نمیدونم چش شده باز این نت لعنتی که حتی با پروKسی HTTPS هم هیچ سایتی رو باز نمیکنه ( در حالی که تا همین یه چند روز پیش باز میکرد )
کسی این مشکل رو داره ؟
نمیدونم چش شده باز این نت لعنتی که حتی با پروKسی HTTPS هم هیچ سایتی رو باز نمیکنه ( در حالی که تا همین یه چند روز پیش باز میکرد )
کسی این مشکل رو داره ؟
پورت های 443 , sstp رو دوباره زدن ناکار کردنالبته چند روزی میشه که اینجوریه!!!
ولی من هم راه فرار های خودمو دارم![]()
خوبه دیگه بیکار که تو کشور ما فت و فراوون ریخته / کارشون هم شده همین / میان این جوون های بیکار رو با چندر غاز پول خام میکنند که که هی بیان این رو قطع کنند و اون قطع کنند /
همچنان امیدم به اون روزیه که USA بیاد و حمله کنه به ایران و این ممکلت به گند کشیده مون رو لااقل پاک سازی کنه و از نو بسازند / توف این زندگی که هر روز باید نگران یکه چیز بود/
شرمنده دیگه نتونستم جلو خودم رو بگیرم . هر چی میخواد بشه بشه.
وااو نگو این حرفارو جیـــزه یه وقت می بینی میان حمله میکنند کلا خودتو پاک سازی میکنند بعدم یه بهانه میدی به اینا میگن پی سی ورد لانه ی جاسوسیه بعد همه رو از بیخ پاک سازی میکنند![]()
من بهشون زنگ زدم گفتم هيچ طرحي شبانه نداره
گفتم پس ايني كه تو صفحه سايت نوشتين كه ميگين مودم رايگان هم ميديد شبانه هم داره چي
گفت شنبه زنگ بزن الان معلوم نيس
كاري كه من كردم اين بود كه چون حجم زمانيم تموم شده بود
اول يه ماه زمانم رو شارژ كردم ديدم دانلود شبانه هنوز برام كار ميكنه
بعدش دوباره با توكل به خدا طرح طلايي شش ماهه اي رو كه داشتم دوباره از تو سايت تمديد كردم
و ديشب امتحان كردم ديدم دانلود شبانه دارم
فقط ديدين كه تموم دانلود شبانه ها رو صفر كردن و جز شب آخر ديگه ستون دانلود شبانه ديگه هيچي نداره
يا چون من تمديد كردم براي من اينجوريه خواهشا يه نفر جواب منو بده
الان طرح طلایی رو تمدید کنم شبانه داره یا نه ؟
بعثت چی ؟
آقایون مسئله واضحه دیگه
کسانی که قبلا اکانت شبانه داشتن الان شارژ بکنن می تونن دانلود رایگان شبانشون رو داشته باشن
این چرت و پرت هایی که می گن برای کسانی هست که تازه می خوان اکانت بخرند
خودشون هم فهمیدن که اگه دانلود رایگان شبانه نزارند نمی تونن این اکانت های مسخرشون رو بفروشن
امید خدا خفت نکنه این آمریکایی مردو زن حلیشون نمیشه یه وقت دیدی از خجالتت در اومدن بعد به .... افتادیا گفته باشم!!
خونه خوبه خونه مامانم امیده
خونه خوبه بوی مامانمو میده
دیگه رفتم! شنبه باید دانشگاه باشم. اگه از دستم ناراحت شدیدی حلالم کنید![]()
آقا به کجا شکایت کنیم؟؟؟ هشت گیگ از حجم منو خوردن یه آب هم روش . هر چی هم زنگ میزنم چرت و پرت میگن و امروز فردا میکنن
ساعت 12:45 جمعه سرعت ریده ! 20کیلو !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)