تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 502 از 2376 اولاول ... 240245249249849950050150250350450550651255260210021502 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,011 به 5,020 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از اين دوست قم يمون (mahdi_p30) و بقيه مردم قم هم تشكر مي كنم بخاطر اين مهمون نوازي و جنبه بالاشون . اين شهر يه تيم براش كمه ، چند تا تيم ديگه بايد بدن به قم ...
    نمي دونم اينا اين همه بطري آب از كجا آورده بودن ؟ در هر ثانيه 50 تا بطري از اون بالا پرط ميشد تو استاديوم
    اميدوارم ديگه اين لنگي ها رو تو اين تاپيك نبينيم .....

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من تو اين موندم !!!!
    بابك خان اينا رو براي كي نوشتي ؟ هنوز وقتش نشده كه يه ذره ديگه از قدرتتو نشون بدي ؟

اينا جز قوانينه و هر كي قانون رو نقض كنه بايد جريمه بشه ، اينجوري نيست كه هر كسي هر چي بخواد بگه
    نگران نباش رفتار پرسپولیسی ها گزارش شده و من منتظر برخورد اقا بابک هستم...
    امیدوارم طوری برخورد کنه که دیگه از این اتفاقات نیفته...

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جالبه يكي ديگه از دوستامون (red_star006) هم كه تازه به جمع ما پيوسته جدول رو گذاشته تو امضاش ، بابا تو ديگه چي ميگي ؟ بزار پستات دو رقمي بشه بعدا بيا قاطي آدما و صحبت كن . طرف 9 تا پست داده ، از همه دوستان مي خوام برن پست هاي ارسالي اين آقا كوچولو رو ببينن ؟ اين فكر كنم يوزر دوم هستش ......

بابك خان لطف كن به اين هم رسيدگي كن

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

اقا مهدي ما نه با پرسپوليسا نه با تو نه با هيچ كس ديگه هيچ دعوايي نداريم ،اينترنت هم كانون هوادارن استقلال نيست ولي اينجا كه مخصوص هواداران استقلال هست در ضمن من كاري به دوستمون محسن ندارم منظورم كلي بود ايشالا به دل نگيره ،دوتيم هم هي نبايد با هم كل كل كنن ما همه با هم دوستيم و نبايد اينجوري به همش بزنيم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بدو... بدو... حراجش کردم!!!
    کی 3 امتیاز میخواد دستش بالا!

بهم ثابت شد دیگه استقلال جای ژنرال ها نیست ما هم باید به مانند پرسپولیس که از سلطان ها دل کندند از ژنرال ها و کاپلوها دل بکنیم....
    قبلا هم گفتم بدم نمیاد استقلال این فصل نتیجه نگیره تا شاید بریم سراغ مربیان خارجی...
    مدیریت فتح الله زاده هم در نوع خودش جالبه 42 بازی و 19 شکست! در ضمن تغییر 3 مربی در یک سال(تازه میتونیم مرفاوی را هم اضافه کنیم) از دیگر افتخارات فتح الله زاده در یک سال اخیر هست!
    جالب اینه که استقلال قبل از حضور فتح الله زاده در 114 بازی فقط 14 بازی شکست خورده بود!
    اولا وضعیت پیروزی هم بهتراز استقلال نیست . دوما این دهه اخیر هر بار استقلال مربی خارجی آورد بدردش نخورده . نمونش همین کخ . چیزی که من فهمیدم بازیکن و مربی خارجی بدرد استقلال نمی خوره . بعد همین امیر کارش خیلی خوبه ولی این فصل نمیدونم را موتورش روشن نیست .

به نظر خودم استقلال هنوز هم در حمله ایراد هایی داره مثلا همین سیاوش اکبر پور در این بازی به جز اون 20 دقیقه ی نیمه ی دوم همه ی بازی رو بد کار کرد البته این هم هست که سیاوش اکبرپور بازیکن سرعتی است و اگر این جباری که اصلا در این بازی خوب کار نکرد با پاس های عمقی سیاوش اکبرپور رو راه می انداخت تیم میتونست به گل برسه ...

