کاش باز میشد تغییر داد![]()
کاش باز میشد تغییر داد![]()
سلام دوستان.
این چندروزه کسی افت سرعت سرور خارجی داشته؟
برای من سرعت سرور داخلی همون ۱۰۰ مگابیت هستش ولی سرعت سرور خارجی شده نهایتا ۲۰ مگابیت.چه با وی پی ان چه بدون وی پی ان .
آیا محدودیت گذاشتن براش؟ اگه سرعت به این پایینی میخواستیم میرفتم همون adsl میگرفتم چه کاریه.
تلفن میزنم ۲۰۲۰ چرت و پرت میگن یک مشت بیسواد که جز اینکه بگن کابل و چک کن با کابل لن متصل شو یا dns بزنهیچی بلد نیستن.
اینم از بلایی که سر تانوما آوردن.الان دوباره تماس گرفتم میگن مثل اینکه محدود کردن. گفتم خوب کی دوباره درست میشه یارو میگه هر وقت آقا ظهور کرد. همه چیرو مسخره گرفتن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس تانوما 50mb پیش پرداخت.
Last edited by alirezabz; 26-08-2023 at 16:18.
همینکه تو این شرایط اینترنت داری خدا رو شکر کن . دنبال سرعتی؟ هرروز یه داستان داره پیاده میشه
- - - Updated - - -
همینکه تو این شرایط اینترنت داری خدا رو شکر کن . دنبال سرعتی؟ هرروز یه داستان داره پیاده میشه
الان دیگه فکر کنم اینترنت فیبر مخابرات فاتحش خونده شد تموم شد رفت فکر نکنم درست بشه و پهنای باند سرور خارجی من بزور به 10Mb میرسه.
حالا که تجهیزات و بسترش رو دارم میشه اپراتور تعویض کرد ؟ مثلا از شاتل اینترنت فیبر گرفت؟
سلام خدمت دوستان عزیزمیدونم این سوال رو ۵۰۰ نفر پرسیدن ولی خیلی گشتم پیدا نکردم تعداد صفحات زیاد بود و عمر من هم کوتاه
یه همچین باکسی جلوی خونه ما نصب شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گشتم تو اینترنت همچین نوع باکسی پیدا نکردم
به نظرتون میتونم فیبر بگیرم که برم مخابرات؟
با اینترنت adsl من Attenuation رو ۱ میگیرم(فکر کنم تو خود مخابرات زندگی میکنم)
دستگاه PCM هست باسه خط مسی معمولی
برای ftth نیست . . .
- - - Updated - - -
دستگاه PCM هست باسه خط مسی معمولی
برای ftth نیست . . .
امکانش هست vdsl بگیرم؟
PCM که وسط راه باشه adsl درست و حسابی و بدون نویز زیاد هم نمیشه گرفت .
چه برسه به vdsl.
- - - Updated - - -
PCM که وسط راه باشه adsl درست و حسابی و بدون نویز زیاد هم نمیشه گرفت .
چه برسه به vdsl.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (2 کاربر عضو شده و 11 مهمان)