کسی نیست جواب بده ؟
کسی نیست جواب بده ؟
شما وقتي روي دستمال تست ميكني روي دستمال فشار ميدي خب معلومه كه جوهر مي ترسه مياد بيرون!
آروم فقط روي دستمال بكش ببين باز بيرون مياد يا نه.
من حدسم اينه كه كارتريج شما جوهر توش خشك شده از چند صفحه قبل تا الان چند بار بهتون گفتم حيا كن ديگه اين كارتريج رو رها كن![]()
سلام دوستان..
من پرینتر p50 epson دارم...وقتی میخوام از تو فتو شاپ یا خود عکس رو (که از قبل برای سی دی طراحی شده ست) بزنم رو سی دی یه گوشه بالا میزنه یا پایین..
بعد وقتی با نرم افزار خود سی دی اپسون که یه سری نمونه داره رو رو سی دی بزنم خیلی زیــــبا پاپ میکنه...ولی مشکل اینجاست که وقتی میخوام عکس مورد نظر رو بندازم تو این نرم افزار سی دی اپسون ارور میده که این فایل برای سی دی اپسون نیست!!!!!!!
.... دم عیدی همه کارام رو لنگ گذاشته...
راستی سال نو مبارک.
به نام خدا
سلام
من یه پرینتر کنن(canon) مدل 4840 خریدم
هنگام نصبش تو پرینت گرفتن با word و اسناد اینترنتی و پی دی اف مشکل داشت و فقط با استفاده از نرم افزار خودش عکس رو بدون مشکل پرینت میگرفت. اما نمیدونم چطوری شد که مشکلش حل شد.
الان جوهرهاش تموم شد و من مخزن قابل شارژ روش نصب کردم. بازم عکس رو با نرم افزار بدون مشکل پرینت میگیره. اما دوباره همون مشکل پرینت کردن سند word و صفحات اینترنتی و صفحات پی دی اف وجود داره
اگه ممکنه کمک کنید
با تشکر
دوستان شما خیلی استادید...خودم حلش کرم
تنظیمات کاغذ را از تنظیمات هنگام به پرینت و ... چک کنید و ست از دیفالت را روی 4840 بزارید.
من یه HP D2460 دارم که از شارژ کردنش خسته شدم. چون هم به دلیل سه رنگ در یک کارتریج دردسرش زیاده و هم این که 5 ml بیشتر جا نمیگیره.
تصمیم دارم یک ip3600 بگیرم که رنگ هاش جداست و 15 ml هم جا میگیره. شما توصیه ای دارید ؟ شارژش راحته ؟ هزینه های این پرینتر چطوریه ؟ ممنون
ip 3600 کارتریج فابریکاش شارژ نمیشه و قیمت بالایی دارند دونه ای 25 تومن باید شده باشه.
میتوانید پمپ هم نصب کنید که من توصیه نمیکنم برای این مدل دستگاه ها.
دوست عزیز ویندوزتو عوض کن.ایراده ویندوزه
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
[/COLOR]دستگاه خوبیه.بخر.فقط مخزن و جوهر چینی روش ننداز.این جنسای چینی خیلی مزخرف هستند. تایوانی.اکراینی.کره ای
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
خودت دارری میگی هد این دستگاه نیست
هد سالم خودشو بنداز حله
دستگاه خوبیه اگه بتونی هد خودشو به قیمت پیدا کنی
آیا در بین پرینترهای فوتواسمارت اچ پی پرینتری هست که دارای کارتریج های زرد و آبی و قرمز وآبی روشن وقرمز روشن و مشکی و فوتومشکی باشد؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)