكته بالا
ايشون 1 مگ نامحدود دارند نه محدود.
اگه 110 بگيره ميشه ساعتي 386 مگ . بعد مگه ساعات رايگان 2 تا 6 نيست؟ اگه 4 ساعت بگيريم ميشه 1.5 گيگ
الا اگه 512 نامحدود هم نصف اين بگيره يعني 60 ميشه ساعتي 200 مگ كه روزي ميشه بيش از 5 گيگ دانلود كرد.
فرض محال بگيريم يه مگ محدود سرعت شبانه روي 220 باشه يعني 2 برابر ! باز هم شبي 3 گيگ مي گيره(از محالات ممكن)
پس دانلودا(!) كه به نفعتونه 512 نامحدود. مي مونه يه سرعت لحظه اي مثل وبگردي و يا تماشاي كليپ . البته از حق نگذريم از زماني كه سرعت رو واقعي كردن صفحات خيلي خوب باز ميشه و همينطور پينگ كه توي بازي پينگ من شده 50 كه عاليه.
تصميم با شماست!
جواب دندان شكني به ايشان در بالا داده شد.
ایول حرف دل ما رو زدین بخدا..... آخه چند بار باید نامه بفرستیم؟؟؟ من تا حالا دوتا نامه فرستادم حالا هم که میخام ارتقا بدم بازم نامه میخاد....
سیستم ریاضیات ایمانی
واقعاً چطور حساب کردم که شد 2.5؟
در واقع اصلاً حساب نکردم.یه چی پروندم
=-=-=-=-=-=-=
ممد تو چی میگی این وسط؟
من که دیگه مثل سابق دانلود ندارم.بعد واسه 5 گیگ 24 ساعت سیستمم رو روشن نگه دارم؟درسته روزه ام اما انقدر گشنه نیستم مغز خر بخورم
حالا با توجه به استفاده ی الانم(دانلود کمتر) احتمالاً سرویس محدود با سرعت بالاتر رو بردارم.الان میخوام برم سر کار(خواب مودنم).بعد دلایلم رو میگم.
Last edited by KING iMAN; 17-07-2013 at 08:02.
نه از جعبه تقسیم خونه های خیابان بغلیمون و مستقیما تاخوده مودم ! خودم رفتم اون بالاها انجام دادم !!! کنتوری هم درکار نبود !!! اینم بگم که هم 2تا مودم خریدم هم دوبار سیم کشیو عوض کردم اما بازم چراغ بی صحاب ثابت نشد که نشد . هی هم قطعی داره. این 2020 هم که میگید که انقد بش زنگ زدم که وقتی نوبتم می رسید تلفن رو اتوماتیک قطع می کردن ! بابت رد شدن ازکنار سیمم باید عرض کنم رد میشه اونم چه سیمایی ازاون سیم اصلیای هرمنطقه (سردوگرم)!! ولی مطمئنم ربطی نداره چون قبلش رو سیم نبود اما دقیقا همین مشکلو داشتم . بعدشم رئیس مرکزمخابرات که همسایمونه گفت اشکال نداره بابا !!!(اصلا خودش گفت این کارو انجام بدم ) بگذریم از ای دی ای الم که اگه بگم ازبس دویدم پاهام تاول زد بخدا... به یارو که کارمند مخابراته میگم میخامadslثبت نام کنم میگه جلل الخالق به حق چیزای نشنیده این دیگه چیه !!!!!!!!!!!!! خیر سرم رفتم 512گرفتمچقد حرف زدمااااااااااااا بی خی..............
![]()
به نظر من هم 512 نامحدود خوبه
محدود واسه کسایی خوبه که کارشون در طول روز دانلود و صفحه باز کردنه و شب دانلود دارن
محدود یک مشکلی داره این هست که مثلا همیشه باید مراقب باشی نرم افزاری آپدیت نشه
دانلود زیاد نکنی
در کل اینترنت نامحدود یک مشکل داره و محدودم مشکلاتی دیگر که با توجه به نیاز هر شخص انتخاب میشه
ساعت 2 بامداد تا 6 صبح
خوب.از سر کار برگشتم.حالا میرسیم به شکوندن دنده هات به جای دندونات
خارج از شوخی.
من کلی فکر کردم و سرویس مورد نظرم رو انتخاب کردم.سرویسی که متناسب با نیازهام باشه.با توجه به اینکه تقریباً همه ی سرویسهای مخابرات(منهای 2048) رو تا حالا داشتم،میتونم یه انتخاب درست داشته باشم.به دلیل واقعی شدن سرعتها،128 و 256 کلاً خط میخورن.
میمونه سرویس های 512 و 1024 و 2048.
سرویس 512:
مزیت: منطقی بودن تعرفه ی نامحدود نسبت به جیب بنده
معایب: سرعت دانلودش در بهترین حالت 70 باشه هم واسه من چندان قابل قبول نیست.به سرعتهای بالای 100 عادت کردیم بدجور.از طرفی اکثر(یا بهتره بگم تمام)فایلهای حجیم دانلودی من فیلمهایی هستن که 720p هستن با حجم تقریبی 900مگ.خوب با سرعت 65 تا 70 بین 3.5 تا 4 ساعت طول میکشه.
همچنین یه عیب دیگه ش اینه که در صورت ناراضی بودن،برای ارتقا مجدداً دردسرهای تحویل مدارک رو خواهم داشت.
سرویس 1024:
مزیت:سرعت دانلود تقریبی 110 تا 120.در این حالت برای دانلود فیلم فوق حدود 2 ساعت زمان نیازه.
معایب:گرون بودن سرویس نامحدودش.
نکته:نیاز کم بنده به دانلود که طی 4 ساعت شب برطرف میشه.
سرویس 2048:
مزیت: سرعت تقریبی 240 تا 250 که دانلود فیلم فوق تقریباً 1 ساعت و اندی طول میکشه.همچنین این سرویس یه مزیت دیگه هم داره.اگه ازش ناراضی باشم بدون دنگ و فنگ میتونم ماه بعد آنلاین سرویسم رو تغییر بدم به هر سرویسی که میخوام
معایب: گرون بودن سرویس نامحدود.اما با توجه به سرعت بالای این سرویس تمام نیازهای دانلود بنده در طول شب برطرف خواهد شد.دانلودهای کوچیک هم در طول روز.یه عیب دیگه ش اینه که چون دان استریم رو بالا میبندن نویز زیادی روی خط ایجاد میکنه و خط من احتمال داره اون کیفیت لازم رو نداشته باشه.
در کل با توجه به نیازم سرویس 512 نامحدود هم خط میخوره.به احتمال زیاد برای تست سرویس 1024 رو برخواهم داشت.
سؤال:
دوستانی که 1024 و 2048 دارن بگن Downstream و Upstream رو روی چند بستن واسشون.
ایمان به نظرت مشکل پیتگ و تایم اوت چی میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)