هدفون چینی هست اما تحت لیسانس خود creative ...
کیفیت و بلندی و باس خیلی خیلی بیشتری هم از خود 5700 دراه !!
هدفون چینی هست اما تحت لیسانس خود creative ...
کیفیت و بلندی و باس خیلی خیلی بیشتری هم از خود 5700 دراه !!
کی گفته تنظیمات سفیدی و رنگ نداره !!
احتمالا پیداش نکردی !!
تو سر گوشی نزن الکی..
پس white Balance و Clolour tune چیه ؟؟
رنگاش هیچ فرقی نداره !!
کیفیتشون همش مثل همه !!
تازه بعضی ها میگن قرمزش مشکل داره !!
اما من که قرمز دارم تا حالا اصلا مشکلی باهاش نداشتم !! اما خیلی های دیگه که مشکی دارند تا حالا خیلی مشکل داشتند.
من نمیخوام بگم با هم فرق دارند..نه !! اینو گفتم که بدونید هیچ فرقی با هم ندارند ....اینا همش حرفه !!
من همه چیزشو امتحان کردم از این چیزا نیست
قضیه باتری توش چیه که تو پست های قبلی بود ؟
تنظیمات دوربین گوشی 5700 خیلی کمه نسبت به گوشی های دیگه اصلا فرم نداره مثل سونی ارکسون ها میمون و زندون دی جی و سر شون رو وار می داره جای دوربین.
رنگهای مختلف هیچ فرقی با هم ندارند...!
این فرمها و قابها رو میتونی با استفاده از برنامه های جانبی به راحتی استفاده کنی...
در کل کیفیت عکسش در نور کافی خوبه..!
اینم برنامه ای بسیار آسان برای ساخت تم روی گوشی...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل هندزفری من حل شد چطوری؟ در صفحه 489 مشکلم رو گفتم و دوستان گفتن که باید یکی دیگه بخری. امروز در حال گوش دادن به آهنگ بودم که این مشکل اعصابم رو خورد کرد. پلاستیک هندزفری رو در آوردم و اون ف یلتر که رو گوشیه رو با ناخن به طور آهسته کندم و تمیزش کردم و دوباره سر جاش قرار دادم و الان هر دو گوشی بالانس هستند و هیچ مشکلی ندارن اگه شما هم مشکل من رو دارید از این روش استفاده کنید چون 100% اثر داده اگه سوالی بود در خدمتیم
Last edited by karajwizard; 28-02-2008 at 03:33.
اقا اگه میشه بصورت تصو یری توضیح بدین این فریم گوشی رو چطوری میشه عوض کرد .؟
Last edited by nolan; 28-02-2008 at 07:26.
اینم روش موثری هست..اما من این کارو هم انجام دادم....بازم بعد از مدتی همینجوری میشه !!
در ضمن روی خروجی هندزفری 2 تا ف ی ل تر پارچه ای هست که اگر یکی شون رو بردارین صدا بیشتر میشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)