عزیز داشتم تاپیک میخوندم دیدم از 12 روز پیش ( page 94 ) داری میگی: نه اینطور نیس
تو این چند روز اگه یه بار تست میکردی متوجه میشدی بله همینطوره
عزیز داشتم تاپیک میخوندم دیدم از 12 روز پیش ( page 94 ) داری میگی: نه اینطور نیس
تو این چند روز اگه یه بار تست میکردی متوجه میشدی بله همینطوره
فکر کنم در مورد این هیرو خیلی بحث شد ولی خوب ارزششو داشت
نظر تون در مورد invoker چیه ؟ به نظر من هیروی شاخیه ولی باهاش تو gg بازی نکردم کمتر دیدم pick بشه ولی تو بازی های حرفه ای چطور اصلا pick میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام،
اینجا کسی مپ 6.43b و 6.40 رو داره ؟
از بچه هایی که ADSL دارن اگه براتون مقدورِِ ٍ 6.43b که مهم تره رو آپ کنین ممنون می شم.
یه سوال: Battle.net با ADSL تو ایران چقدر لگ داره ؟؟
بازم میگم اینطور نیست.. تو یکی از پست هام یه لینک از یه تاپیک تو dota-allstars گذاشته بودم که طرز کار دقیق اکثر magic ها رو نوشته بود.. اگه اونجا رو بخونی میفهمی که هیچ هم اینطور نیست.. بعدشم شما چند تا magic دیگه سراغ داری که یه مقدار dmgای بده که هیچ جا ننویسه حتی اشاره ای هم بهش نکنه؟ من فقط این چیزا رو تازه تو این فروم دارم میخونم هیچ کی تا حالا بهم نگفته...
کمتر pick میشه درسته به خاطر اینکه اولا خیلی چک خورش ملسه ثانیا هرکسی نمیتونه باهاش بازی کنه.. آدم باید با اعتماد به نفس بازی کنه و خیلی مواظب باشه و تازه باید سرعت دست خیلی خوبی هم داشته باشه و همچنین حافظه خوب که تو هر صحنه تصمیم بگیره چی کار کنه.. من خودم عاشقشم ولی درست نمیتونم باهاش بازی کنم حداکثر ار 4 تا magicش استفاده میتونم بکنم... ولی کلا فوق العادست...
itembuild برا lvl1 که میری تو لاین غلط بوده. باید circle+3iron branches+tango
powertrade
armlet
desolator
اگه اینا رو بزنی تضمینی میبری
high level room
توی europe هست.بالای lvl27 هست.noob ها و leaver های با یه بار تابلو کردن خودشون ban میشن.
ببین hero کاملا قویه.ولی چون ganker نیست ورش نمیدارن.اگه lvlت به 20 برسه و guinsoo هم داشته باشی و reflex هم داشته باشی میبرید 100%
تو battle.net نری بهتره. بیشتریا noob هستن.ضمنا gg از اونجا lag ش کمتره
عزیز از تو سرچ همش پیدا میشه. من خواستم واست بذارم ولی الان سرعت نتم خفن افتاده
واسه slardar به نظرم bracerت خوب نبود باید با چیزهای ابتداییتری مثل tango یا circlet شروع کنی.. bash نبندی بهتره چون هیرویی که Bashداره وقتی یکی دیگه ببندی کمتر از بقیه روش اثر داره... hyperstone خوبه اگه اول خوب پول در اوردی بخری اگر نه برو یهpower treadsببند بعد s&y هم خوبه desolator هم که فوق العاده هست vlad هم فراموش نشه.. اگه نخواستی orb بری حتما satanic برو
[/quote]ببین hero کاملا قویه.ولی چون ganker نیست ورش نمیدارن.اگه lvlت به 20 برسه و guinsoo هم داشته باشی و reflex هم داشته باشی میبرید 100%[/quote]
درسته فقط reflex میخواد
میدونی لعنتی 10تا lvl داره 6 هم تو lvl 2 میگیره تو این 10 تا هر چی که بخوای داره
در ضمن چک خورم نیست یعنی اگه به lvl 1 برسی نمیزاره
@ The 69 Eyes : سرچ می کنم ولی همه ی لینکا خرابن. چون هاردم چند روز پیش سوخت همه ی Replay ها و Map ها پریدن.
آها؛ پس با gg می شه. حالا gg چی هست ؟؟
تیم ما تو گیم نت تمرین می کنه ولی خواستم ببینم اگه نتش لگ نداره شبا از نتم بازی کنیم.
Invoker نمی تونه Gank کنه ؟ جک می گی رفیق ؟!
bash خود hero با bash اون item basher کاملا stack میشه. اون دو تا item bash هست که با هم stackش کمتر میشه.
بد نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما میتونی Invoker رو با Hero هایی مثل crystal maiden,qop,potm,slayer,ghoul یا ... مقایسه کنی.ضمنا میتونی در نظر بگیری وقتی بخواد تو Line هر کدوم از این hero ها بره gank چه اتفاقی براش میفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)