تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 500 از 1298 اولاول ... 4004504904964974984995005015025035045105506001000 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,991 به 5,000 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

این مخابرات چی کار داره میکنه؟؟؟؟ همین الان رفتم تو قسمت رزرو دیدم یه گزینه دیگه به نام تست تجهیزات مخابراتی اضافه شده
    کسی میدونه قضیه این چیه ؟؟؟؟ تو سایت مخابرات هم رفتم چیزی دربارش ننوشته بود. تو سایت مخابرات تنها چیزی که میشه پیدا کرد پیام تبریک و سخنرانی و..... است.
    Last edited by mamad24; 25-03-2013 at 19:10.

2. 2 کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

پيش شماره منم 531 هستش
    ميگم شما طرح نوروزي رو اول از همون پنل ثبت نام كردي ديگه ؟ يا اول از همه جايي ؟
    برا مشكلم به نظرت بايد به مخابرات سرا ميدون برم يا همون نمايندگي 2030 تو خيابان زيارتي رو به رو شيرين چشمه ؟؟؟؟؟؟
    قسمت ثبت نام برا اونایی هست که اصلا تا حالا اینترنت مخابرات نداشتن
    حالا وقتی ثبت نام کردی باید برا درخواست یه سرویس بری قیمت رزرو از اونجا درخواست بدی
    اگرم قبلا یکی از طرح های مخابرات رو داشتی دیگه نیازی به ثبت نام نداری مستقیم برو رزرو و درخواست بده
    در هر صورت اگه گیر کردی برو همون روبروی شیرین چشمه فکر کنم بهتر باشه
    در ضمن وقتی درخواست دادی و اون طرح مورد نظرت توی پنلت اضافه شد باید به همون نمایندگی 2030 زنگ بزنی که برات فعال کنن(من تلفنی برام فعال کردن)

مثل اینکه دوستان , پست قبلی من نیمده ..
    من چجوری باید واسه این طرح شبانه ثبت نام کنم ؟ ( که 6 ماه و یک ساله داره که دوستمون گفتن فرقی بینش نیست و هر دوماه رویه قبض میاد .. )
    حضوری باید برم اونجا ؟
    -
    سوالی که داشتم
    اینترنت مخابرات -- میشه یا نه ؟
    نیازی نیست حضوری برید برید توی ادرس زیر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه قبلا یکی از طرح های مخابرات روی داشتید نیاز به ثبت نام نیست ولی اگه نداشتی برو قسمت ثبت نام و اون فرایند رو تکمیل کن
    بعدش (چه ثبت نام کردی چه قبلا داشتی) برا درخواست یکی از طرح های مخابرات باید بری قسمت رزرو مرحله به حرمله برو جلو تا تکمیل بشه درخواستت
    حالا اگه تو اون مراحل گیر کردی بگو بهت بگم چیکار کنی
    فقط تو قیمت رزرو اولش شماره ملی و شماره مشتری میخواد که اگه قبلش ثبت نام کردی شماره ملی که خودت تو ثبت نام وارد کردی شماره مشتری هم اخرین مرحله ثبت نام بهت میده
    اگرم مشتری قبلی اینترنت مخابرات بودی (قبلا یکی از طرح های مخابرات رو داشتی) وارد پنل بشید هم شماره ملی و هم مشاره مشتری کنار ساعت توی پنل هست
    بعد که شماره ملی و شماره مشتری رو وارد کردید توی مرحله بعد همه طرح ها ظاهر میشه یکیش رو انتخاب میکنی و بعد کنارش یه کارد میاد که باید تیک قوانین رو بزنی
    این فایل قرارداد هست
    این بود که میگفتم حتما بخونید دانلودش کنید بخونید
    بعد از این مرحله شماره تلفن و شماره توزیع رو وارد کنید(شماره توزیع روی قبض تلفن هست فقط تو قبض عین شماره ملی چند تا خط بین اعداد هست اینجا باید بدون خط وارد کنید)
    بعد امکان سنجی رو میزنی اگه مشکی نباشه یه منوی جدید که باید مدت سرویس رو اتخاب کنی وبعد دیگه تموم هست(البته اخرش دقیق یادم نیست)

