سلام دوستان من با رفتن به مارکت مشکل دارمم حتی با چیز پی ان وقتی میزم داخلش میزنه سزچینگ بعد میاد بیزون .باید چیکار کنم اوکی بشه؟
سلام دوستان من با رفتن به مارکت مشکل دارمم حتی با چیز پی ان وقتی میزم داخلش میزنه سزچینگ بعد میاد بیزون .باید چیکار کنم اوکی بشه؟
باتری ما هم بعد چند از خرید داره زود خالی میشه!نمیدونم دلیلش چیه ولی روزای اول عالی بود ولی الان باید هروز بزنم توشارژ.البته یه مموری هم گرفتم بزاش.شاید از اون باشه .راهی نیست اوکی بشه؟
دوستان قدر گوشیتونو بدونین .اینم چندتا عکس از HTC Sense بر روی گلکسی اس ... ( گوشی خودمه )
![]()
![]()
عکس؟ کدوم عکس؟ اینجا که عکسی نیست!![]()
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6145958&postcount=4386
من v-p-nرو مطابق این روش ساختم،v-p-nروی pc وصل میشه ولی روی گوشی کار نمیکنه!!!! جایی تنظیمات خاصی نداره دیگه روی گوشی؟؟؟
کلن به نظرم اس با اون مشکل داره.واسه خودمم همین شکلیه.من تا حالا از یکی از بچه ها شنیدم بتونه وصل بشه........
ولی میگن اگه سروره encryption نداشته باشه کار میکنه.....
پیدا کردی به ماهم بگو....
دوستان به نظرتون آپگرید گلکسی به گلکسی اس 2 منطقیه یا خیر ؟ یعنی ارزش داره یا نه ؟
باید تقریبا دو برابر هزینه کرد .
مونده به شرایط خودت عزیز شاید 300 400 تومن واست ارزشی نداره ولی خیلیا مثله من وقتی اس2 رو دیدیم اس1 گرفتیم موندیم واسه اس3 7ماه بعد...
3 دهم اینچ صفحه با دوزبین بهتر واسه نیازایه من فرقی نداره....
Last edited by astaragg; 17-07-2011 at 20:37.
عذر میخوام . لینک ها مشکل داشت !!!
بفرمایین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من لينك برنامه رو ميدهيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)