فکر کنم اعتباری 5 و دائمی 8.5 باشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
فکر کنم اعتباری 5 و دائمی 8.5 باشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام دوستان
امروز اومدیم از اینترنت شبانه همراه آخر استفاده کنیم تنظیمات idm رو انجام دادم و تا ساعت 6:50 دانلود قطع کنه ساعت اولیه که با حداکثر 200 کیلو دانلود می کرد منم خوابیدم تا اینکه ساعت 6 بود از نرم افزار کذایی شون نگاه می کردم شارژم صفر نشده بود نه بسته اینترنت نشون می داد که چقدر مونده از 20 گیگ (همیشه که برا دانلود می ذاشتم حداکثر 12 گیگ دانلود می کرد) ولی امروز فهمیده بودن شارژ 10 هزار تومان دارم نه sms اومد که شما 20 گیگ دانلود کردید (الان از idm نگاه کردم حتی 20 گیگ هم دانلود نکردم) نه بین ساعت 2 تا 7 اینترنت همراه آخر قطع شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجا می تونم شکایت کنم؟؟
ممنون
Last edited by masoudyasar; 17-09-2016 at 09:55.
سیم کارت usim قیمتش 30 ت هستش.
سلام شما از 3g یا 4g استفاده می کنی ؟ سرعت دانت چنده (شبانه) ؟
مطمئن هستید؟؟؟
30 تومن خیلی زیاده ها
من همین الان سیمکارتم رو تعویض کردم 5 تومن بود
Last edited by ho3in2012; 17-09-2016 at 12:33.
به من از مخابرات چند بار زنگ زدن گفتن Usim که اینترنتشم 4g سی تومن میارن در خونه که من گفتم نخاستم الانم میگم نمیخام چون تو همین تاپیک شاکی زیاد دیدم.
اونا میخوان یه چیزی بره تو جیبشون.
خودتون با 5 تومن یه سیم کارت 4g بگیرید تازه 3 پانچ هست و 800 مگ اینترنت رایگان هم داره.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
عزیز من تو همین تاپیک شاکی زیاد دیدم و منصرف شدم ساپرتش بده و احتمالا گیگتم میخورن سامانه های تمدید و لغو هم بد کار می کنن شما 4g همراه اول داری ؟
من یک سیم اعتباری گرفتم فقط برای همین دانلود شبانه و به 3g وصل میشم.
دیشب مثلا 18 گیگ دانلود کردم.
سرعتش بعضی وقت ها کم میشد.
ولی اکثرا بالا بود.
به نظرم قیمت شبانش مناسب هست.
4g
رو سرچ میکنم پیدا میشه ولی هنوز سرویس نمیده تو محل ما شاید کمتر از 5 روز باشه تو سرچ lte دیده میشه.
احتمالا تا چند وقت دیگه بتونه سروبس بده.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)