CHOORY جان عالی بود. مرسی
![]()
نه من منظورم این بود که زیر مدیر قبول نمیکنم
جدیدا سونی یادش افتاده یه کنسول دستی هم داره! به خاطر همین منتظر بازی های خیلی خوبی باشین patapon2 و locoroco 2 هم تایید شده
راستی شما از چه نرم افزاری برای تبدیل فیلم استفاده میکنین که هم زیر نویس داشته باشه هم کیفیت زیر نویسی که تبدیل میکنه خوب باشه من از nide dvd استفاده میکنم ولی کیفیت زیر نویس هاش خیلی بده
قابل شما را نداشت همش یک کپی پست ساده بود.
من از برنامه Ultra PSP Movie Converter استفاده میکنم.بد نیست.اما تا حالا امتحان نکردم ببینم قابلیت اضافه کردن زیرنویس را هم داره یانه چون هر فیلمی که convert کردم خودش زیر نویس داشته.در کل بد نست.
Last edited by choory; 18-07-2008 at 14:06.
بچه ها سلام من اون مرحله ی معروف آتیش patapon گیر کردم .
کیس میتونه منو راهنمایی کنه؟؟
سلام.
همونجایی که توی بیابان هستی و نیروهات آتیش میگیرند؟
شما وقتی که کلید مثلث را آزاد کردی باید بری توی مرحله شکار اونجا اول مرحله یک چیزی مثل درخت هست که روش علامت مثلث دایره مثلث دایره هست نزدیکش وایسا و نوشته روش را یک دور بزن بعد یک پله میاد بالا یک چرخ میزنه بعد دوباره بزن تا باز یک پله دیگه بیاد بالا 4 -5 بار باید بزنی تا از زیره ریشش یک لوح بهت بده.مرحله را تمام کن و بیا برو توی مرحله بیابان.
اونجایی که سپاهت را منظم میکنی اون ستونه که پرچمداره وایساده روش کلیک کن و لوح را انتخاب کن.و برو توی مرحله اول مرحله بهت یاد میده که چه شکلی بارون بیاد.
اول باید به حالت فیور برسی و بعد بزنی x.xx.xx دون.دودون.دودون
Last edited by choory; 18-07-2008 at 18:06.
سلام ممنون از کمکت .
ولی نمیدونم چطور روی ستون پرچم دار برم؟؟!!!
هر کاری میکنم نمیره!!!
نمی خواد بری بالا همونجا نزدیکش وایسا و مثلثو مربع بزن
میشه بیشتر توضیح بدین!!!!
منظورتون رو نمیفهمم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)