فقط یه چیز کلی بگم من موقع طرح نوروزی شمارم تو لیست نبود و نمیشد ادامه داد خلاصه به قسمت های مختلف مخابرات زنگ زدم تا درست کردن و شمارم اضافه شد اگه کسی اینجوری بود پیگیری کنه احتمالا براش اضافه میکنن

4. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوباره تو یه پست جدید دارم مینویسم تا دوستان بهتر ببین
    اگه دید شمارتون تو لیست نیست (مخصوصا برا طرح های نوروزی) زنگ بزنید مخابرات منطق خودتون و یکم سمج بشید تا براتون اضافه کنن
    برا خود من هم نبود چند بار زنگ زدم تا درست شد
    جالبش این هست چون بهش گفته بود طرح 2 مگ میخوام فقط توی همون اضافه شده مثلا بعدش رفتم دیدم برا طرح های یک مگ و کمتر بازم شمارم نبود
    اگه دید طرح میگه فعلا نمیشه و از این حرفا زیر بار نرید چون اصلا ربطی نداره
    البته اگه تو هیچ طرحی شمارتون نیست (مثل طرح های زرین یا برنا یا مهارت) شاید اصلا منطقتون پشتیبانی نمیشه ولی اگه توی اون طرح های قدیمی که گفتم میشه باید طرح نوروزی هم بشه فقط پیگیر بشید

6. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adslali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

قسمت ثبت نام برا اونایی هست که اصلا تا حالا اینترنت مخابرات نداشتن
    حالا وقتی ثبت نام کردی باید برا درخواست یه سرویس بری قیمت رزرو از اونجا درخواست بدی
    اگرم قبلا یکی از طرح های مخابرات رو داشتی دیگه نیازی به ثبت نام نداری مستقیم برو رزرو و درخواست بده
    در هر صورت اگه گیر کردی برو همون روبروی شیرین چشمه فکر کنم بهتر باشه
    در ضمن وقتی درخواست دادی و اون طرح مورد نظرت توی پنلت اضافه شد باید به همون نمایندگی 2030 زنگ بزنی که برات فعال کنن(من تلفنی برام فعال کردن)

نیازی نیست حضوری برید برید توی ادرس زیر
    اگه قبلا یکی از طرح های مخابرات روی داشتید نیاز به ثبت نام نیست ولی اگه نداشتی برو قسمت ثبت نام و اون فرایند رو تکمیل کن
    بعدش (چه ثبت نام کردی چه قبلا داشتی) برا درخواست یکی از طرح های مخابرات باید بری قسمت رزرو مرحله به حرمله برو جلو تا تکمیل بشه درخواستت
    حالا اگه تو اون مراحل گیر کردی بگو بهت بگم چیکار کنی
    فقط تو قیمت رزرو اولش شماره ملی و شماره مشتری میخواد که اگه قبلش ثبت نام کردی شماره ملی که خودت تو ثبت نام وارد کردی شماره مشتری هم اخرین مرحله ثبت نام بهت میده
    اگرم مشتری قبلی اینترنت مخابرات بودی (قبلا یکی از طرح های مخابرات رو داشتی) وارد پنل بشید هم شماره ملی و هم مشاره مشتری کنار ساعت توی پنل هست
    بعد که شماره ملی و شماره مشتری رو وارد کردید توی مرحله بعد همه طرح ها ظاهر میشه یکیش رو انتخاب میکنی و بعد کنارش یه کارد میاد که باید تیک قوانین رو بزنی
    این فایل قرارداد هست
    این بود که میگفتم حتما بخونید دانلودش کنید بخونید
    بعد از این مرحله شماره تلفن و شماره توزیع رو وارد کنید(شماره توزیع روی قبض تلفن هست فقط تو قبض عین شماره ملی چند تا خط بین اعداد هست اینجا باید بدون خط وارد کنید)
    بعد امکان سنجی رو میزنی اگه مشکی نباشه یه منوی جدید که باید مدت سرویس رو اتخاب کنی وبعد دیگه تموم هست(البته اخرش دقیق یادم نیست)

فقط یه چیز کلی بگم من موقع طرح نوروزی شمارم تو لیست نبود و نمیشد ادامه داد خلاصه به قسمت های مختلف مخابرات زنگ زدم تا درست کردن و شمارم اضافه شد اگه کسی اینجوری بود پیگیری کنه احتمالا براش اضافه میکنن
    ممنون داداش . آره من الان 3 ساله طرح زرين دارم ; اشتباهي گفتم منظورم همون قسمت رزو بود كه برا من وقتي طرح نووروزي رو انتخاب ميكنم ميگه شمارت تو طرح مورد نظر نيستش ... البته من خيلي وقت پيش ميخواستم در مورد همين طرح برنا و مهارت سوال كنم رفتم همون رو به روي شيرين چشمه درست جواب بهم نداد گفت بايد بري مخابرات ; ديگه بي خيالش شدم
    داداش با عرض معذرت ي سوال ديگه داشتم اينم كه شما طرح چند ماهه نوروزي رو برداشتي ؟ قيمتش چجوري ؟ و هنوز همون طرح زرين كه اول داشتي تو پنلت هست ؟ منظورم اينه اگه همين طرح نوروزي ت تموم شد ميتوني اون موقع از همون طرح زرين قبلي استفاده كني ؟؟؟

8. این کاربر از adslali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوباره تو یه پست جدید دارم مینویسم تا دوستان بهتر ببین
    اگه دید شمارتون تو لیست نیست (مخصوصا برا طرح های نوروزی) زنگ بزنید مخابرات منطق خودتون و یکم سمج بشید تا براتون اضافه کنن
    برا خود من هم نبود چند بار زنگ زدم تا درست شد
    جالبش این هست چون بهش گفته بود طرح 2 مگ میخوام فقط توی همون اضافه شده مثلا بعدش رفتم دیدم برا طرح های یک مگ و کمتر بازم شمارم نبود
    اگه دید طرح میگه فعلا نمیشه و از این حرفا زیر بار نرید چون اصلا ربطی نداره
    البته اگه تو هیچ طرحی شمارتون نیست (مثل طرح های زرین یا برنا یا مهارت) شاید اصلا منطقتون پشتیبانی نمیشه ولی اگه توی اون طرح های قدیمی که گفتم میشه باید طرح نوروزی هم بشه فقط پیگیر بشید
    چه قد این مخابرات خر تو خره
    میترسم زنگ بزنم سمج بشم یهو بردارن این طرح برنامم غیر فعال کنن

10. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شماره که گفتم باید پیگیری کنی تا اضافه کنن
    من طرح 2 مگ با 2 گیگ ترافیک رو برداشتم که بدون ارزش افزوده 17500 هست ولی با این 6 درصد ارزش افزوده میشه 18550 تومن
    من طرح یکساله رو برداشتم و اینکه یا باید یکساله یا شش ماه برداری اصلا ماهانه نداره
    پیشنهاد من البته اگه میخوای دو مگ برداری ترافیک 4 گیگ هست 2 گیگ کم هست ضمن اینکه 4 گیگش فقط 4 تومن گرونتر هست که خیلی به صرفه تر هست ولی بعدش 8 گیگ خیلی گرون میشه و فکر هم نکنم نیازی به 8 گیگ بشه
    اره طرح زرین هم تو پنل میمونه من الان هر وقت ترافیک کم میارم سویئچ میشم رو زرین در هر صورت زرین رو از دست نمیدیو میتونی از هر کدوم خواستی استفاده کنی
    قبلا اون نمایندگی فقط برا طرح زرین بود ولی الان ظاهرا برا همه طرح ها جواب میدن

12. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چه قد این مخابرات خر تو خره
    میترسم زنگ بزنم سمج بشم یهو بردارن این طرح برنامم غیر فعال کنن
    بعید میدونم اینجوری بشه ولی خود من برا سرعت میخوام سمج بشم که بره رو همون 256 میترسم همه چیز رو بزنن داغون کنن و فعلا هیچی نگفتم ولی یه مدت استفاده کنم و لینک دانلود هام ته بکشه پیگیر میشم اگه درست شد که بهتر اگرم بدتر شد حداقل یه مدتی صفا کردیم
    به نظر من مورد شما برا سمج شدن با من فرق میکنه و سمج شو شمارت رو اضافه کنن

الان رفتم این تست رو ببینم چی هست دیدم همون مشکل شماره رو داره و میگه شمارت درست نیست
    قول میدم به هر کی هم زنگ بزنی نمیدون این طرح چی هست
    ضمنا چک کردم طرح های نامحدود هم تو لیست نیست و حذف شده
    قبلا که من میخواستم درخواست بدم نامحدود ها بود ولی طرح های بدون ترافیک نبود الان برعکس شده
    کسی فهمید این طرح تست چیه به ما هم خبر بده

14. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شماره که گفتم باید پیگیری کنی تا اضافه کنن
    من طرح 2 مگ با 2 گیگ ترافیک رو برداشتم که بدون ارزش افزوده 17500 هست ولی با این 6 درصد ارزش افزوده میشه 18550 تومن
    من طرح یکساله رو برداشتم و اینکه یا باید یکساله یا شش ماه برداری اصلا ماهانه نداره
    پیشنهاد من البته اگه میخوای دو مگ برداری ترافیک 4 گیگ هست 2 گیگ کم هست ضمن اینکه 4 گیگش فقط 4 تومن گرونتر هست که خیلی به صرفه تر هست ولی بعدش 8 گیگ خیلی گرون میشه و فکر هم نکنم نیازی به 8 گیگ بشه
    اره طرح زرین هم تو پنل میمونه من الان هر وقت ترافیک کم میارم سویئچ میشم رو زرین در هر صورت زرین رو از دست نمیدیو میتونی از هر کدوم خواستی استفاده کنی
    قبلا اون نمایندگی فقط برا طرح زرین بود ولی الان ظاهرا برا همه طرح ها جواب میدن
    برا طرح 2 مگ نيازي به مدركي يا كارت دانشجويي چيزي نبود ؟؟؟ يا سرعت 2 مگ برا مصرف خانگي هم ميدند ؟؟؟
    نمايندگي 2030 منظورت همون رو به رو شيرين چشمه ست يا اون شماره كه پشتيبانيش تو اصفهانه ؟؟؟ بعد از اينكه طرح نوروزي ت تو پنلت اومد زنگ به كدومش زدي ؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نه دیگه وقتی میگم از پنل درخواست دادم اضافه شد مدرک چی بخوان اصلا کاری به این حرفا ندارن
    اره همون روبروی شیرین چشمه رو میگم و منم به همون زنگ زدم فعال کردن

17. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نه دیگه وقتی میگم از پنل درخواست دادم اضافه شد مدرک چی بخوان اصلا کاری به این حرفا ندارن
    اره همون روبروی شیرین چشمه رو میگم و منم به همون زنگ زدم فعال کردن
    ممنون. ........راستي براي اينكه طرح نوروزي رو تو پنلت اضافه كنند هم زنگ به شركت روبه روي شيرين چشمه زدي يا زنگ به 2030 اصفهان ؟؟؟
    بدش من شماره نمايدگي روبه روي شيرين چشمه رو ندارم ! ميشه بگيد ؟؟
    اينقدر شيرين چشمه گفتم فكر كنم فروشش از فردا دو برابر بشه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •