سيستم عامل شما چيه؟
از كدام محصول كاسپر و با چه ورژني استفاده ميكنيد؟
آيا برنامه امنيتي ديگري مانند فايروال يا آنتي ويروس يا آنتي اسپايور در سيستم شما نصبه؟
قبلا از چه محصول امنيتي استفاده ميكرديد و چند وقته كه داريد از كاسپر استفاده ميكنيد؟
سيستم عامل شما چيه؟
از كدام محصول كاسپر و با چه ورژني استفاده ميكنيد؟
آيا برنامه امنيتي ديگري مانند فايروال يا آنتي ويروس يا آنتي اسپايور در سيستم شما نصبه؟
قبلا از چه محصول امنيتي استفاده ميكرديد و چند وقته كه داريد از كاسپر استفاده ميكنيد؟
با سلام خدمت دوستان
بچه ها من با يه مشكل مواجه شدم از دوستان اگه كسي مي تونه لطف كنه و من رو راهنمايي كنه درايو ويندوز من بشدت افزايش يافته و رفتم ديدم كه پوشه كسپرسكاي حدود 4 گيگ شده و حجم درايو ويندوزم رو به شدت افزايش داده حالا كسي نيست بتونه من رو كمك كنه كه چطور حجمش رو كاهش بدم؟
3 کار برا کم کردن حجم این پوشه میشه انجام داد.
1. اول self defense کاسپر رو غیر فعال کنید. بعد تمام فایل ها با پسوند tmp رو از پوشه مورد نظر یعنی :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab پاک کنید. بعد self defense رو دوباره فعال کنید.
2. در بخش تنظیمات کاسپراسکای و در بخش report گزارش ها رو پاک کنید.
3. در بخش قرنطینه و فایل های پاک شده تصمیم نهایی رو دربارشون بگیرید. یعنی بک آپ گرفته شده از فایل پاک شده رو هم پاک کنید و یا restore رو در مورد فایل های موجود در قرنطینه که به سلامتشون اطمینان داری رو انجام بدی.
سلام
من کاسپر آنتی ویروس 2009 دارم
ولی نمیگذاره توی اینترنت بروم
یعنی وفتی صفحه مرورگر رو باز میکنم مینویسه pagae not found
باید حتما کاسپر رو خاموش بکنم
مشکل چیه؟
شما در تنظيمات كاسپر(Settings) در قسمت Content Filtering چك كنيد ببينيد تيك گزينه Enable Parental Control برداشته شده باشه.اگر تيك مقابلش فعال بود آنرا برداشته و كليه پنجره ها را Apply و Ok كنيد.
دوست عزیز
هرکار کردم نشد که نشد!
روی آیکون کاسپر در نوار وظیفه کلیک راست کن و چک کن که عبارت block network teraffic رو نزده باشی تا تبدیل به عبارت unblock network teraffic شده باشه.
پس کی 2010 میاد؟
اول ماه ژولای یعنی 2 هفته دیگه.
من که نسخه RC1 رو استفاده میکنم مشکلی هم نداره...در ضمن به خاطر Key ها خیلی ممنون....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)