من تو کف اسپید singed موندملامصب وقتی ult میزنه با Ghost همراه با بوت Boots of Swiftness ازینور مپ تا اونور مپو تو دو سوت میره
![]()
من تو کف اسپید singed موندملامصب وقتی ult میزنه با Ghost همراه با بوت Boots of Swiftness ازینور مپ تا اونور مپو تو دو سوت میره
![]()
برنامه ای چیزی سراق ندارید TTL پینگ رو عوض کنه ؟ ( مثل V /P/ N )
به نظر من از Pingzapper استفاده کن,من خودم برای بازی lol امتحان کردم پینگو تا 50,60 تا پایین میارهالبته مشکل الان که مربوط به پینگ نیست مشکل از 1 جا دیگست
![]()
من با pingzapper اصلا نمی تونم وارد بازی بشم کانکشن ارور میده (الکی هم رفتم اکانتشو خریدم)
shift?شما میتوانید با نگه داشتن دکمه ی SHIFTوزدن دکمه ی ابیلیتی مورد نظر خود و در جهت موس اسکیل شات های خود را پیاده کنید.
ain't nobody got time for that
تو کی بیلدینگ تنظیم کنید اسمارت کست رو دیفالت بذارید (همون qwer) اینجوری خیلی سریع تر عمل میکنید! اون گزینه که range اسکیل هم نشون میده(تو مور اپشن اگه اشتباه نکنم) فعال کنید بقیش حله![]()
Last edited by The Awesome One; 03-06-2013 at 17:57.
حالا الانو میگی قبلنا وقتی ult میزدی CC روش اثر نداشت.
به نظر من از Pingzapper استفاده کن,من خودم برای بازی lol امتحان کردم پینگو تا 50,60 تا پایین میارهالبته مشکل الان که مربوط به پینگ نیست مشکل از 1 جا دیگست
بعد
میگم ttl رو عوض کنه , من حرفی از پایین آوردن پینگ زدم ؟ عجب !
pingzapper برای LOL رایگان نمیشه استفاده کرد.
نه داداش تو رو خدا بیا پینگ زپر رایگان هم بگیر !
ttl ربطی به Vpn و ... نداره و پایین نمیاد داداش بعد ttl مربوط به isp هست باید isp عوض کنی من بدبخت که غیر مبین نت هیچی خط نمیده مخابرات هم که رفتم گفتن پورت ها پره خالی شد زنگ میزنیم بیای بگیری فعلا که 3 ماه گذشته و دریغ از یک تک زنگ حالا بعد خرداد ؛ 5 تیر اینا میرم شاید حضوری فرجی بشه![]()
نه داداش تو رو خدا بیا پینگ زپر رایگان هم بگیر !
ttl ربطی به Vpn و ... نداره و پایین نمیاد داداش بعد ttl مربوط به isp هست باید isp عوض کنی من بدبخت که غیر مبین نت هیچی خط نمیده مخابرات هم که رفتم گفتن پورت ها پره خالی شد زنگ میزنیم بیای بگیری فعلا که 3 ماه گذشته و دریغ از یک تک زنگ حالا بعد خرداد ؛ 5 تیر اینا میرم شاید حضوری فرجی بشه
ttl ربطی به VPN نداره ولی Vpn استفاده کنی مبینی که TTL تغییر میکنه ...
اگه مثل قدیم بشه از vpn استفاده کرد تا ttl تغییر کنه اون مشکل صفحه مشکی حل میشه ...
حالا من گفتم حالا که vpn ها از کار افتادن شاید برنامه دیگه ای هم باشه ...
نه همه چیز از کار افتاده فقط چند تا درستن که واسه لول میشن که باید پول بدی ماهی 5 تومن دوستم خریده بود الان 24 ساعته لول میزنه ولی سایتش رو یادم نیست وگرنه میدادم !
امکان نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)