سلام
پچ نياز عزيز من
در مسير HKEY_CURRENT__USER\Software\Yahoo\Pager\Test رجيستري ويندوز يك كليد از نوع DWord به نام Plural بساز و مقدار اونو يك قرار بده
سلام
پچ نياز عزيز من
در مسير HKEY_CURRENT__USER\Software\Yahoo\Pager\Test رجيستري ويندوز يك كليد از نوع DWord به نام Plural بساز و مقدار اونو يك قرار بده
مشكل لاگين كردن به ياهو مسنجر هر از چندگاهي پيش مياد و بستگي به سرورهاي ياهو هم داره
اگه شما مشكلت با استفاده از يه ورژن معتبر مانند 8.0.0.421 حل نميشه بايد صبر كني تا بتوني لاگين بشي
البته معمولا اين مشكلها در صورت استفاده از يه فيلطرشكن هم قابل حل هست كه ميتوني بعد از استفاده و لاگين كردن هم اونو ببندي (يعني فقط براي لاگين استفاده كني)
سلام
بچه ها راهی وجود داره که اد لیستای یکی از ایدیهامو به یه ای دی دیگه منتقل کنم ؟ البته بدون گرفتن اجازه از همون اد لیست منظورمه....ممنون میشم کمک کنید
سلام
براي اينكار شما CTRL+SHIFT+M رو بزن و از كادر باز شده در مرحله اول آي دي كه قراره براش ليست ارسال بشه رو انتخاب يا تايپ كن و بعد از زدن Next در كادر بعدي ليست آي دي هايي كه قراره ارسال بشه رو انتخاب كن و بعد هم تمام
حالا كافيه با اون آي دي وارد بشي و درخواست رسيده شده رو قبول كني تا شروع بشه به ادد كردن
دوستان فروش تعداد محدودي برنامه دي اكيتو كردن آيدي ياهو با يك ماه ساپورت 100% تضميني هر نوع آيدي رو ميتونه دي اكيتو كنه با آموزش كامل هر كس خواست به ايدي ياهو من پي ام بده
من دو تا ایدی دارم...میتونم کاری کنم که هر آفی که برای این ایدیم میاد برای اون یکی هم بیاد؟
میشه کاری کرد که با استفاده از یه برنامه آفها رو بخونی ولی باز دوباره که لاگین شدی همون آف ها بیاد انگارکه نخوندیشون؟
سلام دوستان
اگر ممكنه يك اسپمر تبليغاتي براي چت روم ياهو كه كار بكنه به من معرفي كنيد با تشكر
این Yahoo Messenger Vista چطوری میشه باهاش Call زد ؟؟
این Yahoo Messenger Vista بازی نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)