همون پچ 0.5 رو بریزی کافیه
همون پچ 0.5 رو بریزی کافیه
نه مشکلی پیش نمیاد
هم پچ هست هم استادیوم اضافه میکنه اگه واسه استادیوم میخوای دانلودش کن وگرنه پچ های جدید زیاد اومدهPESEditcom_2011_Patch_04_-_Additional_Stadium_Package این پچ استادیوم اظافه میکنه یا همون پچ pesedi هست؟ 350 مگه ارزش دانلود داره؟ چندتا استادیوم اظافه میکنه؟
به این علت که کونامی بازیو به طور کامل لایسنس نکرده .با پچ میتونید نقلو انتقالات ارم باشگاهها و خیلی چیزای دیگه رو درست کنینسلام دوستان. من این بازی رو تازه خریدم و نصب کردم. از اونجایی که خیلی مبتدی هستم ، چندتا سوال داشتم. چرا هنوز بعضی از بازیکنها تیمشون رو عوض نکردن مثل زلاتان که هنوز توی بارسلون هست؟ آیا باید کاری انجام بدم؟ اگه میشه با لینک واسم توضیح بدید ممنون میشم
اینم چند تا از جدیدترین پچ ها توضیحات فارسی هم دارن
PesClub Superpatch v5.0 by leoarsalan
Pesgalaxy.tk Patch 2011 v1.21 Full [30.11.2010کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Only Soccer Patch 2011 v0.3.1 by Bergamo and Wecandoit
PES 2011 patch 0.5.2 by razib46کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Pro-Evo-Pes Patch 1.4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PESVN patch 2011 v 3.0.3 international versionکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم میخواید فقط نقلو انتقالات درست بشه این dlc رو دانلود کن و بریز در پوشه img بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by R O O T; 05-12-2010 at 13:51.
یکی بیاد آنلاین را تست کنیم
ببینیم این روشی که دوستمون گفت جواب میده
اگه جواب بده که عالی میشه
لیـنـک مستقـیم PESEDIT 2011 PATCH 1.0 :
کسی نیست جواب بده !!!
سلام.
من این پچ رو از لینک زیر دانلود کردم :
می خواستم ببینم پچ جدید تری هم برای این بازی اومده یا نه ؟ (که بازی رو کامل تر کنه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن پچ هایی که تو پست 4992 هست کل پچ هایی هست که تا به حال برای این بازی اومده ؟
اون پچهایی که تو پست 4992 هست جدیدترین پچهایی هست که اومده
دوستایی که PESEDIT 2011 PATCH 1.0 رو دانلود کردن پچ PES 2011 Gameplay Patch by Komu v1.08 روش جواب میده؟
یعنی اگه من یه بازی خام (هیچ پچی روش نصب نشده باشه) داشته باشم میتونم به ترتیب همشون رو روی بازیم نصب کنم ؟
لوگوی تیم ها.
اسم بازیکن ها (بازیکن قدیمیا و ...)
بوندس لیگا هم بیاد بد نیست.
اگه چیزی برای بهبود گیم پلی هم باشه خوبه.
ممنون.
Last edited by masoud93; 05-12-2010 at 23:44.
من پچ pesedit 1 رو دانلود کردم ونصب شد ولی وقتی بازی اجرا میکنم پیغام خطا میده که وقتی ok میزنم وارد بازی میشه ولی kitserver رو نمیشناسه؟ kitserver رو attach کردم .
پیغام خطا میگه this application has failed to start because d3dx9_43.dll was not found re-installing application my fix this problem
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)