یه چیز ساده داره اذیتم میکنه. چون دلیلشو نمیدونم.
دقک کردید وقتی شماره یک نفر رو میگیریم لحظه ای که میخواد شروع کنه به زنگ خوردن و برقرار شدن ارتباط گوشی یه صدای (بیپ) میده
بعضی وقتا یدونه بیپ میده و بعضی وقتا دوتا ( بیپ بیپ)
دلیلشو کسی میدونه؟![]()
یه چیز ساده داره اذیتم میکنه. چون دلیلشو نمیدونم.
دقک کردید وقتی شماره یک نفر رو میگیریم لحظه ای که میخواد شروع کنه به زنگ خوردن و برقرار شدن ارتباط گوشی یه صدای (بیپ) میده
بعضی وقتا یدونه بیپ میده و بعضی وقتا دوتا ( بیپ بیپ)
دلیلشو کسی میدونه؟![]()
نخورده مست جون یه چیز بدتر :
موقعی که میزنی یه کسی رو ریدایال کنی ، اگه یه Tap ( یعنی همون click) روی صفحه بکنی که حتی بخوای بزاری رو speaker از اون خارج میشه . این بده
شما یک کانکشن ad-hoc تو نوت بوکت میسازی
دو حالت میتونی استفاده کنی :
1-بدون امنیت : نوع کانکشنت رو آزاد اعلام کن
2-با امنیت : نوع wep رو انتخاب کن و یه رمز میذاری براش که بعدا" توی موبایلت هم باید همون رو بدی
وقتی کانکشن ساخته شد برو تو موبایلت و wlan زو سرچ کن
وقتی چیدا کرد یه سری جزدیات ازت میخواد با اون پسورده
در کل کار راحتیه
البته یادت باشه که اگه میخوای از اینترنت نوت بوکت تو گوشیت استفاده کنی ، باید کانکشنی که اینترنت رو وارد نوت بوکت میکنه share کنی
و لذت ببری
حالا من یه سوال دارم ، وقتی که گوشی رو به نوت بوک وصل کردی ، غیر از اینترنت چه کاری میتونی بین این دو انجام بدی ؟
آقا خيلي ممنون ازت . كاره ديگه اي نميشه كرد مگر اينكه برنامه اين كار بياد و بشه كاراي ديگه اي مثل تبادل اطلاعات بكني . موفق باشي
به نظر من باید بشه کارهای دیگه ای کرد
باید بررسی بشه![]()
p990 رو موقعي كه مي خواي آپديت كني وقتي كه دكمه c رو گرفتي كه روشن بشه يه صفحه آبي مياد و زود ميره كه فكر كنم تو مايه هاي صفحه داس ه . موقعي كه گوشي روشنه چه جوري ميشه اون صفحه رو آورد؟
میخوای چیکار؟![]()
یه سوال
گوشی دوستم (البرز) 990) چند روزیه که دیگه تاچ اسکرین نیست یعنی فقط میتونه با کیبوردش کار کنه بنظرتون مشکل از چیه؟
مي خوام حسين جان![]()
مي دوني چه جوري ميشه آوردش ؟ شنيدم مثل داس ميشه توش دستور نوشت درسته ؟
آقا میگن این داس خیلی خوبه
تو همه جا کاربرد داره
ما تو کامپیوترامون داس داریم
تو انباریمونم یه داس قدیمی داریم
تو دهاتم داس داریم
الانم که میگن تو این p990 هم داس هست
دوستای گلم به علت نبود مطلب گفتم در مورد داس توضیح بدم لااقل از اطلاعات منم استفاده کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)