تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 500 از 1049 اولاول ... 4004504904964974984995005015025035045105506001000 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,991 به 5,000 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه anaconda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

جناب رایان عزیز یه سوال دیگه داشتم ببخشید اینقدر مزاحمتون میشم تو دفترچه ساب ووفر این پکیج گفته برای اینکه ساب اب بندی یا همون break-in بشه به مدت 20 ساعت اهنگ استاندارد گوش کنید با level medium و با س بالا میشه بفرمایید منظورش چیه؟

اینم از نوشتش که به اینگلیش هست
    This breaking-in period depends upon the encountered conditions and can last several weeks. In order
    to shorten this period, we advise you to let your subwoofer operate for about twenty hours at medium level, playing
    standard music programs, but with a large amount of bass

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز . ممنون از راهنمایی و اطلاعات خوب و مفیدتون . من در اولین فرصت یک عکس از این گرام و متعلقاتش میندازم شما ببین چی به چیه . یک آمپ استریو قدیمی هم دارم که تا همین پارسال استفاده میکردم و انصافا هم ازش راضی بودم . اون ورودی فونو داره حالا از اون هم عکس میندازم . دفترچشم دارم به احتمال زیاد . اگه بود اون رو هم اسکن میکنم که شما ببینی اصلا این گرام با این آمپ ست میشه یا نه (که فکر کنم بشه به احتمال زیاد) شما نمیدونی از کجا میتونم صفحه پیدا کنم ؟ سبک موزیکمم بیشتر راک و پراگرسیو راک های دهه 60 و 70 میلادی هستش. اما همونطوری که شما گفتید واقعا صدای یک گرام خوب به مراتب بهتر و با کیفیت تر از دیگر سورس های موزیک هستش.
    دوست عزیز شما به افاضات بی مورد آدم های معلوم الحال توجه نکن... به نظر من اگه پیکاپ خوب میخوای میتونی Denon DL103R بگیری که یه لجنده... میتونی نقد و بررسی رو توی سایت های خارجی ببینی... موارد دیگه هم هست مثلا Ortofon چیزای اقتصادی تر داره... مثلا Ortofon 2mred که حقیقتا نسبت به قیمتش میارزه... نمایندگی اورتوفون فرزاد پورسرخه... نمایندگی رسمیه ... خیابون مفتح بالاتر از شیرودی... جستجو کنید سایتش هم میتونید پیدا کنید... توی سایت چاره هم هست ... شما قیمت بگیر فکر میکنم 2M Red رو الان 140 بتونی بگیری.... من پارسال 4 تا خریدم دونه 90 تومن اگه خواستی میتونم قیمت خوب بدم بهت... Denon DL103R هم که دیگه نیازی به تعریف نداره... قیمتش بالاست فکر کنم الان 380-390 باشه... من خریدم 250 تومن توی 10 میلیون جنس... پیکاپ های Shure هم که شناخته شده و معروف هستند... مثلا Shure V15 type III

داره خودمونی میشه kautuver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

جناب رایان عزیز یه سوال دیگه داشتم ببخشید اینقدر مزاحمتون میشم تو دفترچه ساب ووفر این پکیج گفته برای اینکه ساب اب بندی یا همون break-in بشه به مدت 20 ساعت اهنگ استاندارد گوش کنید با level medium و با س بالا میشه بفرمایید منظورش چیه؟

اینم از نوشتش که به اینگلیش هست
    This breaking-in period depends upon the encountered conditions and can last several weeks. In order
    to shorten this period, we advise you to let your subwoofer operate for about twenty hours at medium level, playing
    standard music programs, but with a large amount of bass
    برای کوتاه کردن این دوره ، ما به شما توصیه برای ساب ووفر خود را عمل به مدت حدود بیست ساعت در سطح متوسط ​​، بازی
    برنامه های موسیقی استاندارد است ، اما با یک مقدار زیادی از باس

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

برای کوتاه کردن این دوره ، ما به شما توصیه برای ساب ووفر خود را عمل به مدت حدود بیست ساعت در سطح متوسط ​​، بازی
    برنامه های موسیقی استاندارد است ، اما با یک مقدار زیادی از باس

دوست عزیز این که ترجمه گوگلیش بود اینو که خودم میدونم میخواستم ببینم منظورش چیه که در سطح متوسط اما باس زیاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام بهترین انتخاب برای خرید سینمای خانگی بلوری تا سقف یک میلیون کدام
    مدل و از کدام برند است. فیلیپس. پایونیر سامسونگ و سونی میخوام امکانات
    کاملی داشته باشه و پورتهای ورودی و خروجی اون کامل باشه و تفکیک صدا و
    شفافیت صدای خوبی داشته باشه تو سایت از فیلیپس تعریف کرده من رفتم
    فیلیپس بگیرم اما بهترین مدلش ورودی اچ دی ام آی و اپتیکال نداره و یک ورودی
    کوکسیال داره چون یک پلیر وسترن دارم که ورودی اپتیکال داره میخواستم اونو بهش وصل کنم البته یک مدل جدید فیلیپس زده که تمام پورتها رو داره اما فکر نکنم
    تو ایران گیر بیاد با توجه به کمبود پورت فیلیپس به نظر شما قید فیلیپس رو بزنم
    و برم سراغ سامسونگ و سونی و پایونیر آیا صدای سامسونگ و سونی و پایونیر
    به فیلیپس میرسه شفافیت صدا و قدرت صدا و تفکیک پذیری کدام برند و کدام مدل
    بهتر است . آیا کیفیت صدای فیلیپس خیلی از سامسونگ و سونی بهتره و محسوس هست یا نه پایونیر کیفیت صداش چطوره ایا از این سه برند بهتره البته
    پایونیر در مشهد فکر نکنم پیدا بشه چون نمایندگی نداره. این ورودی اچ دی ام آی
    ایا فقط صدا رو انتقال میده یا تصویر را هم انتقال میده به نظرتون کدام برند و کدام
    مدل را انتخاب کنم که بعدا پشیمان نشوم. چون سونی و سامسونگ پورتهاش و امکاناتش کامله اما تو سایت گفته بودن صدای جالبی نداره و از
    فیلیپس تعریف کرده بودن. مرسی
    ]
    Last edited by gazaleh123; 26-10-2011 at 16:44.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

جواب يك كاربر تازه وارد "klipsch" به من كه محترمانه گفتم اينجا جاي فروش قطعه به بچه ها نيست.

پيام بنده: شما اگر بخواي اينجا قطعه بفروشي از چند وقت ديگه بچه هاي اينجارو با DIY گول بزني من به مدير ميگم حساب شمارو مسدود كنه!

جواب ايشان: هر غلطی دوست داری بکن... مرتیکه تهدید میکنی؟ جنابعالی اصلا کی باشی؟
    به شما ارتباطی نداره که من بخوام با کاربرای دیگه در ارتباط باشم... برو جمع کن خودتو... اگرم دوست داشتی زنگ بزن یه جور جوابتو بدم که دیگه ازین گنده گوزیا نکنی
    Last edited by davood-d; 26-10-2011 at 18:27.

7. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان .
    من یک گرام یاماها قدیمی بهم رسیده . به نظر همه چیش سالمه فقط سوزن میخواد . میدونید سوزنشو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
    یک سوال دیگه هم داشتم . خروجی صدای این گرام دوتا فیشه مثل همین فیش های AUX که صدای آنالوگ رو انتقال میده . من فکر میکردم که همین دو تا فیش رو به یکی از ورودی های پشت آمپم وصل کنم میتونم صدا داشته باشم . اما شخصی که وارد بود گفت آمپت حتما باید ورودی PHONO داشته باشه ( که از نظر ظاهری مثل بقیه ورودی های آنالوگه اما کنارش نوشته PHONO ) حالا میخواستم ببینم مگه سیستم صدای این گرام چجوریه که با اینکه کابلش مثل بقیه کابل های آنالوگه اما حتما باید به PHONO وصل بشه ؟ مثلا اگه به یکی از همین ورودی های AUX پشت آمپ وصل کنم چی میشه ؟ صدا نمیده یا کیفیت صدا خوب نمیشه ؟ اون آمپ سونی قدیمی که دارم ورودی PHONO داره اما این 819 رو نگاه کردم ورودی PHONO نداره .
    فروشگاه نكيسا در خيابان سهرودي پيكاپ گرام در انواع مختلف دارن
    88762084
    حتما با خود فروشنده در مورد مدل مشورت كن و يا خود گرام ببر تا خودشون برات تعويض و تنظيم كنند.

9. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام
    برای من یک عدد گیرنده دیجیتال از انگلیس اورده اند . برای تنظیم کشور، ایران ندارد. کدام کشور با فرستنده ایران همخوانی دارد.
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جواب يك كاربر تازه وارد "klipsch" به من كه محترمانه گفتم اينجا جاي فروش قطعه به بچه ها نيست.

پيام بنده: شما اگر بخواي اينجا قطعه بفروشي از چند وقت ديگه بچه هاي اينجارو با DIY گول بزني من به مدير ميگم حساب شمارو مسدود كنه!

جواب ايشان: هر غلطی دوست داری بکن... مرتیکه تهدید میکنی؟ جنابعالی اصلا کی باشی؟
    به شما ارتباطی نداره که من بخوام با کاربرای دیگه در ارتباط باشم... برو جمع کن خودتو... اگرم دوست داشتی زنگ بزن یه جور جوابتو بدم که دیگه ازین گنده گوزیا نکنی

من اینجا هیچ قطعه ای نفروختم فقط دارم اطلاعات های-فای که سالها با زحمت و با جستجوی ساعت ها سورس های انگلیسی بدست آوردم رو به رایگان در اختیار دوستان قرار میدم، دیگران هم نه قراره چیزی از من بخرن نه من چیزی از اونا پس لازم نیست حضرتعالی کاسه داغ تر از آش بشی... اگه کسی به عنوان DIY در شما ملالیده به بنده ارتباطی نداره... شما هم احساس ریاست نکن و توصیه میکنم از راه های متمدنانه تری برای رسیدن به خواسته هات استفاده کنی... اگه مضاف بر موارد موصوف چیزی باقی مونده بگو که بصورت درخور جوابت رو بدم وگرنه آدم خوب سرش به کارش خودشه

پیام اخلاقی: "نادان جهالت و دنایت آشکار مکند مگر به گشودن سیاهچاله دهان و برکشیدن تیغ زبان و بیرون افکنی تراوشات ذهنی نجس و متعفن و ته نشین شده خویش"

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

دوست عزیز این که ترجمه گوگلیش بود اینو که خودم میدونم میخواستم ببینم منظورش چیه که در سطح متوسط اما باس زیاد؟

جناب رایان عزیز منتظر نظر شما هستم منظورش از این حرف چیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •