شانس آوردی که کس دیگه ای ازش استفاده نمیکنهاگه اون کی یکی دیگه ازش استفاده کنه اونوقت
منم یکی دارم استفاده میکنم از روز اول که 365 بود دارم ازش استفاده میکنم روزی 2 بار 3 بار هم آپدیت میکنم هنوز کار میده واسم
شانس آوردی که کس دیگه ای ازش استفاده نمیکنهاگه اون کی یکی دیگه ازش استفاده کنه اونوقت
منم یکی دارم استفاده میکنم از روز اول که 365 بود دارم ازش استفاده میکنم روزی 2 بار 3 بار هم آپدیت میکنم هنوز کار میده واسم
Last edited by AMIR.KIK; 25-02-2012 at 19:08.
میدونم چه حالی میکنی ولی میدونی همون یه نمه استرسی که بعد هر آپدیت داری هنو سر جاشه نه ؟!
بعضی کلیدها همینجورین علتش اینه که افرادی جز تو از اون استفاده نمیکنن!
برای همین من پیشنهاد میکنم وقتی یک سری کلید دانلود میکنید که معمولا تویه یه پوشه زیپ شده هستند و یکی دوتا هم نیستند همیشه سعی نکنید اولین یا آخرین کلید رو انتخاب کنید،انتخاب کلید به صورت راندوم از بین وسطاش میتونه خیلی به افزایش عمر کلید کمک کنه![]()
pure اکسپایر شده![]()
چه جالب من فکر کنم این همون کی هست که من هم از اون استفاده میکنم!
چه جالب فقط همین کی بلاک نشده
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaspersky World 1.3.1.71 1 MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من کلید رو دادم اما قسمت آنتی ویروس فعال نمیشه و پیام زیر رو میده . درضمن کنار ساعت آیکون کسپر نمیاد
![]()
امضا آپدیت شد.
اون کی من که حدود 1 ماه بلاک نشده بود الان بلاک شد :((
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)