تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 500 از 755 اولاول ... 400450490496497498499500501502503504510550600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,991 به 5,000 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

سلام
    کارتریج 121 رنگی من شارژش کردم و با سرنگ هواگیری کردم و تست روی دستمال هم کاملا اوکیه و هر سه رنگش خوب و قشنگ رنگ میدن. اما نمیدونم چرا وقتی سوار پرینتر میکنم رنگ زرد و آبی اصلا رنگ نمیده رو کاغذ ؟
    دوستان نمیدونن مشکلش چیه ؟
    تنظیمات پرینتر هم چک کردم اوکیه
    کسی نیست جواب بده ؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما وقتي روي دستمال تست ميكني روي دستمال فشار ميدي خب معلومه كه جوهر مي ترسه مياد بيرون!
    آروم فقط روي دستمال بكش ببين باز بيرون مياد يا نه.
    من حدسم اينه كه كارتريج شما جوهر توش خشك شده از چند صفحه قبل تا الان چند بار بهتون گفتم حيا كن ديگه اين كارتريج رو رها كن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان..
    من پرینتر p50 epson دارم...وقتی میخوام از تو فتو شاپ یا خود عکس رو (که از قبل برای سی دی طراحی شده ست) بزنم رو سی دی یه گوشه بالا میزنه یا پایین..
    بعد وقتی با نرم افزار خود سی دی اپسون که یه سری نمونه داره رو رو سی دی بزنم خیلی زیــــبا پاپ میکنه...ولی مشکل اینجاست که وقتی میخوام عکس مورد نظر رو بندازم تو این نرم افزار سی دی اپسون ارور میده که این فایل برای سی دی اپسون نیست!!!!!!!
    .... دم عیدی همه کارام رو لنگ گذاشته...
    راستی سال نو مبارک.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نام خدا
    سلام
    من یه پرینتر کنن(canon) مدل 4840 خریدم
    هنگام نصبش تو پرینت گرفتن با word و اسناد اینترنتی و پی دی اف مشکل داشت و فقط با استفاده از نرم افزار خودش عکس رو بدون مشکل پرینت میگرفت. اما نمی‌دونم چطوری شد که مشکلش حل شد.

الان جوهر‌هاش تموم شد و من مخزن قابل شارژ روش نصب کردم. بازم عکس رو با نرم افزار بدون مشکل پرینت می‌گیره. اما دوباره همون مشکل پرینت کردن سند word و صفحات اینترنتی و صفحات پی دی اف وجود داره

اگه ممکنه کمک کنید
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان شما خیلی استادید...خودم حلش کرم

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

به نام خدا
    سلام
    هنگام نصبش تو پرینت گرفتن با word و اسناد اینترنتی و پی دی اف مشکل داشت و فقط با استفاده از نرم افزار خودش عکس رو بدون مشکل پرینت میگرفت. اما نمی‌دونم چطوری شد که مشکلش حل شد.

الان جوهر‌هاش تموم شد و من مخزن قابل شارژ روش نصب کردم. بازم عکس رو با نرم افزار بدون مشکل پرینت می‌گیره. اما دوباره همون مشکل پرینت کردن سند word و صفحات اینترنتی و صفحات پی دی اف وجود داره

اگه ممکنه کمک کنید
    با تشکر
    تنظیمات کاغذ را از تنظیمات هنگام به پرینت و ... چک کنید و ست از دیفالت را روی 4840 بزارید.

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من یه HP D2460 دارم که از شارژ کردنش خسته شدم. چون هم به دلیل سه رنگ در یک کارتریج دردسرش زیاده و هم این که 5 ml بیشتر جا نمیگیره.
    تصمیم دارم یک ip3600 بگیرم که رنگ هاش جداست و 15 ml هم جا میگیره. شما توصیه ای دارید ؟ شارژش راحته ؟ هزینه های این پرینتر چطوریه ؟ ممنون

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

من یه HP D2460 دارم که از شارژ کردنش خسته شدم. چون هم به دلیل سه رنگ در یک کارتریج دردسرش زیاده و هم این که 5 ml بیشتر جا نمیگیره.
    تصمیم دارم یک ip3600 بگیرم که رنگ هاش جداست و 15 ml هم جا میگیره. شما توصیه ای دارید ؟ شارژش راحته ؟ هزینه های این پرینتر چطوریه ؟ ممنون
    ip 3600 کارتریج فابریکاش شارژ نمیشه و قیمت بالایی دارند دونه ای 25 تومن باید شده باشه.

میتوانید پمپ هم نصب کنید که من توصیه نمیکنم برای این مدل دستگاه ها.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

نوشته شده توسط rouhallah
    به نام خدا
    سلام

اگه ممکنه کمک کنید
    با تشکر
    دوست عزیز ویندوزتو عوض کن.ایراده ویندوزه

---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------

[/COLOR]
    دستگاه خوبیه.بخر.فقط مخزن و جوهر چینی روش ننداز.این جنسای چینی خیلی مزخرف هستند. تایوانی.اکراینی.کره ای

---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------

من یه چند کاره کانن (mp630) کهه الان میزنه هدی که رویدستگاه نصب هست مخصوص این مدل نیست (error 0051) . و دستگاه دیگه نه پرینتمیگیره و نه اسکن . به نظرتون ایراد از چیه ؟و اینکه ارزش تعمیر داره یا نه ؟
    خودت دارری میگی هد این دستگاه نیست
    هد سالم خودشو بنداز حله
    دستگاه خوبیه اگه بتونی هد خودشو به قیمت پیدا کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آیا در بین پرینترهای فوتواسمارت اچ پی پرینتری هست که دارای کارتریج های زرد و آبی و قرمز وآبی روشن وقرمز روشن و مشکی و فوتومشکی باشد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •