تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 502 از 510 اولاول ... 2402452492498499500501502503504505506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,011 به 5,020 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این مد ها رو چطوری باید فعال کرد؟ یک سریشون فایل که میریزم تو پوشه دیتا ولی گزینه دیتا فایل چیزی اضافه نمیشه تا تیکشو بزنم.
    برو تو این پوشه :
    My Documents\My Games\Skyrim

یه فایل هست به اسم SkyrimPrefs.ini
    توش دنبال خطی به اسم [Launcher] بگرد
    زیر [Launcher] این خط رو اضافه کن : bEnableFileSelection=1
    یا اگرم از قبل هستش مقدارش رو از صفر به یک عوض کن .
    از اخر هم سیوش کن .

پیشنهاد میکنم از طریق خود لانچر بازی مودها رو نصب نکنین . بهتره اول واسه کار با مود ، خود Nexus mod manager رو دانلود کنی . از این جا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Gregar; 22-08-2014 at 17:33.

2. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aliraadlar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

برو تو این پوشه :
    My Documents\My Games\Skyrim

یه فایل هست به اسم SkyrimPrefs.ini
    توش دنبال خطی به اسم [Launcher] بگرد
    زیر [Launcher] این خط رو اضافه کن : bEnableFileSelection=1
    یا اگرم از قبل هستش مقدارش رو از صفر به یک عوض کن .
    از اخر هم سیوش کن .

پیشنهاد میکنم از طریق خود لانچر بازی مودها رو نصب نکنین . بهتره اول واسه کار با مود ، خود Nexus mod manager رو دانلود کنی . از این جا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به شما پیشنهاد میکنم برنامه ها و مود های ضروری اسکایریم رو مثل loot و fnisوdual sheath reduxوxp32 skel و چیزهای دیگه رو نصب کنی و همین طور که به شما گفته شد بهترین برنامه برای نصب مود خود nmm هست آخرین نسخشو بگیر که باگ های خیلی کمی داره موفق باشی

4. این کاربر از aliraadlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به شما پیشنهاد میکنم برنامه ها و مود های ضروری اسکایریم رو مثل loot و fnisوdual sheath reduxوxp32 skel و چیزهای دیگه رو نصب کنی و همین طور که به شما گفته شد بهترین برنامه برای نصب مود خود nmm هست آخرین نسخشو بگیر که باگ های خیلی کمی داره موفق باشی
    اینا رو به من میگی ؟ صفحات قبل رو بخونی بد نیست

واسه نصب مود حرفه ای بهتره Mod Organizer رو بگیری . حرف نداره این برنامه . NMM واسه کساییه که تازه میخوان مود کردن رو یاد بگیرن .

6. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اینا رو به من میگی ؟ صفحات قبل رو بخونی بد نیست

واسه نصب مود حرفه ای بهتره Mod Organizer رو بگیری . حرف نداره این برنامه . NMM واسه کساییه که تازه میخوان مود کردن رو یاد بگیرن .
    نه عزیز به دوستمون گفتم که با مود منیجر نصب نکرده بود راستش خیلی با mod organizer کار نمیکنم برای مرتب کردن مود ها ازش استفاده میکنم راستش یه مشکلی دارم رفته رو اعصاب ctd زیاد دارم fps بازی پایینه و گیر میکنه راهی هست سرعت بازی زیاد شه فکرکنم بیشتر بخاطر frostfallهست

8. این کاربر از aliraadlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه عزیز به دوستمون گفتم که با مود منیجر نصب نکرده بود راستش خیلی با mod organizer کار نمیکنم برای مرتب کردن مود ها ازش استفاده میکنم راستش یه مشکلی دارم رفته رو اعصاب ctd زیاد دارم fps بازی پایینه و گیر میکنه راهی هست سرعت بازی زیاد شه فکرکنم بیشتر بخاطر frostfallهست
    مودهایی مثل Frostfall چون اسکریپت زیادی دارن باعث یه گیرهای کوچیک تو بازی میشن . وقتی مود نصب میکنی این گیرها غیر قابل گریزه . فقط با نصب کمتر اینجور مودها میشه کمترش کرد .
    CTD رو هم میشه با روش های مختلف کمش کرد اما احتمالش هیچ وقت به صفر نمیرسه . مثلا باید Compability مودها رو رعایت کنی ، load order رو تا جایی که میشه درست کنی که با همون loot بد نیست اما خود loot هم کامل نیست و مشکلاتی داره و بازم هیچی بهتره ، مودهای Dirty رو Clean کنی که با TESEdit5 میشه اینکار رو کرد ، Bashed patch هم که با Wrye Bash میسازی خیلی کمک میکنه .

10. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اکثر این کار هارو کردم تقریبا هرچی lootپیشنهاد داده انجام دادم همیشه هم آپدیت با tesedit5 update.bsa رو تمیز کردم ه راستی این wyre bash که گفتی چیه میشه بیشتر توضیح بدی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مودهایی مثل Frostfall چون اسکریپت زیادی دارن باعث یه گیرهای کوچیک تو بازی میشن . وقتی مود نصب میکنی این گیرها غیر قابل گریزه . فقط با نصب کمتر اینجور مودها میشه کمترش کرد .
    CTD رو هم میشه با روش های مختلف کمش کرد اما احتمالش هیچ وقت به صفر نمیرسه . مثلا باید Compability مودها رو رعایت کنی ، load order رو تا جایی که میشه درست کنی که با همون loot بد نیست اما خود loot هم کامل نیست و مشکلاتی داره و بازم هیچی بهتره ، مودهای Dirty رو Clean کنی که با TESEdit5 میشه اینکار رو کرد ، Bashed patch هم که با Wrye Bash میسازی خیلی کمک میکنه .
    اکثر این کار هارو کردم تقریبا هرچی lootپیشنهاد داده انجام دادم همیشه هم آپدیت با tesedit5 update.bsa رو تمیز کردم ه راستی این wyre bash که گفتی چیه میشه بیشتر توضیح بدی؟<br/>

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اکثر این کار هارو کردم تقریبا هرچی lootپیشنهاد داده انجام دادم همیشه هم آپدیت با tesedit5 update.bsa رو تمیز کردم ه راستی این wyre bash که گفتی چیه میشه بیشتر توضیح بدی؟<br/>

اکثر مودها ممکنه یه سری ایتم به Container های تو بازی مثل بشکه ها ، صندوق ها و NPC ها و ... اضافه کنن . که بهش میگن leveled lists که یعنی طبق لول تو یا NPC ایتمهای مشخصی قرار میده . مثلا توی لول 10 یک دشمنها ایتم های ضعیفتری دارن تا لول 50 .
    یا مثلا یه سری Name جدید تو بازی میارن و به ایتمها اسم جدید میدن . یا چیزای دیگه رو تغییر میدن و ...

این مودها وقتی با هم نصب بشن ممکنه باعث CTD نشن اما بازی رو خراب میکنن .
    یه مثال اگه درست یادم باشه این بود که مثلا من یه مود نصب کردم که یه سری سلاح به بازی اضافه میکرد و به NPC ها میداد . منتهی یه مود دیگه اون رو overwrite میکرد و باعث میشد موقع بازی اون NPC اون سلاح رو تو inventory اش داشته باشه اما به جاش با مشت میجنگید و از اون سلاح استفاده نمیکرد . این مشکل با Bashed patch حل میشد .
    یا مثلا میتونی با این پچ یه سری تنظیمات اولیه رو واسه بازیت انجام بدی که دیگه نیاز نباشه تو بازی از Console استفاده کنی . مثلا Timescale رو میتونی تو این پچ تنظیم کنی یا ...

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اکثر مودها ممکنه یه سری ایتم به Container های تو بازی مثل بشکه ها ، صندوق ها و NPC ها و ... اضافه کنن . که بهش میگن leveled lists که یعنی طبق لول تو یا NPC ایتمهای مشخصی قرار میده . مثلا توی لول 10 یک دشمنها ایتم های ضعیفتری دارن تا لول 50 .
    یا مثلا یه سری Name جدید تو بازی میارن و به ایتمها اسم جدید میدن . یا چیزای دیگه رو تغییر میدن و ...

این مودها وقتی با هم نصب بشن ممکنه باعث CTD نشن اما بازی رو خراب میکنن .
    یه مثال اگه درست یادم باشه این بود که مثلا من یه مود نصب کردم که یه سری سلاح به بازی اضافه میکرد و به NPC ها میداد . منتهی یه مود دیگه اون رو overwrite میکرد و باعث میشد موقع بازی اون NPC اون سلاح رو تو inventory اش داشته باشه اما به جاش با مشت میجنگید و از اون سلاح استفاده نمیکرد . این مشکل با Bashed patch حل میشد .
    یا مثلا میتونی با این پچ یه سری تنظیمات اولیه رو واسه بازیت انجام بدی که دیگه نیاز نباشه تو بازی از Console استفاده کنی . مثلا Timescale رو میتونی تو این پچ تنظیم کنی یا ...
    این که خیلی عالیه مثلا میشه خود inventory رو قبل بازی به دلخواه تغییر داد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

این که خیلی عالیه مثلا میشه خود inventory رو قبل بازی به دلخواه تغییر داد؟
    حالا متوجه شدم خیلی خیلی ممنون از راهنماییت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •