700مگ رو تو 16ساعت دانلود کردن چه لذتی داره![]()
700مگ رو تو 16ساعت دانلود کردن چه لذتی داره![]()
به انجمن های P30WORLD خوش امدید
چراغ ADSL خاموش میشه؟
![]()
کلا چشمک میزنه ...اصلا ثابت نیست !هر10 دقیقه خاموش میشه
![]()
بکشین کنار ایمان اومد
یه نامه نوشتم به رئیس اداره ی بوووووق ،در وصف الحال اینترنتم و دانلود فیلم Fast & Furious 6 که امیدوارم مغز مطلب رو بگیرین.
میخوام بدمش این سایتای خبری بزننش.کی میتونه اینکار رو بکنه.با حفظ نام خودم ها.مشکلی هم ندارم
=-=-=-=-=
آغا سلام!
این بنده ی سراپا تقصیرِ عُصیانگر قصد کردم فیلم بوووووق رو با حجم 900 مگ سابق و 900 مگــــــــــــــابـــــــ ــــــــــایـــــــــت این روزها دانلود کنم.
یادمه وقتی فیلم مذکور رو به همراه و یار و دوست خوب و همیشگیم "آی دی اِم" سپردم،دقایقی چند از خوابیدن مکسی میلیانوس و یارانش در غار مخوف کوه انجلس میگذشت(در این ایام ماه مبارک که اسلام از همه جای همه قلمبه زده بیرون و همه کتاب خون شدن و قرآن به دست،رجوع شود به داستان اصحاب کهف) و هنگامی که حضرات فوق الذکر از خواب برخاستند،دستیار عزیزم تازه نیمی از فیلم رو دانلودیده بود و هنگامی که مجدداً به دیار باقی شتافتند از نیم گذر کرد.الان که دارم این وصیت نامه رو مینگارم(!) خودم در بستر موت هستم(دیر از جانم) و دستیارم هم رو به نابودی گذاشته و نفس زنان در حال گرفتن درصد هفتادم!
امید دارم که نوادگان بنده موفق به دیدن این فیلم بشن همه عمر
آغا!
این بنده ی حقیر عمیقاً از شمایگان سپاسگذارم که به زور من رو به بهشت رهنمون کردین.ما رفتیم بهشت اما حیف که شما رو اونجا زیارت نخواهیم کرد.آخه توی اونجا محدودیت اینترنت و اینا نداریم که به شما نیاز باشه.اما انشاءلله برای برادران و خواهران خونه بغلی(جهنم) شما نیاز هستی.آخه هر چی نباشه شما تخصص عذاب دادن داری.اونجا بهتون خوش بگذره آغا!
یک بنده ی سراپا تقصیر نسبتاً شجاع که کاربر اینترنتم هست:
ایمان اسدی
رَحَمَ اللهُ مَن یَقرَأَ الفاتحهَ مَعَ الصلوات
Last edited by KING iMAN; 16-07-2013 at 17:39.
خطت نویز داره به احتمال زیاد.اینجا رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل نهایی چیه ؟؟ فقط لطف کن زیر دیپلم بگیو دداش که بنده دیپلم ردیم !! از این اصطلاحات جور باجورم سر در نمیارم !!!!![]()
دوست عزیز
یک وضعیتی از سیم کشی بدید
مقادیر مودم رو بزارید
والا چی میخوای ازش؟
برقکار بوده مگه؟من وضعیت رو میگم بت، سیم تلفن از در وارد میشه، میره تو کنتور برق، بعدش وصل میشه به سیم کشی تلفن خونه
طوری که خونه ی خودمون اول بود
![]()
سروش
سیم شاید زیادی طولانی یا قطع شده باشه دوباره وصل شده باشه
یا خیلی چیزهای دیگه
شما که خودت مهندسی![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)