پس من 750 بگیرم؟!
صداش درست نمیشه؟! یعنی من که پارتی که نمزارم با گوشیم!(بعضی وقتا و برای رو کم کنی فقط!) .....
یعنی اگه درایور صدا عوض بشه هم به اندازه 750 صدا از خودش بیرون نمیده؟!
ال سی دیش ولی یه زمین تا اسمون بهتره نه؟
پس من 750 بگیرم؟!
صداش درست نمیشه؟! یعنی من که پارتی که نمزارم با گوشیم!(بعضی وقتا و برای رو کم کنی فقط!) .....
یعنی اگه درایور صدا عوض بشه هم به اندازه 750 صدا از خودش بیرون نمیده؟!
ال سی دیش ولی یه زمین تا اسمون بهتره نه؟
من هم کا 750 داشتم هم کا 810 (که همون کا 800) صداشو یادم نمیاد کدومش بهتر بود ولی کا 810 هم صداش خوب بود و می شد واسه ی رو کم کنی استفاده کرد(البته باید درایور صداشو عوض کنی
)
دوســـت عزيــــز از نظـــر الف و كاراي ديگه دو گوشي با هم فرقـــي ندارن برا دوتا ميتوني انجام بدي !!!
با ريختن اكوستيك صــدا بلندي صداي K750 بيشتـــره تا K800 امتحان شــده ...
بستگي به اكوستيك هم داره ...
همه چيزش بهتره
صداشم گفتم به 750 نميرسه
اگه هك بشه و درايو x800 ريخته بشه بهتر ميشه
ولي صداي هك شده كا800 از صداي هك شده كا750 ضعيفتره
اينم بگم صداي هك شده كا750 از لحاظ بلندي از ان73 و ان 95 هم بيشتره
دوستان نرم افزار استفاده از دوربین k810 به عنوان وب کم برای پی سی رو کسی داره ؟
در ضمن گوشی من K800 تبدیل شده به K810 هستش !
دوستان کسی منشی تلفنی خوب برای کا 800 داره؟
با سلام من گوشیمو که ک 800 خاستم تقویت صدا کنم وا خرین نسخه پی سی سی سایتو نصب کردم و ستاپ داخل پوشه درایور سیتولم نصب کردم ولی شش بار وقتی سیتول می گفت و من دکمه سی رو می گرفتن و به یو اس بی وصل می کردم و پنجره سخت افزار جدید میومد و من مسیر می دادم نمی شناخت و گوشی روشن میشد در بار هفتم درایور یو اس بی ک 800 رو جدا به پنجره مسیر دادم که بازم اینتقدر طول داد که گوشی به حالت فایل ترانسفر می رفت میشه کمکم کنین در ضمن من درایورEinshtein_Sound_Mix_v2.07 استفاده می خاستم بکنم برای ک 800 خوبه نویز نداره ممنونم کمکم کنین
سلام به دوستان
آيا برنامه براي كا800 وجود دارد كه بشود هنگام فيلم برداري در نور كم (همانند عكس گرفتن) چراغ قرمز روشن بماند؟
آيا برنامه براي كا800 وجود دارد كه هنگام پخش راديو بشود صداي راديو ضبط كرد مثل بعضي از گوشي هاي سامسونگ؟
احتمالا باشه
يكي بود مال مدلهاي پائينتر بود مثل w700 و اينا
ولي كا800 تست شده را من ندارن
براي جاوا چنين چيزي نيست
اين درايو خوبي هست
شما usb_flash_driver را نصب كرده اين؟
سوال اول : نه نيست شايد elf نوشته بشه ولي فعلا نيست
سوال 2 : فكر كنم پچي وجود داشته باشه كه اينكارو بكنه به كلوپ پچ سر بزن
دوستان می خواستم ببینم چه طوری می شه یا فایل مثلا ساعت با فرمت SWF روی دسکتاپ گوشی K800 قرار داد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)