ترکه با دوست دخترش تو ماشین بودن می بینه جلوتر ایست بازرسیه به دوست دخترش می گه تو پیاده شو بعد از ایست بازرسی بگو مستقیم تجریش که من دوباره سوارت کنم ......بعد از ایست بازرسی دختره یادش می ره بگه تجریش می گه ونک . ترکه می گه شرمنده مسیرم نمی خوره
ترکه با دوست دخترش تو ماشین بودن می بینه جلوتر ایست بازرسیه به دوست دخترش می گه تو پیاده شو بعد از ایست بازرسی بگو مستقیم تجریش که من دوباره سوارت کنم ......بعد از ایست بازرسی دختره یادش می ره بگه تجریش می گه ونک . ترکه می گه شرمنده مسیرم نمی خوره
Last edited by amir2011; 23-03-2007 at 14:18.
به رشتیه می گن شما روی هم رفته چند تا بچه دارین؟ می گه: ما روی هم نرفته 3تا بچه داریم
Last edited by amir2011; 23-03-2007 at 14:18.
دو تا ترک داشتن تو مکه سنگ میزدن سنگای یکی تموم میشه اون یکی میگه کم نیار فحش بده
ترکه از دستشوی می یاد بیرون پشتش اش و لاش بوده .می گن چی شده؟ می گه هیچی پدرسگ صداشو واسه من بلند می کنه
ترکه می ره خواستگاری بابای دختر می گه: اقا شما خونه داری ؟ می گه: خونه نه ولی برو بچه ها مکان زیاد دارن
زن ترکه: مرد چرا کولر نمی خری ؟ ترکه: به درد نمی خوره اونایی هم که دارن گذاشتن رو پشت بوم
تهرانیه به رفیقش می گه من اگه پیش خواهرت بخوابم باهم فامیل می شیم؟ رفیقش می گه: نه بی حساب می شیم!!!
دوست عزیز ممنون از زحمت و فعالیت خوبتون ولی سعی کنید به این دو نکته دقت کنید
1- تا اونجایی که میتونید از گذاشتن جوک خودداری کنید و فقط متنهای اس ام اسی بگذارید
2- طبق اسم تاپیک بالای 18 ممنوع
khejalat bekesh avalin barfe zemeztunam omad .khersi mesle to alan bayad to khabe zemestuni bashi na in ke gushisho bardare sms check kone
بنده میخواهم چند تا اس ام اس +18 هم قرار دهم اگر برادران و خواهران و عزیزان دل ناراحت نمیشوند اعلام کنند چون خیلی جالب و جدید هستند.
Yaki roo dare khoonash neveshte bood W.C. Miporsan in chie neveshti
? Mige mokhaffafe WELL COME...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)