واقعا ممنون که جوابه همه سوالارو میدید.
تومشخصات ایکس20حرفی از اچ دی نیست نمیدونید رزولشونشو؟ یعنی 720 هم نیست.؟
بنظر شما واسه دیدنه همین برنامه های تلویزونی چه از طریق گیرنده دیجیتال چه ر.س.ی.و.ر اچ دی بودن یا نبودن تاثیر گذاره؟
واقعا ممنون که جوابه همه سوالارو میدید.
تومشخصات ایکس20حرفی از اچ دی نیست نمیدونید رزولشونشو؟ یعنی 720 هم نیست.؟
بنظر شما واسه دیدنه همین برنامه های تلویزونی چه از طریق گیرنده دیجیتال چه ر.س.ی.و.ر اچ دی بودن یا نبودن تاثیر گذاره؟
با سلام .
لطفا مدل های جدید tv2011 که فاقد فناوری 3بعدی باشند و قابل مقایسه بامدل های c6900 samsung و le8500 lg از لحاظ کیفیت بوده را معرفی نمایید.
یه آشنا پیدا کردم که هر مدلی که بخواهی از دوبی وارد می کند.
لیست مدل بدهید تا ازش قیمت بگیرم.
در مورد مشخصات :
بله پنل full hd نيست يك پنل يك مگ هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا براي شبكه هاي معمولي گزينه هاي بهتري هستند پنل هاي يك مگ چون نياز كمتري با اپسكسلينگ دارند
من تا 3 میلیون می خوام تلویزیون سه بعدی بخرم شما چ0پیشنهاد می کنید
یه سوال دیگه ازتون بپرسم
با این پنل 1مگ یعنی فیلم اچ دی نمیشه دید؟
چه فرمت هایه با کیفیتیو ساپورت میکنه؟
و اینکه
من که تا حالاپلاسما نداشتم دیدن فوتبال از کانالی مثل الجز.ی.ر.ه یا شبکه 3 خودمون از طریق ر.س.ی.و.ر. مطلوب دیدید یا نه باتوجه به این مسایله 50هرتزو 60هرتزو سورس اس دیو اینا.
ب.ب پر حرفی کردم مرسی از کمکت
گزينه هاي زيادي وجود داره اينچ وتكنولوژي مورد نظرتون رو هم بگين پلاسما ال اي دي
گزينه هاي ارزون قيمتي مثل
lx6500 ال جي
samsung c7000
sony nx710
philips 8000
و گزينه هاي گران قيمتي مثل :
lx9500
vt20
samsung c8000
philips 9000
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
-رزولوشن hdtv ارتباطي با نوع و رزولوشن ورودي ها نداره نهايت شما در سورس هاي full hd مقداري از رزولوشن و جزئيات رو كه شايد به چشم هم نياد اصلا رو از دست ميدين
-هر فرمتي رو شما با Hd media player بهش بدين اجرا ميكنه ولي اگر منظورتون usb پنل هست تعداد فرمت هاي خيلي محدودي رو اجرا ميكنه
-در مورد سورس هاي sd هم توصيه ميكنم خودتون هم از نزديك تصويرش رو مورد بررسي قرار بدين يا از دوستاني كه تجربي امتحان كردند بپرسين
من سامسونگ نمی خوام بخرم
بین سونی hx 800 و پاناسونیک vt 20 موندم با توجه به اشکالات عمده ای که پانا تو سورس sd داره شما چه پیشنهاد می دهید
-اگر ميخواين سراغ hx برين به نظر من بهتر سراغ lx ال جي برين كه گزينه معقول تري هست هم از نظر كيفيت تصوير وهم تا حدودي قيمتي (البته نظر شخصيم هست)
[
[/COLOR]
-رزولوشن hdtv ارتباطي با نوع و رزولوشن ورودي ها نداره نهايت شما در سورس هاي full hd مقداري از رزولوشن و جزئيات رو كه شايد به چشم هم نياد اصلا رو از دست ميدين
-هر فرمتي رو شما با Hd media player بهش بدين اجرا ميكنه ولي اگر منظورتون usb پنل هست تعداد فرمت هاي خيلي محدودي رو اجرا ميكنه
-در مورد سورس هاي sd هم توصيه ميكنم خودتون هم از نزديك تصويرش رو مورد بررسي قرار بدين يا از دوستاني كه تجربي امتحان كردند بپرسين[/QUOTE]
ببخشید که انقد سوال میکنم بی سوادیه دیگه.
میگما بجز این hd media player و یا کشوندنه کامپیوتر تا پایه تی وی ، چه دستگاهی میتونه اچ دی رو پخش کنه.(البته جای خوشحالی داره که واسه پخش اچ دی الزامی به داشتن تی وی اچ دی نیست)
-بهترين گزينه هاي معقول همين hd media player ها هستند با قيمت هاي بسيار مناسبببخشید که انقد سوال میکنم بی سوادیه دیگه.
میگما بجز این hd media player و یا کشوندنه کامپیوتر تا پایه تی وی ، چه دستگاهی میتونه اچ دی رو پخش کنه.(البته جای خوشحالی داره که واسه پخش اچ دی الزامی به داشتن تی وی اچ دی نیست)
-بلوري پليرها
-apple tv ها
-و موارد ديگه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)