تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 502 از 3017 اولاول ... 240245249249849950050150250350450550651255260210021502 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,011 به 5,020 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

سرعت شب هم 110 هستش فرقی نمیکنه
    اما گاهی یکم کیفیت میاد پایین که طبیعیه
    پس بدک نیست.با یه حساب سرانگشتی میشه فهمید که توی ساعات رایگان که 240 دقیقه هستش میشه حدود 2.5 گیگ دانلود داشت.عالیه.تصمیمم قطعی شد.بازم برمیگردم به سرویس محدود با کیفیت بالاتر.

2. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

پس بدک نیست.با یه حساب سرانگشتی میشه فهمید که توی ساعات رایگان که 240 دقیقه هستش میشه حدود 2.5 گیگ دانلود داشت.عالیه.تصمیمم قطعی شد.بازم برمیگردم به سرویس محدود با کیفیت بالاتر.
    جالبه ، میشه بگید چطور ضرب و تقسیم کردید که به عدد 2.5 گیگ رسیدید

4. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام
    دوستان من اینترنت مخابرات از شرکت پاس مانا ماد دارم خواستم بدونم ترافیک رایگان شبانه از ساعت چند تا چنده؟؟؟؟
    با تشکر فراوان

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سرویس من امروز تموم میشه.
    اوضاع هم که درست نشد.فکر کنم فعلاً مجبورم این ماه 512 نامحدود بگیرم تا بعد ببینم چی میشه.پیشنهاد بهتری دارین؟
    تقريبا تنها انتخاب موجوده. هر چند واقعا آدم زورش مياد ولي چاره چيه با سرعت 30 كه نميشه سر كرد.

الان یه نیگا انداختم به سرویسهای موجود.
    512 نامحدود 25تومن و 1مگ محدود 8گیگ 28تومن.به نظرتون کدوم بهتره؟
    دوستانی که 1مگ محدود دارن،سرعت توی روز و شب چطوره؟
    512 نامحدود براي من زده 26.5 و يه مگ 8 گيگ هم 30 تومن! براي ما كه سه ماه 256 داديم 41 تومن يعني ماهي 14 تومن حالا بشه ماهي 26 يا 30 تومن خيلي زياده!
    به نوع مصرفت بستگي داره!

512 نامحدود بگیر بنفعته
    60-70 تا میده
    من 1مگ نامحدود گرفتم 110 تا میده
    نكته رو داشته باش

میدونی چیه.بحث کیفیت و کمیت هستش.نامحدود یعنی کمیت.محدود یعنی کیفیت.وقتی بخوام محدود بگیرم میتونم سرویس بالاتری بردارم.دو دلم.حالا بالأخره یه انتخاب میکنم دیگه.اما احتمال داره سرویس بالاتر رو انتخاب کنم.فوقش دانلود ضروری داشتم میذارم شب.سرعت شب چطوره؟
    اينم ميشه!
    ولي دقت كن به نكته بالا
    ايشون 1 مگ نامحدود دارند نه محدود.

سرعت شب هم 110 هستش فرقی نمیکنه
    اما گاهی یکم کیفیت میاد پایین که طبیعیه
    میشه اما در صصورتیکه سرویست 512 یا بیشتر باشه.اما اگه مثل من 256 باشی میگه مدارک باید ارائه بدی.اینم از ایراداشونه.اتفاقاً چند دقیقه پیش یه نامه زدم بهشون:

درود فراوان.
    امیدوارم طاعات و عباداتتون مقبول درگاه حق باشه.
    دوستان بدون تعارف عرض کنم،متأسفانه ضعیف ترین پشتیبانی آنلاین رو ما توی خوزستان داریم.هیچگاه پاسخ هیچ پیغامی داده نمیشه.
    بنده الان میخوام سرویسم رو یه 2048 ارتقا بدم.قبلاً 1024 بودم و مدارک شرکت رو ارائه دادم.بعد رفتم 128 و وقتی میخواستم به 512 ارتقا بدم از طریق سامانه ی سیترا،گفت که باید مدارک ارائه بدی.آخه چند بار مدارک؟خوب یه قسمت توی سامانه ایجاد کنین(مثل همه ی سایتها) که هر کاربر با ورود به پروفایل خودش،مدارکش رو ارائه کنه و شما بررسی و تأئید کنید و بعد از اون بتونه بین سرویسهای مختلف بدون دردسر تغییر بده.من اون موقع دوباره مدارک رو ایمیل کردم.بعدش رفتم 256.الان بعد از چند ماه میخوام برم 2048 بگیرم.بازم میگه مدارک/ای بابا.آخه این همه نابسامانی و دوباره کاری معرکه س بخدا.یه مقدار احترام به کاربر اینترنت بد نیست به خدا.خدمت به خلق الله عین عبادته.چند بار از طریق سامانه ی کنترل اعتبار هم پیغام دادم اما انگار نه انگار.

واقعاً نقص بزرگیه.بیس بار مدارک میخوان.این که نشد.
    الان برید توی تاپیک مازندارن،پشتیبانیشون راحت جواب ایمیلهاشون رو میده.اما ما توی سیترا که میریم حتی قسمت تماس با ما یه لینک الکیه که اصلاً به جایی پیوند نشده.
    از اونطرف این مدارک.الان توی سایت رایتل یه بار مدارکت رو آپلود میکنی دیگه باقی میمونه.حتی قابل مشاهده هستش.اونوقت خودت هر سرویسی بخوای انتخاب میکنی.ماههای بعد هم همینطور.واقعاً افتضاحه پشتیبانی اینترنتی خابرات خوزستان.من که فردا زنگ میزنم 2020 اینو بهشون میگم.شمام همینکار رو بکنین بد نیست.
    اگه 110 بگيره ميشه ساعتي 386 مگ . بعد مگه ساعات رايگان 2 تا 6 نيست؟ اگه 4 ساعت بگيريم ميشه 1.5 گيگ
    الا اگه 512 نامحدود هم نصف اين بگيره يعني 60 ميشه ساعتي 200 مگ كه روزي ميشه بيش از 5 گيگ دانلود كرد.
    فرض محال بگيريم يه مگ محدود سرعت شبانه روي 220 باشه يعني 2 برابر ! باز هم شبي 3 گيگ مي گيره(از محالات ممكن)
    پس دانلودا(!) كه به نفعتونه 512 نامحدود. مي مونه يه سرعت لحظه اي مثل وبگردي و يا تماشاي كليپ . البته از حق نگذريم از زماني كه سرعت رو واقعي كردن صفحات خيلي خوب باز ميشه و همينطور پينگ كه توي بازي پينگ من شده 50 كه عاليه.
    تصميم با شماست!
    جواب دندان شكني به ايشان در بالا داده شد.

7. 3 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

ایول حرف دل ما رو زدین بخدا..... آخه چند بار باید نامه بفرستیم؟؟؟ من تا حالا دوتا نامه فرستادم حالا هم که میخام ارتقا بدم بازم نامه میخاد....

9. 2 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سیستم ریاضیات ایمانی
    واقعاً چطور حساب کردم که شد 2.5؟
    در واقع اصلاً حساب نکردم.یه چی پروندم
    =-=-=-=-=-=-=
    ممد تو چی میگی این وسط؟
    من که دیگه مثل سابق دانلود ندارم.بعد واسه 5 گیگ 24 ساعت سیستمم رو روشن نگه دارم؟درسته روزه ام اما انقدر گشنه نیستم مغز خر بخورم
    حالا با توجه به استفاده ی الانم(دانلود کمتر) احتمالاً سرویس محدود با سرعت بالاتر رو بردارم.الان میخوام برم سر کار(خواب مودنم ).بعد دلایلم رو میگم.
    Last edited by KING iMAN; 17-07-2013 at 08:02.

11. 4 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه وهاب19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

والا چی میخوای ازش؟
    برقکار بوده مگه؟ من وضعیت رو میگم بت، سیم تلفن از در وارد میشه، میره تو کنتور برق، بعدش وصل میشه به سیم کشی تلفن خونه طوری که خونه ی خودمون اول بود
    نه از جعبه تقسیم خونه های خیابان بغلیمون و مستقیما تاخوده مودم ! خودم رفتم اون بالاها انجام دادم !!! کنتوری هم درکار نبود !!! اینم بگم که هم 2تا مودم خریدم هم دوبار سیم کشیو عوض کردم اما بازم چراغ بی صحاب ثابت نشد که نشد . هی هم قطعی داره. این 2020 هم که میگید که انقد بش زنگ زدم که وقتی نوبتم می رسید تلفن رو اتوماتیک قطع می کردن ! بابت رد شدن ازکنار سیمم باید عرض کنم رد میشه اونم چه سیمایی ازاون سیم اصلیای هرمنطقه (سردوگرم)!! ولی مطمئنم ربطی نداره چون قبلش رو سیم نبود اما دقیقا همین مشکلو داشتم . بعدشم رئیس مرکزمخابرات که همسایمونه گفت اشکال نداره بابا !!!(اصلا خودش گفت این کارو انجام بدم ) بگذریم از ای دی ای الم که اگه بگم ازبس دویدم پاهام تاول زد بخدا... به یارو که کارمند مخابراته میگم میخامadslثبت نام کنم میگه جلل الخالق به حق چیزای نشنیده این دیگه چیه !!!!!!!!!!!!! خیر سرم رفتم 512گرفتم چقد حرف زدمااااااااااااا بی خی..............

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

به نظر من هم 512 نامحدود خوبه
    محدود واسه کسایی خوبه که کارشون در طول روز دانلود و صفحه باز کردنه و شب دانلود دارن
    محدود یک مشکلی داره این هست که مثلا همیشه باید مراقب باشی نرم افزاری آپدیت نشه
    دانلود زیاد نکنی
    در کل اینترنت نامحدود یک مشکل داره و محدودم مشکلاتی دیگر که با توجه به نیاز هر شخص انتخاب میشه

14. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام
    دوستان من اینترنت مخابرات از شرکت پاس مانا ماد دارم خواستم بدونم ترافیک رایگان شبانه از ساعت چند تا چنده؟؟؟؟
    با تشکر فراوان
    ساعت 2 بامداد تا 6 صبح
    جواب دندان شكني به ايشان در بالا داده شد.
    خوب.از سر کار برگشتم.حالا میرسیم به شکوندن دنده هات به جای دندونات
    خارج از شوخی.
    من کلی فکر کردم و سرویس مورد نظرم رو انتخاب کردم.سرویسی که متناسب با نیازهام باشه.با توجه به اینکه تقریباً همه ی سرویسهای مخابرات(منهای 2048) رو تا حالا داشتم،میتونم یه انتخاب درست داشته باشم.به دلیل واقعی شدن سرعتها،128 و 256 کلاً خط میخورن.
    میمونه سرویس های 512 و 1024 و 2048.
    سرویس 512:
    مزیت: منطقی بودن تعرفه ی نامحدود نسبت به جیب بنده
    معایب: سرعت دانلودش در بهترین حالت 70 باشه هم واسه من چندان قابل قبول نیست.به سرعتهای بالای 100 عادت کردیم بدجور.از طرفی اکثر(یا بهتره بگم تمام)فایلهای حجیم دانلودی من فیلمهایی هستن که 720p هستن با حجم تقریبی 900مگ.خوب با سرعت 65 تا 70 بین 3.5 تا 4 ساعت طول میکشه.
    همچنین یه عیب دیگه ش اینه که در صورت ناراضی بودن،برای ارتقا مجدداً دردسرهای تحویل مدارک رو خواهم داشت.

سرویس 1024:
    مزیت:سرعت دانلود تقریبی 110 تا 120.در این حالت برای دانلود فیلم فوق حدود 2 ساعت زمان نیازه.
    معایب:گرون بودن سرویس نامحدودش.
    نکته:نیاز کم بنده به دانلود که طی 4 ساعت شب برطرف میشه.

سرویس 2048:
    مزیت: سرعت تقریبی 240 تا 250 که دانلود فیلم فوق تقریباً 1 ساعت و اندی طول میکشه.همچنین این سرویس یه مزیت دیگه هم داره.اگه ازش ناراضی باشم بدون دنگ و فنگ میتونم ماه بعد آنلاین سرویسم رو تغییر بدم به هر سرویسی که میخوام
    معایب: گرون بودن سرویس نامحدود.اما با توجه به سرعت بالای این سرویس تمام نیازهای دانلود بنده در طول شب برطرف خواهد شد.دانلودهای کوچیک هم در طول روز.یه عیب دیگه ش اینه که چون دان استریم رو بالا میبندن نویز زیادی روی خط ایجاد میکنه و خط من احتمال داره اون کیفیت لازم رو نداشته باشه.

در کل با توجه به نیازم سرویس 512 نامحدود هم خط میخوره.به احتمال زیاد برای تست سرویس 1024 رو برخواهم داشت.

سؤال:
    دوستانی که 1024 و 2048 دارن بگن Downstream و Upstream رو روی چند بستن واسشون.

16. 2 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

ساعت 2 بامداد تا 6 صبح

خوب.از سر کار برگشتم.حالا میرسیم به شکوندن دنده هات به جای دندونات
    خارج از شوخی.
    من کلی فکر کردم و سرویس مورد نظرم رو انتخاب کردم.سرویسی که متناسب با نیازهام باشه.با توجه به اینکه تقریباً همه ی سرویسهای مخابرات(منهای 2048) رو تا حالا داشتم،میتونم یه انتخاب درست داشته باشم.به دلیل واقعی شدن سرعتها،128 و 256 کلاً خط میخورن.
    میمونه سرویس های 512 و 1024 و 2048.
    سرویس 512:
    مزیت: منطقی بودن تعرفه ی نامحدود نسبت به جیب بنده
    معایب: سرعت دانلودش در بهترین حالت 70 باشه هم واسه من چندان قابل قبول نیست.به سرعتهای بالای 100 عادت کردیم بدجور.از طرفی اکثر(یا بهتره بگم تمام)فایلهای حجیم دانلودی من فیلمهایی هستن که 720p هستن با حجم تقریبی 900مگ.خوب با سرعت 65 تا 70 بین 3.5 تا 4 ساعت طول میکشه.
    همچنین یه عیب دیگه ش اینه که در صورت ناراضی بودن،برای ارتقا مجدداً دردسرهای تحویل مدارک رو خواهم داشت.

سرویس 1024:
    مزیت:سرعت دانلود تقریبی 110 تا 120.در این حالت برای دانلود فیلم فوق حدود 2 ساعت زمان نیازه.
    معایب:گرون بودن سرویس نامحدودش.
    نکته:نیاز کم بنده به دانلود که طی 4 ساعت شب برطرف میشه.

سرویس 2048:
    مزیت: سرعت تقریبی 240 تا 250 که دانلود فیلم فوق تقریباً 1 ساعت و اندی طول میکشه.همچنین این سرویس یه مزیت دیگه هم داره.اگه ازش ناراضی باشم بدون دنگ و فنگ میتونم ماه بعد آنلاین سرویسم رو تغییر بدم به هر سرویسی که میخوام
    معایب: گرون بودن سرویس نامحدود.اما با توجه به سرعت بالای این سرویس تمام نیازهای دانلود بنده در طول شب برطرف خواهد شد.دانلودهای کوچیک هم در طول روز.یه عیب دیگه ش اینه که چون دان استریم رو بالا میبندن نویز زیادی روی خط ایجاد میکنه و خط من احتمال داره اون کیفیت لازم رو نداشته باشه.

در کل با توجه به نیازم سرویس 512 نامحدود هم خط میخوره.به احتمال زیاد برای تست سرویس 1024 رو برخواهم داشت.

سؤال:
    دوستانی که 1024 و 2048 دارن بگن Downstream و Upstream رو روی چند بستن واسشون.
    ایمان به نظرت مشکل پیتگ و تایم اوت چی میشه؟

18. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •