چرا عزیز جان.شما شاید زیاد فروم نمیای یا زیاد وارد نیستی ولی اگر کمی اطلاع داشته باشی باید بدونی در فروم ها به شدت تبلیغ میشه برای هر برندی شرکتی و...چون فروم یک جای عمومی است و بهترین جا برای تبلیغ و خیلی ها به خاطر همین موضوعات توسط مدیریت بن شدن.
یعنی چی توضیح بدم چیه.شما پستای قبلیو بخون مزایاشو نسبت به وایمکس نوشتم.
تنها مزیت وایمکس در جا به جاییشه که البته اونم باید ثابت باشی.
.gif)
واقعا اینجور فکر میکنین؟پس کشورهای اروپایی هم زیر ساخته درست حسابی ندارن که وایرلس دارن.
پسر خوب تکنولوژیهاش جدید بوجود میاد و کمکم همه گیر میشه مثل وایمکس مثل ای دی اس ال وایرلسو...
سرعتو پینگ مستقیما بر میگرده به isp همونطور که برای داتک مثلا 200 برای شاتل 350 از یک سرور.
چرا هست ولی شما فکر کردین قیمت یک مودم وایمکس چنده 80 تومن.شما میدونی ایرانسل تو سرویسهای نامحدود سرعتو میاره پایین و نوسان ایجاد میکنه تا کاربرا زیاد دانلود نکنن.شما میدونی قیمت هر گیگ ایرانسل تقریبا 2 برابر adsl میباشد.شما میدونی ایرانسل شبانه رایگان نداره.
بله همیشه اینجوره و شرکتها حداقل سعرتو دو برابر میدن مثلا برای 128 حداقل 25 میدن البته شرکتهای معروف به دلیل رقابت.ولی ایرانسل چون دقیبی نداره(چون وایمکس یک تکنولوژی نو ظهو در ایران است)واسش کیفیت و قیمت مهم نیست.قفقط در حدی باشه که از مبین نت سر باشه براش کافیه.
توی نامحدود ای دی اس ال فرق زیاده عزیز.چرا راهه دور بریم یکی از دوستان من قبلا از مخابرات اکانت داشت 128 با سرعت 14 دانلود پینگ هم همیشه حولو حوش 300 ولی الان من تو همون منطقه مخابراتی رفیقم هستم وایمکس دارم سرعته دانلودم بهریتن حالت 11 است و پینگم بالای 400.تا حالا هم 10 تا تست گزاشتم.
اولا بسیار بعیده تا چند ساله دیگه قابلیت حرکت داشته باشه دوما اگر هم داشته باشه باز هم میشه همون حرفه اول من که تنها مزیتش جا به جاییش است.
من فکر میکنم بحث داری شخصی میشه و دوستان به جای مدرک و حرف مستند دارن کل کل میکنن.
اگر اینجوری باشه ارزشه وقت گزاشتن نداره.
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
من نگفتم شما کارمند ایرانسل هستی فقط گفتم مشکوکی(هر کی پستای شمارو بخونه کاملا متوجه میشه)
در ضمن این حرفه من اصلا توهین نیست.
در مورد اخطار هم اگر پستتو گزارش میکرم یدونه یک امتیازی میگرفتی ولی تو مرامه ما این حرفا نیست.