از نظر دفاعی و هافبک های دفاعی ما : مدافعان ما زیاد بد کار نکردند و به نظر من هافبک های دفاعی ما خیلی بد کار کردند و گذاشتند که بازیکنان شوت زن صبا با شوت دروازه رو باز کنند چون اصلا مهاجمان صبا نتونستند کاری رو انجام بدند بلکه بازیکنان هافبک صبا بود با با شوت ها ی خود دروازه رو باز میکردند.

به نظر من اشکال استقلال این بود وباید استقلال رو مهاجمان خودش کار کنه .

توی دفاع قربانی واقعا مشکل داشت . اصلا به بازی گروهی فکر نمیکرد .
    در مورد جباری تایید می شه . در همون اول فصل که برای اومدن به استقلال شروع به کلاس گذاشتن کرد گفتم به درد ما نمی خوره . البته به قابلیت های فنی او احترام می گزارم ولی رفتارش در فصل نقل و انتقالات بیشتر استقلالی ها را عصبانی کرد به صورتی که از چشم خیلی ها افتاد . فکر کنم اگه رفتارش همین جور باشه یه نوازی دیگه پیش رو داریم .
    اما جانواریو تو دقایقی که بازی کرد با این که بازی اولش بود خیلی خوب پاسکاری کرد . یه بازیکن خوب به عنوان مکمل کم داره . شاید فرهاد بتونه . البته اگه شرح وظایفی داشته باشن .
    علت اصلی شوت زدن از راه دور بازیکنان صبا هم میشه گفت بازی ضعیف کاظمی بود . راستی پست اصلی منتظری هم هافبک دفاعیه ها . استقلال می تونست اونو یه خط جلوتر بیاره و یه مدافع خوب جاش بزاره . ماکه یه چی داریم دفاع .
    اما مهاجمین استقلال هم خودشون کم کارن هم این که خوب تغذیه نمی شن . می شه گفت استقلال به صورت تیمی نمی تونه تو حمله شرکت کنه .
    راستی توجه کردین استقلال از اول فصل تا حالا تاکتیک بدرد بخوری نداشته . بهتر بگم اصلا برنامه نداره . یعنی ضربات ایستگاهی ، کرنر ، نوع بازی و ... روی خلاقت بازی کن صورت می گیره نه روی تاکتیک .
    Last edited by blue2006; 13-09-2008 at 05:22.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    دوستان من از دیشب تا حالا اونقدر ناراحتم که میخواستم دیگه تا برد استقلال تو تاپیک نیام
    و میخواستم نه خبری بزارم و نه بحثی کنم
    خبرها فعلا همشون منفی و به ضرر ما .
    اما چیکار کنم که دلم طاقت نمیاره

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

/حاشيه ديدار استقلال و صبا باتري/

درگيري لفظي مرفاوي با ورمرزيار

خبرگزاري فارس: مربي تيم استقلال تهران در اواخر نيمه نخست ديدار مقابل صباباتري قم با مربي حريف به طور لفظي درگير شد و هر 2 مربي از سوي داور اخراج شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در دقيقه 44 مسابقه بعد از خطاي اكبر پور بر روي فشنگ چي بازيكن صبا، صادق ورمرزيار به داور اعتراض كرد و معتقد بود بايد به اكبر پور اخظار دهد.
    اين مسئله باعث اعتراض صمد مرفاوي مربي استقلال شد و حتي بعد از اين كه ورمرزيار روي نيمكت نشست مربي استقلال به اعتراض هاي خود به مربي حريف ادامه داد و داور مسابقه هر دو مربي را از روي نيمكت اخراج كرد.
    * فيروز كريمي در نيمه دوم نيز به داوري در يكي دو صحنه به شدت اعتراض كرد.
    * برخي از تماشاگران بطري هاي آب را به ميدان و به سوي بازيكنان هر دو تيم پرتاب كردند.
    * اين نخستين مسابقه اي است كه قم ميزبان استقلال است.
    * يحيي گل محمدي سرمربي سابق صبا باتري در دقيقه 63 به جاي حميد رضا فرزانه به ميدان رفت و بازو بند كاپيتاني را نيز قبول نكرد.
    * فرهاد مجيدي در دقيقه 68 پيش از ورود به ميدان به عنوان بازيكن تعويضي از فيروز كريمي رخصت گرفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

