آقا شانس ما زده و یه وایرلس تو خونمون پیدا شده رمز هم نداره میزینی میګه
access point defined
و میره تو صفحهای که آدرس میدی به اینترنت وصل شی ولی اون جا میګه
no gate way reply
من باید چی کار کنم؟
از تنظیمات ګوشی هستش؟
آقا شانس ما زده و یه وایرلس تو خونمون پیدا شده رمز هم نداره میزینی میګه
access point defined
و میره تو صفحهای که آدرس میدی به اینترنت وصل شی ولی اون جا میګه
no gate way reply
من باید چی کار کنم؟
از تنظیمات ګوشی هستش؟
من یه برنامه کامل و بدون مشکل و دردسر واسه قفل کردن مسیجام می خوام!!!! حتماً قفلم نشه، عیبی نداره، اما می خوام یه جوری محدود بشه که فقط خودم امکان دسترسی داشته باشم!!!
سلام
خدمت شما :
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اصلاً نصب نمیشه! ارور میده!!!!!!
چه اروری؟
ارور ساین نیست؟
یه سوال تکراری قدیمی
وقتی گوشی ری استارت میشه یه پیغام میده که بعضی از نرم افزار های مموری کارت قابل نصب نیستند ....
اگه درست یادم باشه باید گوشی رو در حالت هک قرار میدادیم و بعد یه فولدر رو حذف میکردیم اون فولدر کجا بود؟
گوشی رو در حالت data transfer به کامپیوتر می کنی و تنظیم می کنی که Show hidden files کنه بعد تو فولدر Private یه فولدر هست اسمش به ce ختم میشه داخل اونو باید پاک کنی!
توی یه سایت رفتم وقتی ثبت نام کردم فقط 10 الی 15 حرف میشد نوشت توی یکی دیگه چون خارجی بود حروف کلا برعکس میشد
سایتی که زیاد ازیت نکنه و بشه باهاش کار کرد سراغ دارین؟؟
یه سوال هم دارم چطور روی گوشی پسورد میزارن ، همون عدد مثلا 4 رقمی ( آخه با اینکه حدود 1 ساله گوشی دارم لازم نشده بود روش پسورد بزارم )
گوشیم n95 معمولی و زبان هم فارسی هست
راستی این که میگن کد مخفی واسه مکالمه و پیامک ایرانسل وجود داره آیا حقیقت داره یا الکیه ؟؟؟
ممنون از راهنمایتون![]()
Last edited by farhad61; 18-07-2009 at 21:01.
مال من میگه این برنامه پشتیبانی نمیشدو یعنی مال ساینه؟؟
یه مشکل بزرگ هم من دارم چطور میتونم توی تایپیک درخواست کد ساین شماره درخواست خودم رو پیدا کنم و بعد برم اون فایلی که کد ساین و برنامه اون درش در پست اول قرارداره رو پیدا کنم ( چون هاردم با 500 گیگ اطلاعات دو سال گذشتم سوخت و از بین رفت )![]()
با سلام
2-3 روزه که اسپیکر گوشیم (N95) به شدت خش خش می کنه! و کلاً صداش تغییر کرده. مثلاً یه بوق خیلی لایت هست که موقع فول شدن شارژ گوشی زده می شه شده شبیه جیغ!!
فقط هم مشکل اسپیکر چپ هست. یعنی وقتی توی Settings تنظیم می کنم که فقط اسپیکر راست صدا بده، مشکلی نداره و صداش طبیعیه.
تعمیرگاه ها می تونن درستش (یا عوضش) کنن؟ خرج درست کردن یکی از اسپیکر های N95 چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)