مالک اشتر رفتیم میشه ساک بزرگ برد یا نه؟ ساکمون در چه حدی باشه؟ تو کمد جا میشه؟ میشه ساکو گذاشت زیر تختی جایی یا نه؟
مالک اشتر رفتیم میشه ساک بزرگ برد یا نه؟ ساکمون در چه حدی باشه؟ تو کمد جا میشه؟ میشه ساکو گذاشت زیر تختی جایی یا نه؟
Last edited by a1457769; 04-10-2011 at 06:42.
برا منم همینطوریه، البته هنوز برگه سفیدمم رو خودم ندیدم، یکی از آشنا ها تو پلیس +10 پرینت گرفته، گفت اینو نوشته
من زنگ زدم قسمت نیرو نظام وظیفه، پرسیدم ، گفتند میشه چهاراه پاسداران - پادگان 06
Last edited by firedrake; 04-10-2011 at 10:09.
دوستان کسی راجع به 06 (پاسداران تهران) اطلاعات داره؟
چه جور جاییه؟
توی این پادگان همه لیسانسن یا مدرکای دیگه هم هست؟
یه مرد پیدا شه منو بصورت جامع راهنمایی کنه
تازه لیسانس گرفتم (مکانیک -جامدات) معدلم هم بالای 15 هست و فکر کنم هنوز چند ماهی فراغت از تحصیل دارم
میخوام امریه بگیرم برای هر جا که شد (کجا بهتره؟)
از کی باید اقدام کنم
اول دفترچه بگیرم بعد اقدام کنم برای امریه یا برعکسه؟
اگه امریه بگیرم بعدش میتونم به استخدام هم امید داشته باشم؟ حقوق هم میدن؟
سلام من اعزام 1 تیر امسال بودمدوستان کسی راجع به 06 (پاسداران تهران) اطلاعات داره؟
چه جور جاییه؟
توی این پادگان همه لیسانسن یا مدرکای دیگه هم هست؟
کلا فوق دیپلم به بالا میگیرند
پادگان سخت گیری هستند مثل 01 و 02 نمیتونید هر روز بیایید خونه
10 روز اول کلا اونجایید بدون مرخصی
بعدش فقط آخر هفته ها پنج شنبه ظهر تا جمعه ساعت 15 مرخصی دارید
جمعه عصر ورزش هست توی پادگان حدود 16.30
ماه اول خیلی سخت میگیرند
من 7 کیلو لاغر کردم اما کاریش نمیشه کرد ......
فقط حتما برای اینکه بتونید بعدش یه جای خوب بیوفتید پسپارید به آشناهاتون...
Last edited by shahinfarasystem; 04-10-2011 at 11:49.
سلام من 1/8 افتادم خاتمی یزد کسی نیست اونجا؟کسی میدونه چه جور جاییه؟
مرسی دوست عزیز فقط برگه سفید را گرفتی دقیق بگو چی نوشته
آخه ماله بعضی ها تو پرانتز پاسداران هم داره من گفتم شاید ما صبح که میریم میدون سپاه اونجا دوباره تقسیم شیم
احتمالش هم هست تهران نیوفتیم ولی کلا نزاجا هستیم دیگه حالا هر پادگانی که می شه
من از خود جواد الائمه هم پرسیدم گفت اگه ننوشته جواد الائمه یا پاسداران امکان داره صبح که میرید میدون سپاه معرفی کنن به پادگان های دیگه چون آموزشگاه نظامی به همه پادگانا می گند
منم اگه شهرستان بیوفتم همه برنامه هام خراب میشه
دوست عزیز یه چیزی را دقت کن که پایان تحصیل از تاریخی که آخرین نمره ی شما یه دانشگاه اعلام میشه می گن نه پایان ترم من خودم خرداد تموم کردم فراغت از تحصیلم 90/04/26 خورد
امریه هم اقدام کردم بهترین جا به نظرم سپاهه که یا یه آشنا خیلی گنده می خواد یا یه آشنا معمولی با سابقه بسیج
برای امریه هم باید برگ سبز داشته باشی پس باید مدارک را بفرستی از پلیس +10 و 1 هفته بعدش بری از همون پلیس +10 برگ سبزتو بگیری و واسه امریه اقدام کنی فقط از تاریخی که برگه سبزتو میدی واسه امریه تا تاریخ اعزامت 45 روز فرصت می خوای پس اگه تاریخ اعزامت نزدیک خورد سریع واسه تمدید اقدام کن
دیگه بقیشم نمی دونم بستگی به زرنگی خودت داره که بتونی اونجا جاگیر کنی خودتو یا نه![]()
سلام
منم تیر ماه امسال لیسانس گرفتم و 6/1 هم دفترچمو پست کردم که البته کارم اشتباه بود چون اول باید بری دنبال امریه بعد دفترچتو پست کنی به هر حال 6/14 هم جوابش اومد که تاریخ اعزامم خورده بود 8/1 ، بعد(با توجه به اینکه رشته من کشاورزیه) رفتم جهاد کشاورزی برای امریه که بهم گفتن دیر اقدام کردی و باید تاریخ اعزامتو بندازی عقب ما هم با هزار مکافات و دردسر این کارو کردیم (10/1)ولی باز تا رفتیم گفتن ظرفیت تکمیله(با اینکه پارتی داشتم)خلاصه با هزار بدبختی که شد توی یکی از شهرستان های اطراف تونستم امریه بگیرم.پس شما درحال حاضر تنها کاری که میکنی اینه که هرجایی که میتونی امریه بگیری(با توجه به رشتت) هر چه سریعتر بری ودرخواست بدی*تاکید میکنم هرچه سریعتر*
برای استخدام هم باید آشنا داشته باشی.حقوق هم که 100 درصد میدن منتهی چقدرشو نمیدونم
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
آقا کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها کمدها معمولا چه اندازه ای هستند میشه ساک رو مستقیم توش بزاریم؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)