/حاشيه ديدار استقلال و صبا باتري قم/

كريمي براي قلعه نويي دسته گل برد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم صبا باتري و بازيكن سابق پرسپوليس پيش از ديدار امشب، با دسته گل از سرمربي استقلال تهران استقبال كردند.

به گزارش خبرگزاي فارس، ديدار صباباتري قم و استقلال تهران از هفته ششم ليگ برتر از ساعت30/20 در ورزشگاه يادگار امام قم آغاز شده است.
    حدود 15 هزار نفر در ورزشگاه حضور دارند و تماشاگران بسياري پشت درهاي بسته ماندند.
    سازمان ميراث فرهنگي با كمك هيئت فوتبال استان قم ده هزار وعده افطاري بين تماشاگران توزيع كرد.
    حدود 8 هزار نفر طرفدار تيم صبا و پرسپوليس هستند و 7 هزار نفر هوادار استقلال هستند.
    فيروز كريمي سرمربي تيم صبا به همراه پيامبري سرپرست تيم و صادق ورمرزيار با دسته گل به سمت نيمكت استقلال رفتند و كريمي به قلعه نويي دسته گل داد.
    كريمي فصل پيش سرمربي استقلال بود كه قلعه نويي جانشين او شد.
    شيث رضايي بازيكن سابق پرسپوليس نيز براي قلعه نويي دسته گل برد.
    محسن يوسفي مهاجم اين فصل صبا باتري قم نيز دسته گل خود را تقديم به هواداران استقلال كرد او فصل پيش در استقلال توپ مي زد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مرفاوى: به فيروز كريمى تبريك مي گويم

تهران IranSport.Net - صمد مرفاوى مربى استقلال در نيمه اول به دليل درگيرى با صادق ورمزيار از زمين اخراج شد و اين موضوع روحيه استقلالى ها را خراب كرد. مرفاوى در پايان بازى گفت: من خدمت فيروز كريمى و هواداران خوب صبا تبريك مى گويم و اين ۳ امتياز نوش جانشان ، نه عليه داورى حرفى دارم نه عليه ميزبان، ما حمله كرديم و خيلى خوب بوديم اما آنها در استفاده از فرصت هايشان كه نصف فرصت هاى ما هم نبود خوش شانس تر و با دقت تر بودند، شما نگاه كنيد ما موقعيت هاى تك به تك را از دست مى دهيم اما آنها شوت هايشان از بين ۱۰ بازيكن رد و به گل تبديل مى شود.مرفاوى افزود: من متأسفم براى خودم كه سال ها با صادق ورمزيار همبازى بودم. صادق با تعصب همين آقاست كه مدام عليه بازيكنان ما فحاشى مى كرد، اى كاش ذره اى از فرهنگ و اخلاق فيروز كريمى را اين آقاى متعصب داشت، واقعاً متأسفم براى استقلال كه به اين آقاى فحاش ،لقب با تعصب داده اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فيروز كريمى: صباباتري هوشيارتر از استقلال عمل كرد

تهران IranSport.Net - فيروز كريمى سرمربى تيم صباباترى پس از پيروزى ارزشمند تيمش مقابل استقلال گفت: اين بازى فراتر از حد ليگ برتر بود. ما ۳ گل زديم و بيش از ۱۰ فرصت گل توسط ۲ تيم هدر رفت. استقلال خوب بازى كرد و من سعى كردم از شناختى كه از تيم استقلال داشتم استفاده كنم، مهاجمان استقلال عجول بودند.وى افزود: استقلال خوب بازى كرد و مربيان اين تيم براى كسب امتياز خيلى تلاش كردند اما فكر مى كنم تيم ما هوشيارتر از حريف عمل كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •