ميشه از ميليتو هم بزاری؟
ميشه از ميليتو هم بزاری؟
pes در کنسول و پی سی فرقی نمیکنه.در مورد فیفا پی سی هم چیزی نگیم بهتره.پس میمونه همون فیفا کنسول
آره درسته.توی این عکسهایی که دیدم هنوز اشنایدر-روبن-نگردو تو رئال هستند.مثله اینکه نقل و انتقالات 3 روز آخر رو انجام ندادن!آقا اين وضعيته نقل و انتقالات داره نگران کننده ميشه پس چرا sneijder تو اينتر نيست؟
نه کی گفته من گفتم خوب بوده خیلی مزخرف بود .
شوخی کردم نباید از انصاف گذشت که آزادی عمل در پاس دادنها که بخش عمده ای از حرکات رو در زمین تشکیل میده واقعا توی فیفا 9 عالیه و نباید از این مساله به راحتی گذشت من که واقعا ازش لذت بردم .
اما این دلیل نمیشه که آخر هفته بخواییم بهتون رحم کنیم اینجا بچه ها شمشیرشونو از رو بستن بی برو برگرد 3-4 تایی خوردین .
آدام دیروز میگفت از بابت نقل و انتقالات نگران نباشید توی بازی نهایی همشون درست میشن .
Last edited by 4039; 16-10-2009 at 23:58.
من هم در مورد نقل و انتقالات مشکوکم...مثلا ekdal و almiron هنوز توی یووه هستن در صورتی که هر کدوم اونها به ترتیب در تیم های سیه نا و باری بازی می کنن...یا مثلا میلان هنوز کالاچ رو داره در صورتی که هیچ کدوم این بازیکنان توی این تیم ها نیستن و از این تیم ها رفتن...فکر کنم دوباره باید منتظر یک اپشن فایل باشیم تا اینا رو درست کنه مگه این که تا قبل انتشار خود کونامی یک دستی بهش بکشه
حسين از آدام درباره ی نقل و انتقالات ميپرسی؟
توی پست قبلی که نوشتم جریان نقل و انتقالات چطوریه .
اگه میشه این player stats های لیگ اسپانیا رو هم بذارین خوب میشه....
البته لینک صفحه رو بدین بهتره....اونطوری حق انتخاب داریم
به زبان آلمانی هست میخوای لینکشو بزارم ؟
آقای a.asgharpoor امروز برای من e-book 600 صفحه ای از برنامه نویسی هوش مصنوعی بازیهای کامپیوتری فرستاد اگه کسی میخواد لینکشو بدم ( حدود 600 صفحه میشه ) .ایشون میگه این یکی از دروس امتحانیشون توی ترم قبل بوده با این حجم کتاب من نمیدونم چطوری اینو پاس کردن به هر حال با کار ما مرتبطه .
این عکس صفحه اول کتابه (عجب تصویریه):
سایت uk.gamespot مصاحبه ی ویژه ای با دو مهمان از کونامی انجام داده ، کسی از محتویات این مصاحبه اطلاعی داره ؟
این خبر رو سایت winningelevenblog دیروز در سایتش قرار داده !
لینک دانلود مصاحبه صوتی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تک تک موهاشو میشه شمرد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)