تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 500 از 954 اولاول ... 400450490496497498499500501502503504510550600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,991 به 5,000 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همه اینا غیرواقعیه.. چه ربطی به coilش داره 6 زدنش؟.. مطمئن باشید اگه چیزی باشه مینویسه... 6 damage shadow فقط به فاصله هیرو حریف و soulها بستگی داره....
    عزیز داشتم تاپیک میخوندم دیدم از 12 روز پیش ( page 94 ) داری میگی: نه اینطور نیس
    تو این چند روز اگه یه بار تست میکردی متوجه میشدی بله همینطوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_669's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ جا، دم در هفتم واستادم راه نمیدن

پيش فرض

فکر کنم در مورد این هیرو خیلی بحث شد ولی خوب ارزششو داشت

نظر تون در مورد invoker چیه ؟ به نظر من هیروی شاخیه ولی باهاش تو gg بازی نکردم کمتر دیدم pick بشه ولی تو بازی های حرفه ای چطور اصلا pick میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه DoOIViD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Under The Sign Of The BLACK Mark

پيش فرض

سلام،
    اینجا کسی مپ 6.43b و 6.40 رو داره ؟
    از بچه هایی که ADSL دارن اگه براتون مقدورِِ ٍ 6.43b که مهم تره رو آپ کنین ممنون می شم.
    یه سوال: Battle.net با ADSL تو ایران چقدر لگ داره ؟؟

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز داشتم تاپیک میخوندم دیدم از 12 روز پیش ( page 94 ) داری میگی: نه اینطور نیس
    تو این چند روز اگه یه بار تست میکردی متوجه میشدی بله همینطوره
    بازم میگم اینطور نیست.. تو یکی از پست هام یه لینک از یه تاپیک تو dota-allstars گذاشته بودم که طرز کار دقیق اکثر magic ها رو نوشته بود.. اگه اونجا رو بخونی میفهمی که هیچ هم اینطور نیست.. بعدشم شما چند تا magic دیگه سراغ داری که یه مقدار dmgای بده که هیچ جا ننویسه حتی اشاره ای هم بهش نکنه؟ من فقط این چیزا رو تازه تو این فروم دارم میخونم هیچ کی تا حالا بهم نگفته...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر تون در مورد invoker چیه ؟ به نظر من هیروی شاخیه ولی باهاش تو gg بازی نکردم کمتر دیدم pick بشه ولی تو بازی های حرفه ای چطور اصلا pick میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    کمتر pick میشه درسته به خاطر اینکه اولا خیلی چک خورش ملسه ثانیا هرکسی نمیتونه باهاش بازی کنه.. آدم باید با اعتماد به نفس بازی کنه و خیلی مواظب باشه و تازه باید سرعت دست خیلی خوبی هم داشته باشه و همچنین حافظه خوب که تو هر صحنه تصمیم بگیره چی کار کنه.. من خودم عاشقشم ولی درست نمیتونم باهاش بازی کنم حداکثر ار 4 تا magicش استفاده میتونم بکنم... ولی کلا فوق العادست...

اگه نباشه جاش خالی می مونه The 69 eyes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

من با توجه به اون چیزایی که فکر میکردم برای Saladar خوب باشه اینا رو بستم: بازی 5 به 5
    اول بازی موقع شروع رفتم لاین پایین با یه Bracer
    بعد یکم پول خوری کردم بعد برگشتم بیس یه bottle گرفتم و یه Boot
    بعد پا رو کامل کردم و بعدش Bash بستم بعد Bash یه hyperstone گرفتم بعد یه chain وbottle رو فروختم و plat گرفتم بعد assult رو کامل کردم...
    حالا میخواستم یه چیزی بپرسم...
    این ایتم ها خوب بودن؟ بعدشم تا وقتی Hyperstone رو نگرفته بودم کیل هام یکی دو تا از مردنم بیشتر بود ولی بعد بستن Hyperstone و مخصوصا کامل کردنش به assult هیرو یی مثل NeverMore اگه میگرفتمش بعضی موقع ها قبل اینکه حتی از زیر Bash ام خارج بشه می مرد.

itembuild برا lvl1 که میری تو لاین غلط بوده. باید circle+3iron branches+tango
    powertrade
    armlet
    desolator
    اگه اینا رو بزنی تضمینی میبری

عجب نمیدونستم. ولی نوب زیره 5 دقیقه تابلو نمیکنه خودشو!!! وامیسن first میدن بعد fsat لیو میکنن

HLR چیه؟
    high level room
    توی europe هست.بالای lvl27 هست.noob ها و leaver های با یه بار تابلو کردن خودشون ban میشن.

ببین hero کاملا قویه.ولی چون ganker نیست ورش نمیدارن.اگه lvlت به 20 برسه و guinsoo هم داشته باشی و reflex هم داشته باشی میبرید 100%

سلام،
    اینجا کسی مپ 6.43b و 6.40 رو داره ؟
    از بچه هایی که ADSL دارن اگه براتون مقدورِِ ٍ 6.43b که مهم تره رو آپ کنین ممنون می شم.
    یه سوال: Battle.net با ADSL تو ایران چقدر لگ داره ؟؟

تو battle.net نری بهتره. بیشتریا noob هستن.ضمنا gg از اونجا lag ش کمتره

عزیز از تو سرچ همش پیدا میشه. من خواستم واست بذارم ولی الان سرعت نتم خفن افتاده

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه slardar به نظرم bracerت خوب نبود باید با چیزهای ابتداییتری مثل tango یا circlet شروع کنی.. bash نبندی بهتره چون هیرویی که Bashداره وقتی یکی دیگه ببندی کمتر از بقیه روش اثر داره... hyperstone خوبه اگه اول خوب پول در اوردی بخری اگر نه برو یهpower treadsببند بعد s&y هم خوبه desolator هم که فوق العاده هست vlad هم فراموش نشه.. اگه نخواستی orb بری حتما satanic برو

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_669's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ جا، دم در هفتم واستادم راه نمیدن

پيش فرض

کمتر pick میشه درسته به خاطر اینکه اولا خیلی چک خورش ملسه ثانیا هرکسی نمیتونه باهاش بازی کنه.. آدم باید با اعتماد به نفس بازی کنه و خیلی مواظب باشه و تازه باید سرعت دست خیلی خوبی هم داشته باشه و همچنین حافظه خوب که تو هر صحنه تصمیم بگیره چی کار کنه.. من خودم عاشقشم ولی درست نمیتونم باهاش بازی کنم حداکثر ار 4 تا magicش استفاده میتونم بکنم... ولی کلا فوق العادست...
    [/quote]ببین hero کاملا قویه.ولی چون ganker نیست ورش نمیدارن.اگه lvlت به 20 برسه و guinsoo هم داشته باشی و reflex هم داشته باشی میبرید 100%[/quote]
    درسته فقط reflex میخواد
    میدونی لعنتی 10تا lvl داره 6 هم تو lvl 2 میگیره تو این 10 تا هر چی که بخوای داره

در ضمن چک خورم نیست یعنی اگه به lvl 1 برسی نمیزاره

داره خودمونی میشه DoOIViD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Under The Sign Of The BLACK Mark

پيش فرض

@ The 69 Eyes : سرچ می کنم ولی همه ی لینکا خرابن. چون هاردم چند روز پیش سوخت همه ی Replay ها و Map ها پریدن.

آها؛ پس با gg می شه. حالا gg چی هست ؟؟
    تیم ما تو گیم نت تمرین می کنه ولی خواستم ببینم اگه نتش لگ نداره شبا از نتم بازی کنیم.
    Invoker نمی تونه Gank کنه ؟ جک می گی رفیق ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه The 69 eyes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

واسه slardar به نظرم bracerت خوب نبود باید با چیزهای ابتداییتری مثل tango یا circlet شروع کنی.. bash نبندی بهتره چون هیرویی که Bashداره وقتی یکی دیگه ببندی کمتر از بقیه روش اثر داره... hyperstone خوبه اگه اول خوب پول در اوردی بخری اگر نه برو یهpower treadsببند بعد s&y هم خوبه desolator هم که فوق العاده هست vlad هم فراموش نشه.. اگه نخواستی orb بری حتما satanic برو
    bash خود hero با bash اون item basher کاملا stack میشه. اون دو تا item bash هست که با هم stackش کمتر میشه.

@ The 69 Eyes : سرچ می کنم ولی همه ی لینکا خرابن. چون هاردم چند روز پیش سوخت همه ی Replay ها و Map ها پریدن.

آها؛ پس با gg می شه. حالا gg چی هست ؟؟
    تیم ما تو گیم نت تمرین می کنه ولی خواستم ببینم اگه نتش لگ نداره شبا از نتم بازی کنیم.
    Invoker نمی تونه Gank کنه ؟ جک می گی رفیق ؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بد نیست.
    شما میتونی Invoker رو با Hero هایی مثل crystal maiden,qop,potm,slayer,ghoul یا ... مقایسه کنی.ضمنا میتونی در نظر بگیری وقتی بخواد تو Line هر کدوم از این hero ها بره gank چه اتفاقی براش میفته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •