تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 500 از 1291 اولاول ... 4004504904964974984995005015025035045105506001000 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,991 به 5,000 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

درود بر شما.من شمارو یک فرد منطقی میدنم.
    اگر معیار شما مودم هست باید عرض کنم یک مودم خوب ای دی اس ال که وایرلس هم داشته باشه رو باید حدود 60 تومن بالاش پول داد که من مودم ایرانسل رو توی یکی از اعیاد خریدم 40 تومن !!!
    2-من عرض نکردم که تفاوتی نداره بلکه گفتم اختلافش ناچیزه ...

بله اگر این اعیاد نبود امرن کسی میرفت سراغ وایمکس چون 80 تومن برای مودم زیاده.
    یک مدمه 4پورت ای دی اس ال 36 تومنه.
    3- بله در مورد ترافیک اضافه درسته حرفتون و ای دی اس ال ارزون تره ولی این رو فراموش نکنید که ایرانسل روی اشتراکش چهار گیگ ترافیک می ده که من در ای دی اس ال دو گیگ داشتم با همین قیمت تقریبا و البته اختلاف کیفیت فاحش! - تازه مبین نت که شبانه رایگان هم داره. البته من به کسی مبین رو توصیه نمی کنم

دقیقا منظورتون کدوم تعرفست؟قبلا چه شرگتی با چه تعرفه ای داشتین؟
    4-این نکته رو هم فراموش نکنید که قابلیت جابجایی وایمکس بسیار بسیار به درد بخوره و بارها به کار من یکی که اومده. تازه تکنولوژی وایمکس از ای دی اس ال جدیدتره و این مسخره بازی های رانژه شدن خط و سیم تلفن و این ها رو هم نداره.

بله عزیز جان من هم گفتم کسی که جا به جا میشه و لپ تاپ داره چاره ای جز وایمکس نداره.
    در مورد تکنولوژی جدیدتر منظورتون چیه کامل بگین.
    5-اصلا ثبات سرعت ندارههههه؟!!!!! ... اتفاقا وایمکس به ثبات سرعت و واقعی بودن سرعتاش معروفه. تازه الحمدلله که من تا الان موقع رعد و برق و طوفان و سیل و اینا ... ... هیچ مشکلی نداشتم و عالیه ..
    همین چند روز پیش تو هین تاپیک دوستان از افت سرعت و تغییراتش ناراضی بودن.حتما اون موقه شما انلاین نبودی.ولی در این مورد حق با شماست زیاد روی افت سرعتش نمیشه حساب کرد.

2. این کاربر از EXXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

11

130 تومن بدی فحش بدی بهتر اینه که 210 تومن بدی بازم فحش بدی !!
    دقیقا نکته ش همینه،
    اینترنت توی این مملکت هیچ وقت درست نمی شه (بچه های بالا و این حرف ها )
    هر چی بگیری، مطمئن باش فحش رو می دی

4. این کاربر از patal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز من تا اون جا که یادمه شما از موقعی که در این بخش شر.ع به فعالیت کردین فقط طرفه ایرانسلو گرفتین و هر کی به ایرانسل توهین کرد باهاش برخورد کردین که به ایرانسل بدو بیرا نگو این طرفداریئ شما منو یاده کارمندان شرکت ایرانسل میندازه که وظیفشون تبلیغ است و در فرومهای دیگه دستشون رو شده مثل پرشین تولز ولی اینجا هنوز مشخص نیست هر چند کم کم داره معلوم میشه.

تنها تنها و تنها مزیت وایمکس همینه و بس.شما از پینگه ایرانسل خبر داری؟واسه 700 بود.سرته دانلودم 8 تو صفحه های قبل هم دوستان تست گزاشتن.
    یک سوال دارم شما میری خونه اقوام به جای دیدو بازدید میری میشینی پای اینترنت؟واقعا جالبه.

عزیزم ای دی اس ال هم امکان خرید انلاینو داره.

مگه شهر حرته که قطعش کنه تازه اگر هم بکنه تمام سرویسها قطع میشه اعم از وایمکس و وایرلس و هیچ استثنایی نداره این دیگه کاملا واضحه.
    اص
    همین دیگه تنها مزیتش همینه خودت هم 10 بار اشاره کردی.
    یادم باشه از این به بعد رفتم خونه فامیلا لپتاپو با مودمو ببرم بشینم پای نت
    واسم خیلی جالبه شما داری adsl با اون همه امکانات(سرعت بیشتر مثلا خطه 128 شمارو رو 1مگ بستن و این یعنی پوله 128 میدی و 120 کیلوبایت سرعت داری.پینگ پایین.ثبات سرعت.قیمت ارزانتر.مشله انتن دهی نداره.شبانه رایگان و....)با وایمکس که تنها قابلیتش فقط استفاده در بیرونه مقایسه میکنی تازه اون استفاده هم فقط در حالت ثابته یعنی تو ماشین باشی و در حال حرکت قطع میشه.

در کل به دوستانم پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنن با خوندن پستهای برخی افراد که وظیفه تبلیغ و... دارن زود تصمیم نگیرن.

آقای محترم شما کارمند شرکت های ای دی اس الی که از واینمس تعریف میکنی من هیچ کاره هستم من یک دانشجو هستم نه کارمند ایرانسل آخه کسی حرغ الکی میزنه آمپر من میره بالا میخوای کارت دانجو ایمم واست آپلود کنم باور کنی الکی کسی رو خراب نکن و حرف الکی نزن چون مسخرت میکنن
    من افت سرعت ندارم به نظر من وایمکسه من به اندازه نصف عمرت ای دی اس ال داشتم پس به من نگو این حرفارو
    خونه اقوام میری چیکار میکنی سونی بازی میکنی یا خرس وسطی بالاخره حوصلت سر نمیره شما یا با پیر مردهای فامیلتون میشینی از قدیما میگی بالاخره یه وقتایی لازمه آدم همراهش اینترنت باشه
    واقعا متاسفم برای شخصی مثل شما که وایمکسو با ای دی اس ال مقایسه میکنه من ای دی اس ال داشتم یه روز پورتش روشن نمیشد یه روز چزاغ ای دی اس ال فطع میشد و مشکلات دیگه در حین راه فقط افت سرعت داره نه قطهس اطلاعات نداری بحث نکن

دوست عزیز الکی حرف مفت نزن که من تبلیغات میکنم تو از کجا میدونی که به افراد تحمت میزنی که تبلیغ کننده هستن تو برو اطلاعاتتو کامل کن و بعد بیا اینجا به افراد توهین کن تو اصلا وایمکس داری حرف مفت میزنی خودت مستول کدوم شرکت ای دی اس ال هستی ؟ دوستان همیشه به حرف های کسانی توجه کنید که تجربه کار با وایمکس رو دارن

6. این کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا کی این مودم رو میاره پس؟
    چرا میگین اون مودم بهتره
    یعنی تا کی باید صبر کنم
    فکر کنم تا جشنواره پاییز مودم دوباره موجود کنه
    اون یکی مدل WiFi ضعیفی داره و حجمش زیاده. همچنین قابلیت اتصال به آنتن خارجی هم نداره.

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقای محترم شما کارمند شرکت های ای دی اس الی که از واینمس تعریف میکنی من هیچ کاره هستم من یک دانشجو هستم نه کارمند ایرانسل آخه کسی حرغ الکی میزنه آمپر من میره بالا میخوای کارت دانجو ایمم واست آپلود کنم باور کنی الکی کسی رو خراب نکن و حرف الکی نزن چون مسخرت میکنن
    عزیز دل شما یک پستی از من نشون بده که من طرفداری شرکتیو کردم.
    بر عکسه شما که تو هر کدوم از پستاتون دارین سنگه ایرانسلو به سینه میزنین.دیگه ما که میفهمیم این چیزارو.
    در ضمن منظوره من دقیقا شخصه شما نبودی.خیلی دیگه هم هستن.
    من افت سرعت ندارم به نظر من وایمکسه من به اندازه نصف عمرت ای دی اس ال داشتم پس به من نگو این حرفارو
    شما میدونی بنده چند سالمو که میگی نصفه عمر من وایمکس داری.
    خونه اقوام میری چیکار میکنی سونی بازی میکنی یا خرس وسطی بالاخره حوصلت سر نمیره شما یا با پیر مردهای فامیلتون میشینی از قدیما میگی بالاخره یه وقتایی لازمه آدم همراهش اینترنت باشه
    نه میرم به اینترنت وصل بشمعزیزم این حرفا قدیمی شده.به زور هم که شده میخوای بگی از ای دی اس ال بهتره.ولی خودت هم میدونی این طور نیست ولی چون قبلا گفتی خوبه نمخیوای زیره حرفت بزنی.
    واقعا متاسفم برای شخصی مثل شما که وایمکسو با ای دی اس ال مقایسه میکنه من ای دی اس ال داشتم یه روز پورتش روشن نمیشد یه روز چزاغ ای دی اس ال فطع میشد و مشکلات دیگه در حین راه فقط افت سرعت داره نه قطهس اطلاعات نداری بحث نکن
    من نمیدونم چرا این مشکلاتو فقط شما داشتی تو سطح جهان
    پورتش روشن نمیشد یعنی چی چراغ روشن نمیشد چیه این دلایل بچه گانه چیه.
    دوست عزیز الکی حرف مفت نزن که من تبلیغات میکنم تو از کجا میدونی که به افراد تحمت میزنی که تبلیغ کننده هستن تو برو اطلاعاتتو کامل کن و بعد بیا اینجا به افراد توهین کن تو اصلا وایمکس داری حرف مفت میزنی خودت مستول کدوم شرکت ای دی اس ال هستی ؟ دوستان همیشه به حرف های کسانی توجه کنید که تجربه کار با وایمکس رو دارن
    عزیزم من کی توهین کردم شما پستشو برام لینک کنین.
    در ضمن این شما هستی داری توهین میکنی.
    بهتره با این حرفا و توهینها بحثو به بیراهه نکشونی چون ممکنه اخطار بگیرین.

9. 3 کاربر از EXXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dvlsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عزیز دل زیاد تند نرو ... اینجا کسی از جایی تبلیغ نمی کنه . اون adsl با اون همه امکانات رو میتونی توضیح بدی چیه . اگر ایران زیرساخت های مخابراتی درست حسابی داشت که نمی رفتند دنبال اینترنت بی سیم .
    بعدش هم شما نمی دونی چرا روی خط 128 یک مگ می بندند ؟!! وایمکس که از مریخ اینترنت نمی گیره از همون جایی که adsl میگیره اونم میگیره . پس سرعت و پینگ فرقی نداره .
    دوستمون میگه 210 هزار تومن برای 2 مگ اونوقت شما میگی تفاوت قیمتی ندارند یعنی 80 هزار تومن تفاوتی نیست ؟!!!
    در مورد سرعت بالای adsl هم بله یکی از دوستان من هم 256 حجمی پارس آتلاین گرفته ولی داره با سرعت 2 مگ دانلود میکنه . درواقع از ... آورده . چون مخابرات منطقه اشون یوزر پارس انلاین نداره .
    من خودم 512 و 1 مگ نامحدود adsl هم داشتم ولی تو نامحدود adsl با وایمکس هیچ فرقی نداره و هر دو اذیت می کنند .
    در ضمن قابلیت موبیلیتی وایمکس هم تا سال دیگه راه می افته و درحال حرکت هم دیگه مشکلی نخواهید داشت .

تاريخ عضويت
    Aug 2011

7

عزیز دل شما یک پستی از من نشون بده که من طرفداری شرکتیو کردم.
    بر عکسه شما که تو هر کدوم از پستاتون دارین سنگه ایرانسلو به سینه میزنین.دیگه ما که میفهمیم این چیزارو.
    در ضمن منظوره من دقیقا شخصه شما نبودی.خیلی دیگه هم هستن.

شما میدونی بنده چند سالمو که میگی نصفه عمر من وایمکس داری.

نه میرم به اینترنت وصل بشمعزیزم این حرفا قدیمی شده.به زور هم که شده میخوای بگی از ای دی اس ال بهتره.ولی خودت هم میدونی این طور نیست ولی چون قبلا گفتی خوبه نمخیوای زیره حرفت بزنی.

من نمیدونم چرا این مشکلاتو فقط شما داشتی تو سطح جهان
    پورتش روشن نمیشد یعنی چی چراغ روشن نمیشد چیه این دلایل بچه گانه چیه.

عزیزم من کی توهین کردم شما پستشو برام لینک کنین.
    در ضمن این شما هستی داری توهین میکنی.
    بهتره با این حرفا و توهینها بحثو به بیراهه نکشونی چون ممکنه اخطار بگیرین.

عزیز خیلی دیگه داری تند میریا من فقز دانجو هستم تو از اول توهین کردی پست قبلیتو بخون منو کارمند شرکت ایرانسل معرفی کردی و منو تبلیغات چی ایرانسل کردی و دیگران رو که در مورد ایرانسل تعریف کردن حرفشونو زیر سوال بردی اونیکه باید اخطارر بگیره تویی نه من بچه هم خودتی

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

عزیز دل زیاد تند نرو ... اینجا کسی از جایی تبلیغ نمی کنه .
    چرا عزیز جان.شما شاید زیاد فروم نمیای یا زیاد وارد نیستی ولی اگر کمی اطلاع داشته باشی باید بدونی در فروم ها به شدت تبلیغ میشه برای هر برندی شرکتی و...چون فروم یک جای عمومی است و بهترین جا برای تبلیغ و خیلی ها به خاطر همین موضوعات توسط مدیریت بن شدن.
    اون adsl با اون همه امکانات رو میتونی توضیح بدی چیه .
    یعنی چی توضیح بدم چیه.شما پستای قبلیو بخون مزایاشو نسبت به وایمکس نوشتم.
    تنها مزیت وایمکس در جا به جاییشه که البته اونم باید ثابت باشی.
    اگر ایران زیرساخت های مخابراتی درست حسابی داشت که نمی رفتند دنبال اینترنت بی سیم .
    واقعا اینجور فکر میکنین؟پس کشورهای اروپایی هم زیر ساخته درست حسابی ندارن که وایرلس دارن.
    پسر خوب تکنولوژیهاش جدید بوجود میاد و کمکم همه گیر میشه مثل وایمکس مثل ای دی اس ال وایرلسو...
    بعدش هم شما نمی دونی چرا روی خط 128 یک مگ می بندند ؟!! وایمکس که از مریخ اینترنت نمی گیره از همون جایی که adsl میگیره اونم میگیره . پس سرعت و پینگ فرقی نداره .
    سرعتو پینگ مستقیما بر میگرده به isp همونطور که برای داتک مثلا 200 برای شاتل 350 از یک سرور.
    دوستمون میگه 210 هزار تومن برای 2 مگ اونوقت شما میگی تفاوت قیمتی ندارند یعنی 80 هزار تومن تفاوتی نیست ؟!!!
    چرا هست ولی شما فکر کردین قیمت یک مودم وایمکس چنده 80 تومن.شما میدونی ایرانسل تو سرویسهای نامحدود سرعتو میاره پایین و نوسان ایجاد میکنه تا کاربرا زیاد دانلود نکنن.شما میدونی قیمت هر گیگ ایرانسل تقریبا 2 برابر adsl میباشد.شما میدونی ایرانسل شبانه رایگان نداره.
    در مورد سرعت بالای adsl هم بله یکی از دوستان من هم 256 حجمی پارس آتلاین گرفته ولی داره با سرعت 2 مگ دانلود میکنه . درواقع از ... آورده . چون مخابرات منطقه اشون یوزر پارس انلاین نداره .
    بله همیشه اینجوره و شرکتها حداقل سعرتو دو برابر میدن مثلا برای 128 حداقل 25 میدن البته شرکتهای معروف به دلیل رقابت.ولی ایرانسل چون دقیبی نداره(چون وایمکس یک تکنولوژی نو ظهو در ایران است)واسش کیفیت و قیمت مهم نیست.قفقط در حدی باشه که از مبین نت سر باشه براش کافیه.
    من خودم 512 و 1 مگ نامحدود adsl هم داشتم ولی تو نامحدود adsl با وایمکس هیچ فرقی نداره و هر دو اذیت می کنند .
    توی نامحدود ای دی اس ال فرق زیاده عزیز.چرا راهه دور بریم یکی از دوستان من قبلا از مخابرات اکانت داشت 128 با سرعت 14 دانلود پینگ هم همیشه حولو حوش 300 ولی الان من تو همون منطقه مخابراتی رفیقم هستم وایمکس دارم سرعته دانلودم بهریتن حالت 11 است و پینگم بالای 400.تا حالا هم 10 تا تست گزاشتم.
    در ضمن قابلیت موبیلیتی وایمکس هم تا سال دیگه راه می افته و درحال حرکت هم دیگه مشکلی نخواهید داشت .
    اولا بسیار بعیده تا چند ساله دیگه قابلیت حرکت داشته باشه دوما اگر هم داشته باشه باز هم میشه همون حرفه اول من که تنها مزیتش جا به جاییش است.
    من فکر میکنم بحث داری شخصی میشه و دوستان به جای مدرک و حرف مستند دارن کل کل میکنن.
    اگر اینجوری باشه ارزشه وقت گزاشتن نداره.

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

عزیز خیلی دیگه داری تند میریا من فقز دانجو هستم تو از اول توهین کردی پست قبلیتو بخون منو کارمند شرکت ایرانسل معرفی کردی و منو تبلیغات چی ایرانسل کردی و دیگران رو که در مورد ایرانسل تعریف کردن حرفشونو زیر سوال بردی اونیکه باید اخطارر بگیره تویی نه من بچه هم خودتی
    من نگفتم شما کارمند ایرانسل هستی فقط گفتم مشکوکی(هر کی پستای شمارو بخونه کاملا متوجه میشه)
    در ضمن این حرفه من اصلا توهین نیست.
    در مورد اخطار هم اگر پستتو گزارش میکرم یدونه یک امتیازی میگرفتی ولی تو مرامه ما این حرفا نیست.

13. 3 کاربر از EXXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چرا عزیز جان.شما شاید زیاد فروم نمیای یا زیاد وارد نیستی ولی اگر کمی اطلاع داشته باشی باید بدونی در فروم ها به شدت تبلیغ میشه برای هر برندی شرکتی و...چون فروم یک جای عمومی است و بهترین جا برای تبلیغ و خیلی ها به خاطر همین موضوعات توسط مدیریت بن شدن.

یعنی چی توضیح بدم چیه.شما پستای قبلیو بخون مزایاشو نسبت به وایمکس نوشتم.
    تنها مزیت وایمکس در جا به جاییشه که البته اونم باید ثابت باشی.

واقعا اینجور فکر میکنین؟پس کشورهای اروپایی هم زیر ساخته درست حسابی ندارن که وایرلس دارن.
    پسر خوب تکنولوژیهاش جدید بوجود میاد و کمکم همه گیر میشه مثل وایمکس مثل ای دی اس ال وایرلسو...

سرعتو پینگ مستقیما بر میگرده به isp همونطور که برای داتک مثلا 200 برای شاتل 350 از یک سرور.

چرا هست ولی شما فکر کردین قیمت یک مودم وایمکس چنده 80 تومن.شما میدونی ایرانسل تو سرویسهای نامحدود سرعتو میاره پایین و نوسان ایجاد میکنه تا کاربرا زیاد دانلود نکنن.شما میدونی قیمت هر گیگ ایرانسل تقریبا 2 برابر adsl میباشد.شما میدونی ایرانسل شبانه رایگان نداره.

بله همیشه اینجوره و شرکتها حداقل سعرتو دو برابر میدن مثلا برای 128 حداقل 25 میدن البته شرکتهای معروف به دلیل رقابت.ولی ایرانسل چون دقیبی نداره(چون وایمکس یک تکنولوژی نو ظهو در ایران است)واسش کیفیت و قیمت مهم نیست.قفقط در حدی باشه که از مبین نت سر باشه براش کافیه.

توی نامحدود ای دی اس ال فرق زیاده عزیز.چرا راهه دور بریم یکی از دوستان من قبلا از مخابرات اکانت داشت 128 با سرعت 14 دانلود پینگ هم همیشه حولو حوش 300 ولی الان من تو همون منطقه مخابراتی رفیقم هستم وایمکس دارم سرعته دانلودم بهریتن حالت 11 است و پینگم بالای 400.تا حالا هم 10 تا تست گزاشتم.

اولا بسیار بعیده تا چند ساله دیگه قابلیت حرکت داشته باشه دوما اگر هم داشته باشه باز هم میشه همون حرفه اول من که تنها مزیتش جا به جاییش است.
    من فکر میکنم بحث داری شخصی میشه و دوستان به جای مدرک و حرف مستند دارن کل کل میکنن.
    اگر اینجوری باشه ارزشه وقت گزاشتن نداره.

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

من نگفتم شما کارمند ایرانسل هستی فقط گفتم مشکوکی(هر کی پستای شمارو بخونه کاملا متوجه میشه)
    در ضمن این حرفه من اصلا توهین نیست.
    در مورد اخطار هم اگر پستتو گزارش میکرم یدونه یک امتیازی میگرفتی ولی تو مرامه ما این حرفا نیست.

پستمو گزارش بده ببینم چیکار میکنن این همه منو تهدید میکنی
    چند وقته اومدی به این تاپیک همه چیزو بهم ریختی

داره خودمونی میشه dvlsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من بیشتر از 10 ساله که در فاروم های مختلف فعالیت می کنم و همه چی رو میدونم . میتونی id منو تو فاروم های معروف هم جستجو کنی .

نه داداش اینجا رو با کشورهای لروپایی مقایسه نکن ... من مورد بحثم ایرانه . بزرگترین دلیلی که رفتن دنبال سرویس های بیسیم نداشتن امکانات و تجهیرات برای تغییر بوده و تعداد تقاضا بالا ... اینو وزیر ارتباطات میگه نه من.

شما دلت خوشه به سرویس های حجمی که از دم کلاه برداریه ؟!!! بعدش مگه شما adsl رو وصل میکنید به کتری برقی ؟!! روتر هم 40-50 تومن قیمتشه . در مورد نوسان که گفتی بله من هم مثل شما فکر میکردم که اینجوریه ولی بعد از پرس و جو تحقیق فهمیدم بستگی به دکلی داره که ازش آنتن میگیری اگر وارد باشی و بدونی کدوم دکل خوبه دیگه مشکلی نداری و الان هم در 1 هفته پیش نزدیک 60 گیگ بدون مشکل دانلود کردم .

نه داداش همیشه اینجوری نیست که 128 رو 2 برابر بدن ... بستگی به وضعیت مخابرات داره . ایرانسل هم الان بی رقیب نیست . اگر رقیب نداشت وایمکس 230 هزار تومنی رو 130 هزار تومن نمیداد . بعدش هم داریم درباره اپراتور دوم کشور صحبت می کنیم نه یه شرکت 3 طبقه .

در آخر هم بگم اصلا بکل قیاس این دو سیستم با هم اشتباهه ... ولی وایمکس تکنولوژی جدیدتریه پس قابلیت ارتقاء و پیشرفتش بخاطر دردسترس بودنش خیلی برای isp ها راحت تره . اگر اینطور نبود داتک هم سراغش نمی رفت تا سرویس بده و از همه مهمتر این وسط دیگه یه واسطه بیخود بنام مخابرات نداری و طرفت مستقیم شرکت هستش .
    و از همه مهمتر اینجا ایرانه یک روز توپ کار میکنه یک روز افتضاحه که هیچ ربطی هم به تکنولوژی نداره .
    Last edited by dvlsh; 18-09-2011 at 00:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •