تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 500 از 752 اولاول ... 400450490496497498499500501502503504510550600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,991 به 5,000 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه mos2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    همين نزديكيها

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم

میخوام یه لپتاپ بخرم تا حدود 1200 300 اما کیفیت خروجی صدا و البته اسپیکر خود دستگاه واسم مهمه
    که خروجی حدود کیفیت صدای یه ام پی تری پلیر خوب رو داشته باشه(بهتر از آیپاد)

هست چنین چیزی که میخوام؟

شاید بگید تو قسمت لپتاپ بپرسم اما فکر کنم اونجا انقدر آشنا نباشن با کیفیت صدا

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

احتمالآ EX600 که قیمتش 230 تومنه رو باید با اون فرمول 200 تومن زیر قیمت خرید ، 30 تومن می دادند و به خاطر همین دیدن ارزش نداره یه هدفون 30 تومنی بفروشن، سفارش نداند و یه پارت کامل EX1000 موجود کردند تا همه شوکه بشن مگه بده هدفون مفت موجود کردند چرا شما منتظرید حالا اگه گرون بود که 10 تا خریده بودید ولی این که نصف قیمته چرا بهانه میگیری
    اصلآ نمایندگی سونی دوست داره به هر قیمتی بفروشه چه اشکالی داره مال خودشه مگه اینجا حساب و کتاب داره مثلآ کسی چیزی بهشون نگفت چرا گرون می فروشید حالا یه بار هم خودشون دارن ارزون می فروشند ما شاکی . . .

ولی بین خودمون باشه با این قیمت 600 تومن یه حساب و کتاب ساده:
    وقتی هدفونی که 800 تومن قیمت برابر دلاریش هست با سود خودشون قیمت زدن 600 تومن چقدر سود روی این 600 تومنی گیرشون اومده؟
    حالا اگه این هدفون رو به این قیمت نمی داند مثلآ می گفتند %30 به اضافه دلاریش ، می شد بیش از یک میلیون
    پس اینا چه سودهایی می کنند ما بی خبریم یادمون نره که همچنان سایر نمایندگی ها دست کمی از این سودهای کذایی ندارند یا اینکه این یه مورد ، مورد داره یا برداشت ما از این ماجرا مورد داره؟!

ای کاش این ماجرا برای بقیه برندها و مدلها و همیشه تکرار بشه و اگه دستم خیره برم چهارتا هدفون گرون بخرم . . .

شما هم موفق باشید.
    والا تو قیمت خوب این Ex1000 که شکی نیست. ولی خب من اینقدر حرفه ای نیستم که همچین چیزی لازمم شه! خوب نبود برای کاربرایی توی سطح من (مثال) هم موجودی میداشتند؟

راستی.. به کمک دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صاحب Audio Technica CKS55i شدم جا داره یک بار دیگه از این دوست عزیز تشکر کنم خیلی زحمتشون شد و واقعا شرمنده کردن
    امشب که خیلی دیره برای تست کردن، ولی فردا شب صد در صد با مختصری توضیح در موردش میام

3. 7 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    رضای عزیز

مدل های CX300-II Precision و hje 350 panasonic رو واسه سبک جاز و یا راک چطور میبینی؟
    ..........................................
    اکثر سبک ها به جز dj گوش میکنم و سبک خاصی رو مد نطر ندارم ،تو این رنج قیمت مدل های بالا از برند سنهایزر چه مدلی رو انتخاب میکنی؟
    سلام به شما
    درمورد مدل پاناسونیک فقط می تونم بگم که هدفونهای این برند تقریبآ همیشه به نسبت قیمت عالی بودند ولی متاسفانه تا به حال هیچ مدلی از این برند رو به شخصه تست نکردم و نمی تونم نظر صحیح و دقیقی بدم چون با جنس صدای این برند آشنا نیستم و آخرین تجربه صوتیم با این برند مربوط به بیش از 10 سال پیش بوده و متاسفانه از اون موقع چیز زیادی یادم نمونده البته اون تجربه هم صرفآ هدفون جداگانه نبود بلکه هدفون همراه واکمن بود و تنها چیزی که ازش خوب خاطرم مونده اون موقع به نظرم با یک هدفون معمولی برابری میکرد البته منظورم دقیقآ با هدفون همراه واکمن گرون قیمتی بود هر چند که مدل واکمن هم خاطرم نیست
    سلام آقا رضا گل
    من میدونی چه را همه اون مدلها را نوشتم برای اینکه موجودی بازار ایران را نمیدونم ، گفتم شما حالا میبینی میگی خوب این چهار تا که تو ایران نیست حالا 3 تا که باقی میماند را مقایسه میکنم ، Audio Technia ATH-AD700s را زنگ زدم پیشگامان کیش نداشتن ، Sennheiser HD595 را زنگ زدم نامدارن نداشتن ، BeyerDynamic DT770 Pro امپدانس 80 پیدا نکردم ، BeyerDynamic DT 770 M امپدانس آن 80 اهم است تو بازار ایران هم است ولی قیمتش بالاس به قیمت 350 البته مال monitoring نمیدانم به درد من میخوره یا نه ؟؟؟؟؟ Denon و Ultrasone این مدلها که نوشتم بودم را نمیدانم توایران هست یا نه ؟؟؟

3 تا گزینه که فعلا موجوده
    Sennheiser HD 598-375‎
    AKG K142HD-205‎
    BeyerDynamic DT 770 M-350 (ماله monitoring ،نمیدانم برای کاربرد من مناسبه یا نه )

شما Sennheiser HD 238‎ پیشنهاد دادین که 125 تومان است ،و تو دسته پرتابل ها قرار میگیرد و بیشتر برای آیفون و آیپد پیشنهاد میشود ، آیا کیفیتش در حد full size ها هست؟؟ حالا تو رنج 120 تا 250 دیگه هدفونی بهتر نیست که برای film and game مناسب باشه یا نظرتون اینکه بیشتر از 120 ارزش نداره خرج کنم.

من میخواستم تا 250 هزینه کنم ، آیا به نظرتون می ارزه 375 بدم و Sennheiser HD 598 بگیرم ، اخه بعضی از این مدلها اختلافش با قیمت جهانی خیلی زیاده مثلا همین مدل تو آمازون 203 دلاراست ، در حالیکه بعضی از مدلها مثل Audio-Technica ATH-M50 ،اینجا 180 تومان تو آمازون 160 دلار و اختلاف خیلی کمه

ممنون میشم راهنماییم کنی
    سلام به شما
    عزیزم حق با شماست ولی به نظر بهتر نبود که خلاصه 3 مدل رو عنوان میکردید و اگه از اونها نتیجه ای گرفته نشد 3 تای دیگه مطمئن باشید هدفون چیزی نیست که یه شبه همه تموم کنن (:

بهترین کار اینه که هیچ وقت به خاطر قیمت هدفونی رو انتخاب یا رد نکنیم چون هستند هدفونهایی که بسیار ارزان قیمت ولی با صدای بسیار با ارزش تر از مدلهای حتی با دو یا چند برابر قیمت خودشون مثل Sony MDR-E10 خودمون و یا هستند هدفونهای بسیار گرون قیمتی مثل Ultrasone 10 که به شخصه تست کردم ولی به زور نصف قیمت هم ارزش نداره

770 به این قیمت 350 تومن اصلآ ارزش خرید نداره حتی اون 230 تومنی هم که قبلآ بود یک کمی سخت می شد طرفش رفت حالا که . . .
    بهتر نبود از اون چند تا نمایندگی که هر وقت ازشون قیمت گرفتم هر کدوم گفته ما اصلی هستیم ، قیمت می گرفتید
    به جای 142 مدل 240 رو جایگزین کنید هر چند خرید از AKG اینجا به صرفه نیست غیر از مدلهای مطرح 44 و 77 و 99 مثلآ تا آخرین باری که خاطرم هست 701 رو قیمت زده بودند 700 و خورده ای که من همش فکر میکردم این هدفون توی ایران یه چیز خاصه که این قیمتیه (:
    598 کمی گرون هست اما با ارزش ترین لیست شماست اما متاسفانه مناسب کاربرد شما نیست چون به آمپ نیاز داره

مهم این نیست که 238 قیمتش چقدره مهم اینه که کاربرد شما مشخصه و این هدفون مناسب کاربرد شماست البته این نظر شخصی هست و ممکنه شما اصلآ از این مدل خوشتون نیاد که بحثش جدا ولی اگه مشکل قیمت پایین و اینکه مناسب پرتابل بودنش هست می شه گفت اتفاقآ کاربرد شما ایجاب میکنه!
    چون سورس شما که کارت صدای آنبرد باشه توانایی چندان بیشتری از یک پلیر پرتابل نداره پس باید متناسب سورستون هدفون تهیه کنید مگر اینکه قصد ارتقاء در آینده نزدیک رو داشته باشید
    با ارزش ترین هدفون حال حاضر همین مدل M50 هست ولی کاربرد شما بنا به خواسته های خودتون یک هدفون باز هست نه بسته مگر نه مطمئنن این رو پیشنهاد داده بودم یا M30

Ultrasone نمایندگی ایرانش فعال نیست و کمی گرون قیمت طوری که به صرفه برای ما نیست و Denon که اصلآ موجود نیست حتی به سختی توی کشورهای نزدیک قابل تهیه اون هم سفارشی هست و

در آخر با توجه به این دو سه پست یک جمع بندی مجدد بفرمایید و در یک پست تمام آنچه نیاز دارید به عنوان خواسته و آنچه دارید به عنوان سخت افزار و سورس رو مطرح کنید تا اینکه تصمیم درستی گرفته بشه

در آخر آخر اونایی که جا انداختم معذرت می خام چون معمولآ ظهر و خسته انلاین میشم و آخر شب و باز هم خسته و قبل از خواب

سلام
    یه سوال دارم

میخوام یه لپتاپ بخرم تا حدود 1200 300 اما کیفیت خروجی صدا و البته اسپیکر خود دستگاه واسم مهمه
    که خروجی حدود کیفیت صدای یه ام پی تری پلیر خوب رو داشته باشه(بهتر از آیپاد)

هست چنین چیزی که میخوام؟

شاید بگید تو قسمت لپتاپ بپرسم اما فکر کنم اونجا انقدر آشنا نباشن با کیفیت صدا
    سلام به شما

به جای خرید یک لپ تاپ با کیفیت می تونید یک لپ تاپ کاملآ مناسب بودجه و کاربردتون تهیه کنید و برای بدست آوردن کیفیت بسیار بهتر از MP3 پلیر هم یک کارت صدای اکسترنال که معمولآ USB هستند تهیه کنید که قیمت چندان بالایی هم ندارند البته این رو هم اضافه کنیم که هیچ کارت صدای لپ تاپی و کامپیوتری به کیفیت یک کارت صدای جداگانه و تخصصی نیست چون درون لپ تاپ و PC معمولآ هزینه خیلی مهمه و نهایتآ برای صدا کمتر از 10 دلار هزینه می کنند نه بیشتر در حالیکه یک کارت صدای خوب بیش از 100 دلار قیمت داره حالا خودتون تفاوتش رو احساس کنید

حدود 5 مدل از بهترین های صدا وجود داره که با قیمت بسیار بالایی که دارند به هیچ عنوان راندمان کیفی خوبی ندارند یا با هدفون با کیفیت نیستند یا اسپیکر درست و حسابی ندارند یا هر دو

شما هم موفق باشید.

5. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

والا تو قیمت خوب این Ex1000 که شکی نیست. ولی خب من اینقدر حرفه ای نیستم که همچین چیزی لازمم شه! خوب نبود برای کاربرایی توی سطح من (مثال) هم موجودی میداشتند؟

راستی.. به کمک دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صاحب Audio Technica CKS55i شدم جا داره یک بار دیگه از این دوست عزیز تشکر کنم خیلی زحمتشون شد و واقعا شرمنده کردن
    امشب که خیلی دیره برای تست کردن، ولی فردا شب صد در صد با مختصری توضیح در موردش میام
    نه بابا خودتون رو زیاد اذیت نکنید هر کی دوست داشت می تونه به این قیمت مفتی که اینا دارند می فروشن خرید کنه به هر حال بعید میدونم مشکلی داشته باشه ولی این جزء موارد نادر هست که اتفاق افتاده بعید میدونم همین ایران رهجو EX600 یا امثالهم رو موجود کنه اون هم با قیمتی کمتر از نزدیک به دو برابر دلاری دیگه از این خبرا نیست همین یه باره شما چرا این دست اون دست میکنید من نمی دونم

البته ممکنه انبار سونی رو پیدا کردن و شبونه رفتن سروقتش . . . (:
    خوب آدمیزاده دیگه هزار فکر وخیال می کنه دیگه چون:
    1. جنس اصل
    2. فروشنده معتبر
    3. قیمت کف دنیا 800 تومن بدون هیچ هزینه ای
    4. سونی هم هست
    5. کیفیت صداش هم تایید می شه
    6. حالا قیمت گرونه بازار ما شده 590 تومن!!!!!!!!!!!

خوب اینه که از اون فکرا به سر آدم می زنه البته اینا رو من نگفتم چیز گفت اسمش چی بود یادم نیست اهان یادم اومد همینی بود که دارم براش پست میدم گفت (:

مبارکتون باشه نگفتید چطوری خرید کردید و چقدر و . . .
    حالا دیگه پشت پرده با هم خرید می کنید و به ما که رسید فردا پست میدین و الان دیر وقته با ا ا ا ا شه

شما هم موفق باشید.

7. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه good god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به شما
    درمورد مدل پاناسونیک فقط می تونم بگم که هدفونهای این برند تقریبآ همیشه به نسبت قیمت عالی بودند ولی متاسفانه تا به حال هیچ مدلی از این برند رو به شخصه تست نکردم و نمی تونم نظر صحیح و دقیقی بدم چون با جنس صدای این برند آشنا نیستم و آخرین تجربه صوتیم با این برند مربوط به بیش از 10 سال پیش بوده و متاسفانه از اون موقع چیز زیادی یادم نمونده البته اون تجربه هم صرفآ هدفون جداگانه نبود بلکه هدفون همراه واکمن بود و تنها چیزی که ازش خوب خاطرم مونده اون موقع به نظرم با یک هدفون معمولی برابری میکرد البته منظورم دقیقآ با هدفون همراه واکمن گرون قیمتی بود هر چند که مدل واکمن هم خاطرم نیست
    اوکی -یه مقدار تنبلی کرده بودم!!!تو سایت توضیح کاملی در مورد CX300 II داده بودی و الان متوجه جوابم شدم.

میخوام یه مقایسه ایی بین Klipsch IMAGE S4 و Sony MDR-EX500LP بهم بدی.میدونم که Klipsch IMAGE S4 رو نداشتی،میخوام بدونم های و مید MDR-EX500LP تو چه لولی هست.IMAGE S4 رو بچه ها تو سایت مید رو در حد و اندازه خوب نمره داده بودن که تقریبا میشه گفت مناسبه.کلا نعریف زیادی از این مدل سونی شده بود.امیدوارم با توجه به اطلاعاتی که از برند سونی داری،تجربه استفاده از این هدفون رو داشته باشی.و نظرت رو بهم بدی.

سبک هم بهتون گفتم که اکثر سبک ها رو به جز DJ گوش میکنم.

*.در مورد سول دومم،منتطر پیشنهاد سنهایزرت هم هستم.
    ممنونت.

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان عزیز اصل این هدفون تو تهران گیر میاد؟نظرتون در موردش چیه؟
    Shure SE215-K Live Sound Monitor, Black
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mos2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    همين نزديكيها

پيش فرض

سلام به شما

به جای خرید یک لپ تاپ با کیفیت می تونید یک لپ تاپ کاملآ مناسب بودجه و کاربردتون تهیه کنید و برای بدست آوردن کیفیت بسیار بهتر از MP3 پلیر هم یک کارت صدای اکسترنال که معمولآ USB هستند تهیه کنید که قیمت چندان بالایی هم ندارند البته این رو هم اضافه کنیم که هیچ کارت صدای لپ تاپی و کامپیوتری به کیفیت یک کارت صدای جداگانه و تخصصی نیست چون درون لپ تاپ و PC معمولآ هزینه خیلی مهمه و نهایتآ برای صدا کمتر از 10 دلار هزینه می کنند نه بیشتر در حالیکه یک کارت صدای خوب بیش از 100 دلار قیمت داره حالا خودتون تفاوتش رو احساس کنید

حدود 5 مدل از بهترین های صدا وجود داره که با قیمت بسیار بالایی که دارند به هیچ عنوان راندمان کیفی خوبی ندارند یا با هدفون با کیفیت نیستند یا اسپیکر درست و حسابی ندارند یا هر دو

شما هم موفق باشید.
    خیلی ممنون

اگر میشه مدلی که پیشنهاد میکنید با قیمت زیر 100 تومن معرفی کنید. (خیلی حرفه ای نیستم تو صدا و موسیقی)
    و اینکه اگر اسپیکر لپتاپ با کیفیت بالا (حجم صدا کمتر مهمه واسم) و قیمت زیر 100 هست معرفی کنید ممنون میشم

بازم شرمنده اینجا دارم میپرسم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

دوستان عزیز اصل این هدفون تو تهران گیر میاد؟نظرتون در موردش چیه؟
    سلام دوست عزیز . نه متاسفانه تو ایران گیر نمیاد ولی تو دوبی و ترکیه راحت گیر میاد .

دوست خوبمون FABIO MONTARI چند صفحه قبل یه ریویو ازش گذاشتن .
    به نسبت قیمتش عالیه و یکی از بهترین هدفونای زیر 100 دلار دنیاست .

آقا رضا هم تاییدش کردن .

12. 2 کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون

اگر میشه مدلی که پیشنهاد میکنید با قیمت زیر 100 تومن معرفی کنید. (خیلی حرفه ای نیستم تو صدا و موسیقی)
    و اینکه اگر اسپیکر لپتاپ با کیفیت بالا (حجم صدا کمتر مهمه واسم) و قیمت زیر 100 هست معرفی کنید ممنون میشم

بازم شرمنده اینجا دارم میپرسم
    با سلام به شما و همه دوستان گل اینجا
    ببخشید که من یه هو پریدم وسط .خیلی سخت میام نت
    به نظر من اگه میخوای از اسپیکر استفاده کنی بهترین مدل با توجه به بودجه شما کارت کریتیو مدل Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro است که نسبت به قیمت مشخصات خوبی داره
    کد:

فکر کنم 70-80 بشه پیدا کرد

اما اگه میخوای از هدفون استفاده کنی و کاری به امکانات ضبط حرفه ای نداری بهترین گزینه کارتی هست که خودم ازش استفاده میکنم. Sound Blaster Digital Music Premium HD واقعا عالیه.
    کد:
    من 125 خریدم الیته یه کم سخت گیر میاد.

اگه امکانات ضبط صدا برات مهمه از کارتهای M-Audio تهیه کن که اصلا ضرر نمیکنی ولی قیمت ها اگه اشتباه نکنم از 150 شروع میشه.
    این اگه اشتباه نکنم مدل fast track هست به قیمت 120$

این هم مدل fast track pro به قیمت 200$

کارتهای ایسوس هم خوبه ولی از موجودی بی خبر هستم.
    مثل مدل U1 به قیمت 100$

راه حل های حرفه ای تر و بهتری هم هست که طبعا هزینه بیشتری طلب میکنه.

در کل فکر کنم مدل اولی بیشتر نیازت رو رفع کنه و خوش قیمت تر هم هست.

14. 7 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اوکی -یه مقدار تنبلی کرده بودم!!!تو سایت توضیح کاملی در مورد CX300 II داده بودی و الان متوجه جوابم شدم.

میخوام یه مقایسه ایی بین Klipsch IMAGE S4 و Sony MDR-EX500LP بهم بدی.میدونم که Klipsch IMAGE S4 رو نداشتی،میخوام بدونم های و مید MDR-EX500LP تو چه لولی هست.IMAGE S4 رو بچه ها تو سایت مید رو در حد و اندازه خوب نمره داده بودن که تقریبا میشه گفت مناسبه.کلا نعریف زیادی از این مدل سونی شده بود.امیدوارم با توجه به اطلاعاتی که از برند سونی داری،تجربه استفاده از این هدفون رو داشته باشی.و نظرت رو بهم بدی.

سبک هم بهتون گفتم که اکثر سبک ها رو به جز DJ گوش میکنم.

*.در مورد سول دومم،منتطر پیشنهاد سنهایزرت هم هستم.
    ممنونت.
    مدل 500 در واقع ارتقاء یافته 300 البته با قیمت دو برابر و از نظر صوتس جنس صدای سونی رو داره که میشه بیس تقریبآ ضعیف و مید خوب و های معمولآ با THD و گاهی اوقات مید هارشی میشه که بستگی به مدل داره اما Klipsch که مثل بقیه محصولاتش صدای با بیس قوی و مید متعادل و خوب و های خوب در کل صدای این برند گرم هست که در مقابل ، سونی صداش سرد هست

مقایسه بین این دو مدل شماره 1 برای سونی و 2 برای Klipsch:
    ------------------------------------------------------------------------------
    بیس:
    1. خوب ولی نه به اندازه کافی قوی برای سبکهای نیازمند بیس قوی مثل الکترونیک
    2. خیلی قوی و مناسب برای سبکهای نیازمند بیس قوی ولی نه چندان مناسب برای سبکهای غیر

مید:
    1. کمی سرد ولی خوب با جزییات قابل شنیدن
    2. کمی گرم ولی خوب و با کمی جزییات قابل شنیدن

های:
    1. شفاف ولی کمی با THD و متمایل به تیزی
    2. نسبتآ شفاف و خوب

Soundstage:
    1. برای یک توگوشی در حد خوبی هست و حدود 40 سانتی متر
    2. برای یک تو گوشی در نسبتآ خوبی هست و حدود 30 سانتی متر

کیفیت ساخت از 100 نمره:
    1. 70
    2. 50

سبکهای مناسب و تخصصی:
    1. پاپ و راک و کلاسیک البته نه به طور کامل
    2. پاپ و الکترونیک و راک و متال

راحتی استفاده:
    1. نه چندان راحت و خیلی به کاربرد بستگی داره چون نصب عمودی داره
    2. راحت ولی مثل بیشتر این استایل برای ساعتهای طولانی مناسب نیست

کاربرد:
    1. توی خونه و نشته یا ایستاده بدون حرکت زیاد
    2. مناسب خونه و بیرون و نهایتآ با کمی حرکت و جابجایی

پلیر:
    1. هر پلیر پرتابل و مناسب تر از اون یک آمپ ساده
    2. هر پلیر پرتابل

دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه امیدوارم همین کافی باشه (هر دو رو دارم (: )

اکثر سبک ها به جز dj گوش میکنم و سبک خاصی رو مد نطر ندارم ،تو این رنج قیمت مدل های بالا از برند سنهایزر چه مدلی رو انتخاب میکنی؟
    اگه منظورتون با انتخاب من هست که چرا برای شما مهمه؟!
    به هر حال رنج قیمت رو عنوان نفرمودید اما فکر میکنم منظورتون بدون در نظر گرفتن قیمت بوده؟!
    احتمال زیاد به ترتیب اولویت در کیفیت:
    1. 800
    2. 650
    3. 598
    4. 595
    5. 280
    6. 238
    7. 448

شما هم موفق باشید.

16. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •