خيلي خوشحال شدم از اين خبر خدا كنه از بازيهاي باشگاهي هم محروم بشه.
بله
خير
خيلي خوشحال شدم از اين خبر خدا كنه از بازيهاي باشگاهي هم محروم بشه.
سلام
نمدونم گزارش دوربین خبر ساز و درباره نیکبخت دیدین؟
تابلو نیکبخت داشت خالی میبست! میگفت شارژ مبایلم تموم شده، مبایل دیگه هم نداشتم که تماس بگیرم با مسئولای تیم!!! یعنی یک نفر دورو برش نبوده که مبایل داشته باشه!؟
اینا (امثال نیکبخت) فکر میکنن ملت یک موجودین یا خودشون و به اون موجود میزنن!!
حقشه کلن محرومش کنن، بره دنبال کارش تا دیگه از این کارا نکنه!
تو این مملکت باید اینجور رفتار کنی. اصلا قبول ندارم. آقا مگه زوره دوست نداره تو تیم ملی اونم تیم دایی بازی کنه. ای بابا چرا بیخود گیر میدید.
یعنی الان همه بازیکنا کارشون درسته فقط نیکبخت رو چسبیدید!!!!!!!!!!!!!
اصلا همش تقصیر این علی کریمیه این کارو مد کرد!پس فردا علی دایی مجبور میشه خودش به فوتبال برگرده!مربی-بازیکن-کاپیتان-سرپرست و ......البته دیگه نیکبخت رو همه میشناسن!بمب حاشیه!اگه می خواست نره روشهای بهتری هم بود!دوباره مصدوم میشد!من واقعا لذت میبرم تحصیلات عالی رو!یارو گفت میلون!!!!
کاملا مشخصه که دوپینگیه!
این لینک رو بخونید!
حضورش در ستاد مبارزه با دوپینگ دلیلی بر این مدعاست...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مست بودن نیکبخت در فرودگاه درست قبل از پرواز به قطر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و رفتن نیکبخت به ستاد ملی مبارزه با دوپینگ
واسه همینه که نیکبخت به محرومیتش اعتراضی ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا از شنیدن خبر محرومیتش کلی ذوق کرد...
متاسفانه رییس کمیته انضباطی بااعلام این حکم، قضیه رو واوونه جلوه داده و همه تقصیرها رو به گردن مربی تیم ملی انداخته...
عامه مردم با خوندن رای کمیته انضباطی به این نتیحه میرسن که سرپیچی از دستورعلی دایی دیکتاتور!باعث محرومیت نیکی جون شده
!! و ده میلیون تومان پول بی زبون نیکی تو جیب علی دایی میره... و اینا
![]()
Last edited by SONO; 19-11-2008 at 09:45.
افشين قطبي استعفا كرد
قطبي: ديگر برنميگردم؛ وعدهها عملي نشد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
افشين قطبي از سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس استعفا كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) قطبي كه از شرايط موجود در باشگاه پرسپوليس بسيار ناراحت و ناراضي بود شب گذشته استعفاي خود را تقديم باشگاه پرسپوليس كرد و راهي دبي شد.
قطبي عصر ديروز پس از پايان تمرينات اين تيم نشستي را با كادر فني برگزار كرد و مربيان اين تيم را در جريان تصميم خود قرار داد.
قطبي به خبرنگار ايسنا، گفت: هنگام بازگشتم به ايران مسوولان باشگاه پرسپوليس وعدههاي زيادي در خصوص فراهم كردن شرايط مناسب براي حضور در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا داده بودند اما بسياري از آنها فراهم نشده است و ما در حداقل شرايط كار ميكنيم.
قطبي گفت: ديگر برنميگردم، شايد براي پيگيري كارهايم يك بار ديگر به تهران بيايم.
خبر های تکمیلی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه تمامی مربی هایی که از خارج کشور میان ایران از اینجا در میرن
در هر صورت قطبی مربی با فرهنگ و با دانشی بود و کنار مربیان بزرگ کار کرده بود و پارسال هم پرسپلیس با اون همه حاشیه قهرمان لیگ کرده بود و خیلی راحت از دستش دادیم
مطمئن باشيد پارسال افشين تو قهرماني پرسپوليس فقط 30% نقش داشت كار اصلي رو كه محار حاشيه ها و مسائل باشه رو استيلي و كاشاني انجام دادن به نظر من رفتن كاشاني حيف شد نه قطبي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)