مطمئنی؟؟؟ چرا بعد از دریافت یه فایل، فری اسپیس فون مموری کم میشه؟؟؟؟
یعنی یه شورت کات 3 مگا بایت جا میگیره!!!!!!!!!!!
مطمئنی؟؟؟ چرا بعد از دریافت یه فایل، فری اسپیس فون مموری کم میشه؟؟؟؟
یعنی یه شورت کات 3 مگا بایت جا میگیره!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز
مموری خود گوشی 72 مگه ،
خوب ، حالا اگه ما فرض کنیم همش هم خالی باشه که نیست ، حالا اگه کسی خواست یه فایلی بزرگتر از این مقدار را برامون بلوتوث کنه ، تکلیف چیه ؟
آره . راستی 3 مگ رو از رم کم میکنه یا از rom ؟
چون من تست کردم massege application که باز بشه خودش 3134 بایت که همون 3 مگ هست رو میگیره .
البته یه چیز دیگه هم هست که اول میاد کل مموری روی گوشی رو مصرف میکنه بعد اگه جاش کم بود میبره روی مموری . ممکنه که از این الگوریتم استفاده کنه .
دوستان عزیز ، آیا میشه گوشی رو با یه نوت بوک که وایرلس داره ، وصل کرد ؟
آخه ، وقتی من دنبال شبکه با گوشیم میگردم ، میگه هیچ اکسس پوینتی چیدا نمیشه
حالا ختما" باید اکسس پوینت داشته باشم ، به صورت مستقیم نمیشه ؟
نه اینجوری که نمیشه باید یه سرور بداشته باشی و اکسس پوینت. اگر لپتاپ رو به شکل سرور تعریف کرد میشه.
ای بابا اگه اینجوری بود که همه حسابی حال میکردیم. p990 هامون رو با وایرلس به هم وصل میکردیم. به جای بلوتوثبزمی بود واسه خودش
![]()
همين چند وقت پيش بود حسين خان يه برنامه معرفي كرد براي همين كار به نام symsmb كه ما نصب كرديم ولي وقتي ميرفتي تو برنامش مي گفت بايد ليسنس دانلود كني كه هر كاري كرديم نشد . ولي اگه بشه چي ميشه![]()
شد.
من توی نوت بوکم یه کانکشن وایرلس (کامپیوتر به کامپیوتر) ایجاد کردم ، بعد با گوشیم سرچ کردم یه کانکشن پیدا کرد ، یه سری تنظیمات خواست که همه رو همون پیش فرض هاش باید ok کنی تا بره
نتیجه کار به راحتی دارم از اینترنت adsl که به نوت بوکم وصله ، روی گوشی استفاده میکنم
البته نمیدونم که میشه دو تا گوشی وایرلس رو هم به هم کانکت داد یا نه ؟
دقیقا" چه کار میکنه ؟
منم همین دیروز نصب کردم کار نکرد. انگار تایم اوت شده بود یا یه همچین چیزی![]()
اشكان جان ميشه توضيح بيشتري بدي ؟ چه جور كانكشني درست كردي ؟ يه توضيح مفصل بدي ممنونت ميشم چون به كار منم ميادمن توی نوت بوکم یه کانکشن وایرلس (کامپیوتر به کامپیوتر) ایجاد کردم ، بعد با گوشیم سرچ کردم یه کانکشن پیدا کرد ، یه سری تنظیمات خواست که همه رو همون پیش فرض هاش باید ok کنی تا بره
نتیجه کار به راحتی دارم از اینترنت adsl که به نوت بوکم وصله ، روی گوشی استفاده میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)