کسی نصب نکرده؟
کسی نصب نکرده؟
این پچی که مال خود کنامی هست چه چیز هایی رو درست میکنه ؟
باید حتما از طریق خود بازی دانلود و نصبش کرد یا میشه خودت دانلودش کنی و بعد نصبش کنی ؟
اگه میشه بیرون از بازی دانلودش کرد پس یکی لینک دانلودش رو لطف کنه.
ممنون.
لازم به نصب همشون نیست ببینید کدوم بدردتون میخوره همون رو نصب کنین توضیحات فارسی هم دارن
اکثر پچ ها اون چیزایی که شما میخواین رو دارن
اونی که شما میگی dlc هستش و فقط نقلو انتقالات رو درست میکنه .برای رفع مشکل ارورش ادیت فایل رو از پوشه ی سیوتون پاک کنید
باید directx رو نصب کنی یا این فایلو از لینک زیر بگیر و بریز در پوشه ی کیت سرورمن پچ pesedit 1 رو دانلود کردم ونصب شد ولی وقتی بازی اجرا میکنم پیغام خطا میده که وقتی ok میزنم وارد بازی میشه ولی kitserver رو نمیشناسه؟ kitserver رو attach کردم .
پیغام خطا میگه this application has failed to start because d3dx9_43.dll was not found re-installing application my fix this problem
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما این هم dlc باید در پوشه ی img بازی بریزیشاین پچی که مال خود کنامی هست چه چیز هایی رو درست میکنه ؟
باید حتما از طریق خود بازی دانلود و نصبش کرد یا میشه خودت دانلودش کنی و بعد نصبش کنی ؟
اگه میشه بیرون از بازی دانلودش کرد پس یکی لینک دانلودش رو لطف کنه.
ممنون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهی نیست که این استادیوما رو که تو پچ PESEdit هست حذف کرد !!
منظورم اون 16 تا استادیومه که خود پچ نصب میکنه
برو تو ادیت بازی قسمت استادیوم بعد استادیوم ادیتور بعد از انتخاب پایین گزینه delete داره
[QUOTE=xare32;5673826]
باید directx رو نصب کنی یا این فایلو از لینک زیر بگیر و بریز در پوشه ی کیت سرور
اینو چطور دانلود کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1فایلی دانلود شد که نرم افزاره که سیستمو تست میکنه!
[QUOTE=mj77;5674045]مثل اینکه لینکش خراب شده بود بیا از اینجا دانلود کن درسته
پسورد [code]www.--------------[/code]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر اون مورد که گفتم بریزید در پوشه کیت سرور اگه دوباره همین ارورو داد در محل نصب بازی هم کپیش کنید
به جای خط چین p 3 0 s o u r c e.com رو بذارید
داداش گزینه Delete نداره که !!
تو قسمت Edit و بعد استادیوم و بعد استادیوم ادیتور اصلا گزینه Delete وجود نداره
پایین نوشته default واسه استادیوم های اصلی خود بازیه بری روی استادیوم های که از طریق پچ وارد شده گزینه default میشه delete
چرا دروازبان موقع گرفتن پنالتی حرکت نمیکنن؟ هرچی فلش میدم بازم وسط میمونن! پنالتی زدنش چجوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)