چطوری میتونــــــــم ورژن بازیم رو به 1.3.0 آپدیت کنـــــــــــم ؟
چطوری میتونــــــــم ورژن بازیم رو به 1.3.0 آپدیت کنـــــــــــم ؟
برو تو سایت خود بازی لینک دانلودش هست بعد هم تو چند پیج قبل لینک کرکش رو دانلود و نصب کن.
سلام دوستان. همانطور که میدانید تریلر های مایان گوکل در کشور بسیار استفاده میشود. این شرکت یکی از شرکت های معروف تریلر سازی در ایران میباشد. امروز من براتون مد تریلر مایان کوگل رو آماده کردم تا بتونید در بازی یورو تراک ۲ از این مد بسیار زیبا استفاده کنید.
آموزش نصب:
پس از دانلود محتوای فایل را لز حالت فشرده خارج کنید و تمام فایل های SCS را در آدرس Documents/EuroTruckSimulator2/mod کپی کنید.
تصاویر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع و رمزفایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز چند روز پیش تصاویر جدیدی از بازی یورو تراک منتشر شده که وجود اتوبوس اسکانیا را در بازی نشان میدهد!بنا به گفته scssoftware این اتوبوس به صورت آزمایشی در بازی قرار گرفته و اگر مشتاقان زیادی داشته باشد به احتمال زیاد در بچ های بعدی بازی قرار داده میشود.تصاویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آقا...
مي خوان يه بازي شبيه ساز رانندگي با اتوبوس در اروپا بسازن....
كاملا جداست...
امیدوارم که بسازند.
از کجا نقشه مصر رو دانلود کردی خواهش میکنم بگو![]()
از همه خواهش میکنم اگر لینک دانلود نقشه مصر رو دارن به من بدبخت هم بدن![]()
مد نقشه رو کجا باید بریزم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)